Šílený blog Šílené holky

Kdybych byla..., Kdybych uměla...

Ahojky, vítám Vás u tohoto článku.

O co v tomhle článku pude?

Půjde o to, že sem uvedu např.: Kdybych byla...princeznou nebo Kdybych uměla...spát s otevřenýma očima(to by se šiklo), no a já pokaždé napíšu co bych dělala nebo co by se dalo dělat kdybych byla...,kdybych uměla.

Neumím vysvětlovat, ale během čtení to snad pochopíte:) a tento článek bude trochu (více) fantasy.

To by bylo na úvod asi vše, nebudu se dál vykecávat a deme na to:)



Kdybych byla...miliardářkou

Kdybych byla miliardářkou, tak bych si koupila asi vše na co bych si vzpomněla, samozřejmě že bych si i něco uložila na účet, ale nechala bych si postavit překrásnou vilu, na zahradě bych měla bazén s tobogánem, vlastnila bych koně, jezdila bych hodně po světě, byla bych líná (měla bych na práci sluhy,.......možná), přispěla bych na charitu a hlavně na psí útulky, hodně bych chodila do Karoliny nebo Olympie a tam bych to vzala útokem po obchodech s oblečením a botami (H&M, C&A, Orsey, Takko, Zoot, Deichmann a mnoho dalších obchodů).

Být miliardářkou by nemuselo být špatné, ale peníze nejsou všechno, jak se třeba dají koupit kamarádi? Ano, nedají, nepotřebuji být bohatá, abych nemohla mít fajn život:)



Kdybych uměla...dýchat a mít stále otevřené oči pod vodou

No bylo by to něco podobného, jako být mořskou pannou (podle mě). Mě by se taková schopnost šikla, bylo by to super. Představte si, že byste byli na dovolené umoře nebo byste se koupali v jakékoli vodě a teď byste se mohli potopit a dýchali byste, viděli byste pod vodou, mohli byste pod vodou být jak dlouho byste chtěli a kdybyste např. hráli s kamarády soutěž, kdo vydrží déle pod vodou nejspíš byste vyhráli (logicky byste vyhráli:))

A když byste se potápěli v moři, třeba u korálového útesu nebo i někde jinde bylo by to krásné a super.


Kdybych byla...Pink fluffy unicorn

Co jiného bych měla dělat než tančit na duze? Takže bych byla hodně roztomilá a zároveň bych tančila na duze.:)


Kdybych uměla...létat

Cítila bych se volně, jako pták, letěla bych kam by se mi zachtělo (pokud bych měla sílu), procestovala bych celý svět, první bych proletěla celou Evropu, potom bych se podívala do Asie, no do Afriky se mi moc nechce, ale do Egyptu bych se podívala, pak bych letěla do Ameriky, do Austrálie a pak ještě jednou do Evropy a to do Paříže (moc bych tam někdy chtěla jet), no a ještě bych si možná udělala výlet na rodnou planetu, letěli byste někdo se mnou na Mars? (ne z Marsu fakt nejsem, jsem z Jupiteru:), ironie)


Kdybych byla...neviditelná

Kdybych byla neviditelná a chodila bych do školy, tak bych vždycky při písemce mohla opisovat od souseda nebo si rovnou dojít k učitelce pro výsledky a to by mi prošlo, protože bych byla neviditelná.:)

Nebo bych si zadarmo půjčila (sice by to vypadalo jako krádež) koně a jela bych na vyjížďku a pak bych ho po vyjížďce vrátila a vyhřebelcovala a mazlila bych se s ním.

Neviditelnost má hooooodně moc výhod, ale napadla mě i nevýhoda: Jdete po ulici, nikdo Vás nevidí, vy se zadíváte doblba a teď někdo do Vás narazí, on nebude vědět do koho narazil(protože nejdete vidět) a vy se budete válet po pádu na zemi a když byste na toho člověka promluvili asi by dostal infarkt či něco podobného (pokud by se lekl)



Kdybych uměla...stopnout čas

Zase by to bylo výhodné při písemce, nevíte odpověď, stopnete čas, podíváte se na správné výsledky, schováte správné odpovědi, odpauznete čas a děláte, že chvilku přemýšlíte a pak tam napíšete všechny správné odpovědi, které jste si přečetli a voala máte vše správně (nejspíš)

Dále byste mohli dělat mnoho věcí např. při nějaké soutěži se vám něco nepovede, stopnete čas chyby nebo to co se nepovedlo opravíte, odpauznete a pokračujete dále a pak byste měli zase všechno bez chybičky.

No šlo by dělat ještě mnoooho věcí,ale kdybych se já rozepsala, nikdy byste tento článek nedočetli. (pokud ještě teď čtete).

Doufám, že se vám dnešní celkem hodně fantasy, divný a ujetý článek alespoň trošičku líbil:)

To by bylo asi vše.

MĚJTE SE HEZKY A AHOJ

Komentáře

ejmysek(ANIME!)

anca 2004: Děkuju, z Ostravy nejsem, ale bydlím asi 30km od ní, tak tam někdy jezdíme nakupovat oblečení atd.smajlsmajl
Ty jsi z Ostravy?smajl

ejmysekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.