Super Babysitter
Hra - Super Babysitter
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Sweet Pony
Hra - Sweet Pony
Video se načítá
 

superstar (moje)

Beauty triky nejkrásnějších žen světa


Julia Roberts
Můj trik je v tom, že každý den pečlivě nanesu na pleť vrstvu krému s vysokým UV faktorem. Pleť nevysychá a netvoří se mi vrásky. A když chci být superkočka a všem vyrazit dech, kleštičkami si natočím řasy a nanesu na ně Lancôme Hypnose Precious Cells maskaru. A trochu lesku na rty, samozřejmě.

Monica Bellucci
Vždy si připomínejte, že být krásná neznamená být dokonalá. Jak žena stárne, ztrácí mladistvou svěžest, ale místo ní přicházejí jiné věci. Pohled dostane větší hloubku… i se stářím přicházejí nové věci, jen se s nimi musíte naučit zacházet.

Penélope Cruz
Přes den nenosím make-up. Místo něj používám denní krémy – mé milované je sérum Lancôme Vissionnaire. K tomu přidám trochu barvy na zdravíčka, rtěnku a přečísnu řasy.

Emma Watson
Ráda jsem svá, a aby mě nikdo nemohl napodobit, ráda míchám několik odstínů rtěnek. Přes den světlé a přirozené tóny a na večer dramatičtější odstíny.

Scarlett Johansson
Místo vůně během dne používám parfémovaný tělový krém, který nanesu vždy ráno po koupeli. Make-up vynechávám, ale pokaždé zvýrazním své lícní kosti bronzerem. Mám ráda ten od Dolce & Gabbana.

Emily Blunt
Pleť si vždy očistím, nanesu sérum a nakonec opalovací krém s vysokým faktorem. To víte, žiju v L.A.

Eva Longoria
Bez rtěnky bych zemřela!

Kate Winslet
Používám dva odstíny make-upu. Tmavší bázi nanáším na horní část obličeje. Rozhodně miluji make-up Lancôme Teint Miracle.

Sienna Miller
Nejdůležitější jsou pravidelné masáže obličeje. Dopřejte si je co nejčastěji.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.