Bomb It 5
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Sim Taxi
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Jumporama 2
Hra - Jumporama 2
Video se načítá
 

superstar (moje)

21 tipů a triků

#1 Dlouhý a hustý culík

Uděláte-li si jeden culík na temeni hlavy a druhý těsně pod ním, bude působit hustším a delším dojmem. K zakrytí pak stačí už jen centimetr tlustý pramen vlasů z jednoho z culíků, který obmotáte kolem obou gumiček. Dobře poslouží také tlustší stuha.

#2 Vyměňte ručník za triko

Chcete-li zabránit suchým vlasům, jednou z cest je k jejich vysušení po umytí používat místo froté ručníků například obyčejné bavlněné triko. Hrubá vlákna totiž vlasy poškozují, dělají je hrubší a díky tomu mají pak větší tendenci být suché, ale také se lámat a elektrizovat.

#3 Měkká chodidla

Velmi známý a velmi osvědčený trik na popraskané paty a polštářky u nohou. Stačí před spaním řádně namazat nohy vazelínou a poté obléci bavlněné ponožky. Do rána budou nohy jemné a praskliny se zahojí. Pozor však na nanášení vazelíny i krému mezi prsty, kde se mohou snadno vytvořit plísně.

#4 Perfektní francouzská manikúra

Máte chuť na francouzskou manikúru, ale nemáte nalepovací proužky? Stačí vzít náplast, nalepit k okraji nehtu a po nalakování strhnout. Ještě jednoduší to bude, rozstříhate-li ji na užší kousky.

#5 Konec kruhům pod očima

Trpíte-li výraznými kruhy pod očima, vylouhujte dva sáčky s čajem, nejlépe černým, a poté je přiložte pod oči. Kofein v čaji vám pomůže se jich zbavit, navíc zmírní i otoky.

#6 Žádné pytle pod očima

Probouzíte-li se každé ráno s napuchlýma očima, nebo jen ráno po párty potřebujete být svěží, dejte na noc do mrazáku dvě čajové lžičky. Ráno je pak vypouklou stranou přiložte na oči. Nejenže vás chlad perfektně probere, navíc otoky bleskově splaknou.

#7 Žádné otoky

Trochu těžší způsob proti otékání očí je změna spacích návyků. Přidejte polštář a spěte na zádech. Tím se z těla snadněji uvolní tekutiny, které vytvářejí opuchliny.

#8 Rychlý konec pupínkům

Probudit se s obrovským kráterem na bradě nikdy den nezpříjemní. Pokud se vám to stane, je nejjednodušší ihned sáhnout po řeckém jogurtu a trochu ho nanést přímo na pupínek. Nechte ho působit třeba během snídaně. Mléčná kyselina ho pomůže vyčistit a probiotika mají přirozené účinky v boji proti bakteriím.

#9 DIY peeling na rty

Smíchejte cukr, kokosový a olivový olej a jemně s ním třete rty. Odstraníte mrtvé buňky a rty budou díky olejům vláčné a hebké. Lze použít také med, cukr a mletou kávu, nezapomeňte však, že med může vaše ústa vysoušet, proto ho raději také kombinujte i s kokosovým či olivovým olejem. 

#10 Už nikdy více rozsypaný pudr

Rozsype-li se vám váš milovaný pudr nebo oční stíny, není hned důvod je vyhazovat, pokud neskončilo vše na zemi, v takovém případě to raději nepokoušejte, ať si zbytečně nezanesete pleť. To, co vám však zbylo v krabičce jemně rozdrťte, dejte do hlubší mističky a přidejte malé množství alkoholu. Směs promíchejte a nechte přes noc uležet, druhý den bude pudr jako nový.

#11 Šťavnatá pleť

Toužíte po zdravě vypadající, přirozeně se lesklé pleti? Smíchejte tekutý rozjasňovač či hydratační krém s make-upem a naneste na obličej stejně, jako si nanášíte make-up. Vytvoříte kýženou šťavnatou a mladou pleť.

#12 Urychlete schnutí laku na nehty

Nalakované nehty stačí dát do misky se studenou vodou na přibližně jednu až dvě minuty. Záleží na laku na nehty, ale dobu schnutí zkrátíte minimálně na polovinu.

#13 Balzám na obočí

Pokud vám dojde gel na obočí, jednoduše místo něj použijte bezbarvý balzám na rty. Naneste ho prsty, obočí upravte hřebínkem a dále postupujte běžným způsobem.

#14 Odstraňte přebytečný lesk

Zjistíte-li v půlce dne, že se vaše pleť příliš leskne a nemáte zrovna po ruce pudr, utrhněte si kousek jemného toaletního papíru a přiložte na lesklá místa. Papír vsaje přebytečný maz a zmatní pokožku.

#15 Už žádná obtisknutá řasenka

Pokud se vám po nanesení obtiskne řasenka, zkuste nad řasy přiložit vizitku či kousek papíru, přebytečná barva se obtiskne na něj, místo na váš obličej. Funguje to především u spodních řas.

#16 Nedržící pinetky

Občas se stane, že pinetky kloužou po vlasech a nedrží na svém místě. Není nic jednoduššího, než je před použitím lehce přestříkat lakem na vlasy. Raději do nich ale vložte kus papíru, aby se neslepily jejich konce.

#17 Matný lak

Matný lak na nehty se dá vytvořit i doma. Smíchejte práškové oční stíny s bezbarvým lakem na nehty, a směsí pak přelakujte barevným lakem nalakované nehty.

#18 Matné rty

Chcete-li vytvořit efekt matných rtů, stačí si rty namalovat oblíbenou rtěnkou, přes ně přiložit papírový ubrousek, a na něj aplikovat transparentní pudr. Ten prosákne skrz ubrousek a rty zmatní.

#19 Jednosložková maska na vlasy

Jistě sami uhodnete, jaká ingredience to je. Neuvěřitelně skvěle funguje na vlasy kokosový olej. Oživí je, dodá jim lesk a hebkost. Navíc má mnohem více využití v kosmetice i kuchyni.

#20 Výrazné nehty

Stává se vám, že si pořídíte úžasný pastelový lak na nehty, ale jeho barva je po nanesení ve skutečnosti bledá a vy musíte nanést další tři vrstvy, takže vám lak vydrží tak jeden den, a pak se začne loupat? Zkuste příště nejprve nanést bílý lak na nehty a poté až přelakovat vysněnou barvou. Ta díky němu krásně vynikne, navíc vám bohatě postačí jedna vrstva.

#21 Nezanedbávejte gel na holení

Sáhnout ve spěchu po žiletce a oholit nohy bez použití gelu není vůbec dobrý nápad. Když vám ale gel dojde, lepší, než vynechat jakýkoliv přípravek, je sáhnout po kondicionéru či šamponu na vlasy. Dobře funguje také hydratační tekuté či tělové mýdlo. Cokoliv, co zabrání hladšímu sklouznutí žiletky po pokožce. 

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Článek textově je super, skvělé tipy (mimochodem věděla jsem jenom něco málo), ale chybí mi tam grafická úprava. Ztučnit, zbarvit nebo zvětšit písmo u nadpisů, použít víc enterů na oddělení jednotlivých bodů, k některým přidat obrázky, hlavně k tomu prvnímu by se to hodilo, já vím, o čem mluvíš, protože to znám, ale pro ty, kteří o tom slyší poprvé, by to ten obrázek chtělo, aby si to lépe představili. Jinak článek super, když trochu doupravíš (třeba příští článek) bude to naprosto skvělé smajl

SagkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.