Šílený blog Šílené holky

ejmysek-Kdo vlastně jsem?-Můj stručný životopis

Ahojky, dneska jsem si pro Vás připravila článek, kde se dozvíte něco více o mně, než co mám na profilu:) Spíš můj životopis.

Takže narodila jsem se v září roku 2003, kde jinde než v nemocnici a tam mi mamka dala jméno Amálie. Když mi bylo půl roku, tak jsem se z mamkou a taťkou přestěhovala na vesnici, kde jsme bydleli u známých, když mi bylo 5 let, tak jsme se zase přestěhovali a to do domu, kde bydlíme doteď:)

Pak přišel den, jít poprvé do školy a bylo to v pohodě:) Chodila jsem do školy, nebyla jsem malý školkáček:)

Tak to šlo do páté třídy a to jsem se zabouchla do spolužáka, ale nikdy jsem mu neřekla, že ho mám ráda, takže to nevyšlo. Někdy v dubnu roku 2015 jsem zkusila udělat přijímačky na gympl a já je kupodivu udělala, sice jsem byla 25, ale to se mi zdá celkem dobré:)

Potom léto a první den, kdy jsem šla jako primán na gympl. Málem jsem ten první den usla nudou v lavici, protože mě nebavilo, jak nám říkali, co máme dělat, co si máme donést atd. atd.

Tak jsem se každý den plahočila do schodů a učila se, přišlo pololetí a jenom 5 dvojek na vízo=D a to mě i rodinu potěšilo. A tak to šlo dál až dodnes.

A dneska? Jsem šílená holka, která má ráda srandu, má super třídu, ještě lepší kamarády a má ráda život:) I když se někdy něco nepovede, nevadí jdu dál...............

Važte si života, žijete jen jednou! :)Užívejte si ho=D

Takže tohle byl docela dost trapný článek, kde jsem se Vám snažila říct (napsat) můj trochu ujetý životopis XD

TRAPNĚJŠÍ A DIVNĚJŠÍ ČLÁNEK JSEM JEŠTĚ NEČETLA XD No co jsem prostě divná a šílená =D

Doufám, že se Vám tento (hodně) divný článek alespoň trochu líbil:) JO A JEŠTĚ PROBÍHÁ DO 4.4 SOUTĚŽ NA MOJEM BLOGU (TAK SE MŮŽEŠ PŘIHLÁSIT, ALE NENUTÍM TĚ) klikni zde a zobrazí se ti článek se soutěží:)

To by bylo pro tento článek asi vše

MĚJTE SE HEZKY A AHOJ


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.