Šílený blog Šílené holky

vtipy

Ahojky dneska jsem si pro Vás připravila pár vtipů:)

Doufám, že je pochopíte a že Vás alespoň trošku pobaví:

Jednoho sychravého podzimního dne se zeptá vnuk babičky: "Babi, co je to milenec?"     "Milenec? Ježiši milenec!" vykřikne babička a ze skříně vypadne kostra.


Blondýnka má dlouhou chvíli a začne listovat telefonním seznamem. "Novák, Novák, Novák, Novák, Novák, Novák, Novák, Novák, Novák....., teda to je naprosto neuvěřitelné kolik ten člověk může mít telefonů.


Přijde Jura k Pepovi na návštěvu. Ten sedí v kuchyni po kotníky ve strouhance a stále strouhá další. "Co to vyvádíš?" ptá se Jura. "Ále, mám chuť na řízky a recept začíná - strouhej 3 dny staré rohlíky.


V přeplněném autobuse stojí pepíček a jí dort, přitom ovšem dortem maže kabát paní, co stojí vedle. Maminka ho proto hubuje: Dávej přece pozor! Vždyť ten dort budeš mít samý chlup!


Malý dinosaurus se ptá maminky: ,,dostanu se po smrti také do nebe" ,,Ne, synku dostaneš se do muzea."


Potřebuji 276 ploštic, 524 švábů, dále 11 655 mravenců faraonů, 17 pavouků a 23 šedých myšek. Proč? Domácí mi dal výpověď a žádá, abych dal byt do původního stavu.


Soudce: Vaše tchýně Vás žaluje, že jste jí ukradl kufr. Obžalovaný: Prosím, to není pravda. Já jsem jí ten kufr jenom schoval, protože jsem nechtěl, aby od nás odjela. Soudce: Obžalovaný, že se nestydíte takhle neuvěřitelně lhát.


Facebook je jako lednička. Chodíš tam každých 10 minut i když víš, že tam nic není.


Tak tohle by bylo ode mě asi všechno, doufám, že některé z vás některé vtipy neurazily=D

MĚJTE SE HEZKY A AHOJ

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.