Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
My Dolphin Show 4
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Little Pony Bike Racing
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
 

To je můj blog

Jak jsem vás přiřadila k historickým postavám 1.

Ahoj (ano už po čtvrté nebo po páté). Jak jste si jistě přečetly v názvu článku tento článek bude o tom jak jsem vás přiřadila k historickým postavám. Děkuji všem holkám které se přihlásily. Jste super, ještě jednou díky! Ale my už musíme pokračovat!



První se mi ohlásila uživatelka:AMA je nej. No ona se jaksi nepřihlásila. Napsala jen že je Čarodějnice, ale to nevadí stejně jsem jí našla někoho kdo ji je nejspíše podobný. Jelikož mi napsala že je čarodějnice tak jsem jí vybrala Annu Boleynovou. Prý to podle ostatních také byla čarodějnice. Ve skutečnosti to byla obyčejná žena. Protože my víme že existuje a existovala vždy jen jedna čarodějnice a ta řádí na hpd.cz! :-D



https://cs.wikipedia.org/wiki/Anna_Boleynov%C3%A1



Jako druhá se mi přihlásila hráčka jménem malířka: Napsala mi že prý má ráda Unicorny,čokoládu a má hodně přátel. V tu chvíli když jsem si přečetla že má hodně přátel tak mně napadla Anglická královna Alžběta I. Sice někdo usiloval o její život, však to bylo v té době naprosto přirozené. S tou čokoládou se to hodí, Alžběta měla občas nervy a myslím si že by jí taková sladká výborná čokoláda neuškodila.



https://cs.wikipedia.org/wiki/Al%C5%BEb%C4%9Bta_I.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.