To je můj blog

Mám skončit? Asi jo...

Ahoj holky! Jak jste si již přečetly z názvu článku, asi končím. Moje články moc lidí nečte a já se ani nedivím. Nemají pointu a nejsou ani vtipné. Navíc jsou přecpané k prasknutí chybami a jsou moc krátké. Psát mně sice baví ale lidi nebaví číst mé články :-(. Ještě nevím zda skončím, je to na vás. Kdybych skončila tak už bych asi nezačala znovu psát. Chápu že vás to nebaví, protože jsem jen devítileté malé děcko. :-( Neumím psát.

Napište jestli mám pokračovat. Budte prosím upřímné! Omlouvám se že tento článek byl tak krátký ale nemám co psát...... Krásný zbytek dne..... Přeje vaše NulaČtyřka!

Komentáře

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Pokud tě psaní baví, určitě nekonči! Sice tvůj blog moc nečtu a nevím, jaké tvé články jsou, nevzdávej se.
Já jsem taky začínala v 10 a nikdo moje články nečetl. Asi před půl rokem jsem skončila, ze stejného důvodu (to už mi bylo 11). Teď v prosinci jsem začala znova a pár lidí to čte (je mi 12). Uvidíš, že se časem zlepšíš, nevzdávej to.
I sebelepší blogy začínaly na nule.smajl

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Ahoj. No ehm. Vzhledem k tomu, že Tě neznám a nečetla jsem tvé články, tak nevím. Jak si sama řekla, hodně lidí štvou chybně napsaná slova a krátké texty o ničem. Nechci abys odešla. Já ne. Jelikož ses ještě nerozhodla, moje rada zní: Podívej se na blogy těch nejlepších: josefa, Akalik , jandicka, ela , malířka. Tohle jsou pro mě nejlepší holčiny , které mají články , jaké mají být. Akalik tam má článek jak být úspěšná v blogování...Možná by ses mohla podívat. Hodně štěstí a...Kvůli mně neodcházejsmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Hele,znám tě cca 5minut a myslím že to s tebou není tak zlé.Se podívej na mě a na můj blog.Já také nemám zajímavé blogy,ale vždycky něco napíšu i když vám že to nemá pointu,ale pokud chceš skusila bych ti pomoct nebo ták,ale pokud nemáš zájem nevadísmajl

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.