Simple is good

3 rady pro začínající blogery

V dnešní době už asi nemá moc cenu dělat rady pro začínající blogery, ale spíše pro youtubery, tiktokery nebo intagramery, protože kde chce být v dnešní době "influencer", tak jde spíše začít na platformách, které jsem jmenovala před chvílí. Jelikož já nejsem ani ytberka ani nic dalšího, jsem blogerka (sice nebloguji nějak dlouho, ale baví mě to a myslím si, že už jsem nějaké ty zkušenosti nasbírala), tak tady máte 3 rady ohledně blogování.


1. Rozmyslete si téma blogu 

Rozmyslete si téma blogu, jestli chcete psát o cestování, o životním stylu, o módě a nebo o všem dohromady. Od tématu blogu se poté odvíjí i jméno blogu, třeba já jsem si zvolila jméno blogu Simple is good neboli Prosté je dobré, protože věci o kterých píšu jsou většinou prosté, třeba jako estetičnost atd. Téma si vyberte hlavně takové aby vás bavilo, přeci jenom blogování má být zábava a ne povinnost.


2. Vkládejte do článků obrázky

Když budete do článků vkládat obrázky, tak celý ten příspěvek bude vypadat lépe, obrázky na náhledovce nemusí být nutně vaše, třeba já používám obrázky z pinterestu, pokud ale píšete o cestování nebo módě, tak by obrázky měly být vaše!


Zbytek článku naleznete zde: Pokračování!!!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.