Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Jumporama 2
Hra - Jumporama 2
Video se načítá
 

superstar (moje)

Divné triky

Péče o sebe sama

O svou pleť a stejně tak tělo, by se měla starat každá žena. Na různé kosmetické triky a tipy můžeme narazit skoro všude – v práci, ve škole, na internetu,… Něco jsou jen babské pověry, ale některé na první pohled podivné rady, mohou být zlatým dolem. V seznamu níže, se právě oněch několik takových rad sešlo, a ač se ti mohou zdát divné, jedná se o vyzkoušené tipy, které fungují.

8 podivných kosmetických rad, které fungují

1. Špatně jsi v noci spala a oči máš teď opuchlé, přičemž za chvíli potřebuješ jít do školy/práce? Není lepší rada, než si na oteklá víčka dát plátek brambory. Ta totiž tvoje oči skvěle ochladí a otok by měl rychle ustoupit.

2. Objevila jsi na svém těle znaky celulitidy? K jejímu eliminování ti stačí lógr z kafe. Kávová sedlina je totiž skvělým peelingem, který navíc dobře odstraňuje odumřelé částečky kůže.

Pomůže kofein?

3. Koupila sis nové botky, ve kterých se chceš předvést, ale bojíš se puchýřů? Potom zkus místo, kde se ti nejčastěji tvoří puchýře, potřít trochou vazelíny. Ta sníží tření a tebe nebudou nové boty tolik dřít.

4. Chceš-li zabránit tomu, aby se ti řasenka otiskla nad horní víčko, zkus si během malování podržet na onom místě plastovou lžičku. Přebytečná řasenka se otiskne na ni a ty budeš mít klid.

5. Dělá ti tvůj lak na nehty na nehtech menší bublinky, které vůbec nevypadají hezky? Je to zřejmě proto, že je uložen na příliš teplém místě. Zkus ho dát na chvíli do ledničky, abys ho ochladila. Lak potom půjde natírat hladce.

6. Potřebují tvoje vlasy hloubkovou péči kondicionéru? Zkus majonézu. Vetři si ji do vlasů a nech asi 20 minut působit. Až si potom budeš vlasy foukat, nastav si na fénu horký vzduch, aby majonéza lépe působila a tys vytěžila co nejvíce.

7. Odstraňovat třpytkový lak z nehtů je pomalu za trest. Pokud s tím máš problémy i ty, zkus tampónek na odličování namočený v odlakovači na nehty omotat kolem svého prstu a ten zabalit do alobalu. Nech působit asi 5 minut – a je po problému.

8. Udělala sis domácí manikúru, ale teď spěcháš a nemůžeš čekat, než to uschne? Zkus nehty ponořit do studené vody a cca 3 minuty počkat. Až je vyndáš, všechno bude dokonalé zaschlé.






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.