Simple is good

Co si obléct do zimy?

Zima už se nám blíží, a proto nezbývá nic jiného, než se mrknout co se letos bude nosit, aby nám to seklo a  byly jsme trendy!
Nejdůležitějším kouskem na zimu, alespoň pro mě, jsou kabáty, protože co potřebujete více než být v teple? Letošním trhákem mezi kabáty je tzv. Teddy coat.
Kabátek je sice z hrubšího materiálu, ale krásně zahřeje. Úžasné je, že kabát se dá zkombinovat se vším a ještě menší tip: karamelová a velbloudí barva frčí ze všech nejvíc, ale samozřejmě pokud se vám tyto klasické barvy nelíbí, nebojte! Kabát můžete sehnat i v jiných barvách, jako například: růžová, modrá, bílá.  Jedinou nevýhodou kabátku je to, že ho má skoro každý, takže by jste lehce zapadla do davu.
Další velice populární volbou na zimu je kožíškový kabát. Který byl trendem už loni, takže pokud nějaký takový už ve skříni máte, tak neváhejte a noste ho, určitě se blýsknete i letos. Pokud se vám ale žádný kabát nelíbí, nemějte vůbec strach. V klasické Parce se nikdy neztratíte! Protože zrovna parka je ten typ bundy/kabátu, který nikdy z mody nevyjde. A pokud chcete parku alespoň nějak oživit kupte si ji v neobvyklých barvách. 





Zbytek článku naleznete zde: Tady!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.