Šílený blog Šílené holky

Deník Mimoňky

Ahojky vítejte u tohoto článku:)

Dneska jsem si pro Vás připravila něco o deníku mimoňky. Já jsem četla skoro všechny díly a tyto knížky jsou naprosto super.

Bude to o tom, že jsem napsala (spíš zkopírovala z internetu) o čem který díl je.

Tak tady to je:

1) Deník mimoňky: Příběhy z neslavnýho života

Nestačí, že Nikki J. Maxwellová má otce, který se živí hubením brouků. Ještě se kvůli tomu dostane do prestižní soukromé školy, kam moc nezapadá. Z pohledu její zapřisáhlé nepřítelkyně MacKenzie, dokonalé dívky, která má vše, co je třeba, je Nikki prostě „mimoňka“. A toto je její deník. Zachycující příhody každodenního života, například jak si chtěla z naslouchátka vyrobit luxusní hands-free, jak se snažila sbalit nejhezčího kluka a co zažívala se svými novými kamarádkami, Chloe a Zoey.


2) Deník mimoňky: Příběhy neoblíbený partičky
Druhý stupeň základky je boj. Zvlášť, když jsi ve škole jen o trochu oblíbenější
než plíseň ve sprchách a život ti ničí proradná rivalka, která si brousí zuby na
kluka tvých snů. A do toho začíná párty sezona, a tebe pořád nikdo na
nejdůležitější událost podzimu nepozval…

O tom by mohla (a bude!) vyprávět třináctiletá Nikki. Jak se stát z nepopulární
mimoňky hvězdou večírků, okouzlit svého idola a navíc být tou nejsuprovější
kámoškou na světě, i když ještě pořád nemá ten mobil, co si přeje už celé
věky… No, co si budeme povídat, prostě parádní recept na katastrofu! 


3) Deník mimoňky: Příběhy netalentovaný pop hvězdy

Kdo by si nechal ujít příležitost zúčastnit se talentové soutěže? Zvlášť když se výherce objeví i v televizi a nejspíš se z něj stane slavná superstar. Jenže v životě Nikki není nikdy nic tak jednoduché a její zapřisáhlá rivalka MacKenzie už spřádá další ďábelský plán, jak jí šanci stát se oblíbenou pop hvězdou překazit, a navíc ji připravit i o nejlepší kámošky a její tajnou lásku. a když se k tomu přidají ještě trable s praštěnou rodinou a škola zamořená odpornou broučí havětí, je jasné, že bude Nikkiina cesta ke slávě pořádně trnitá.


4) Deník mimoňky: Příběhy neohrabaný krasobruslařky

Tentokrát se Nikki se svou rivalkou střetne na charitativní lední revue!
Když se Nikki dozví, že její tajná láska Brandon vypomáhá jako dobrovolník
ve zvířecím útulku, vlastně ji to ani nepřekvapí. Brandon je prostě boží kluk
s obrovským srdcem! Jenže útulek se teď bude muset zavřít a ve hře je
MNOHEM víc než jen pár Brandonových slz. Nikki si naštěstí vždycky umí
poradit a možnost zúčastnit se charitativní lední revue přijde jako na
zavolanou. Zas tak jednoduché to ale samozřejmě nebude: Nikki má totiž k
ladné krasobruslařské princezně pěkně daleko a všechno navíc – jako vždycky!
– pořádně zkomplikuje její zapřisáhlá rivalka Mackenzie.


5) Deník mimoňky: Příběhy nerozumný poradkyně

Nikki je už zase v průšvihu. Její zlomyslná rivalka MacKenzie totiž vyhrožuje, že ve školních novinách vyzradí tajemství, které by mohlo totálně zničit život nejen jí a jejím nejlepším kámoškám, ale dokonce i Brandonovi! Ale Nikki to tak rozhodně nenechá. Aby mohla na MacKenzie dohlídnout, vrhne se na novinařinu i ona a shodou bláznivých okolností skončí jako poradkyně skrytá pod přezdívkou Slečna Všeználková. Jenže její poradna slaví nečekané úspěchy a ona je najednou úplně zavalená prací. Zvládne v jednom kuse odepisovat na stovky dotazů a současně uchránit svou partu před MacKenziinými špinavými triky?


6) Deník mimoňky: Příběhy nešťastný lásky

kolní valentýnský ples – vůbec nejdůležitější společenská událost celého roku – se kvapem blíží a Nikki by na něj
hrozně ráda vyrazila se svým idolem Brandonem. Jenže co když ji odmítne? A to ještě zdaleka není ten nejhorší možný scénář, protože… co jestli tam Brandon ve skutečnosti touží jít s MacKenzie?!! Láska je zkrátka pekelně zapeklitá věc a vypadá to, že se zlomené srdce nevyhne ani největší mimoňce ve škole. Dočká se Nikki nakonec svého pohádkového happy endu?


7) Deník mimoňky: Příběhy nestylový TV celebrity

Nikki Maxwellová a její kapelka Zatím vlastně nevím se konečně dočkají svých pěti minut slávy a při nahrávání jejich hitovky, kterou před pár měsíci zaujali slavného televizního producenta, je bude dokonce sledovat televizní štáb! Jenomže v životě největší školní mimoňky není nikdy nic tak jednoduché: dokáže se Nikki poprat se svým novým pekelně natřískaným rozvrhem? Bude mít vůbec čas na svoje kámoše a hlavně – na Brandona? A dá si MacKenzie už konečně pohov se svými věčnými ďábelskými intrikami nebo naopak využije neustálé přítomnosti kamer k něčemu fakticky odpornému?


8) Deník mimoňky: Příběhy nepohádkový budoucnosti

Dočká se Nikki své vysněné pohádkové budoucnosti nebo se její život změní v nikdy nekončící noční můru?
Nikki Maxwellová už zažila pěknou řádku pohrom a za spoustu z nich mohla její věčná rivalka MacKenzie, ale tentokrát už to královna školních oblíbenkyň fakticky přehnala! Nikki se totiž její vinou ocitne v podivném snovém světě
obydleném pohádkovými postavami. Naši hrdinku tady ovšem nečeká žádný princeznovský život. Proč? Protože když se vám do cesty v jednom kuse pletou zuřiví medvědi, hladoví vlci, praštěné královny a prohnilé čarodějky a mezi vámi a hrozivou smrtí stojí jen roztržitá prťavá víla, která poplete každé zaklínadlo, nezbude vám než se modlit, abyste se zase pěkně rychle probudili!


9) Deník mimoňky: Tvůj vymazlený mimózní deníček

tenhle díl jsem ještě nečetla, ale nejspíš bude fajn:)

Nikki Maxwellová si už od začátku školního roku píše deníček, který s sebou nosí, kudy chodí. A právě proto ji tak překvapí, když ho najednou nemůže najít! Nikki nezbude nic jiného než se pustit do pátrání. A zatímco svůj milovaný deník hledá po celé škole, zapisuje si seznam důležitých tipů, které využije každá mimoňka toužící po parádně vyšperkovaném deníčku! Kniha obsahuje zbrusu nový příběh Nikki a jejích kamarádů, spoustu rad a nápadů na psaní vlastního deníčku a také volné stránky, do kterých si čtenářky můžou zapsat (a zakreslit!) své vlastní mimoňské zážitky, pocity a trable.


10) Deník mimoňky: Příběhy nehorázný primadony

Tenhle díl by měl teprve vyjít a to někdy v dubnu:)

Nikkiina NOČNÍ MŮRA se stala skutečností! Její rivalka MacKenzie jí totiž ukradla deníček! Co když všem vyslepičí její mega tajné myšlenky a pocity?! Brzy se ale ukáže, že se královně KCO partičky zachtělo něco víc, než si jen přečíst zápisky své úhlavní mimoňské nepřítelkyně – prostřednictvím deníku ji touží zasvětit do svého FANTASTICKY ÚCHVATNÉHO života nejoblíbenější holky na škole. Co si doopravdy myslí o Nikki a jejích exotských kámoších? A jak se své rivalce pokusí překazit vztah s Brandonem tentokrát?


To by bylo ode mně všecno, tenhle článek byl trochu delší a snad neva, že jsem ty děje zkopírovala z internetu. Jinak Vám fakt doporučuji, aby jste si tyhle knížky přečetli, jak už jsem napsala jsou prostě mega ultra super.

No nic pokud se Vám tenhle článek líbil můžete napsat, jestli bych z těchto typů článků neměla udělat sérii(nejen na knihy ale třeba i na filmy)

Mějte se hezky a AHOJ










Komentáře

švestička003(Poradna pro holky)

I love Deníky mimoňky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl
Mrkněte se na yahoo a najděte The Dark Diaries official web (nebo něco takového) a tam se můžete zeptat Nikki nebo Brandona na něco. BACHA!! JE TO ANGLICKY!!! Jo a jsou tam i novinky, které ještě v česku NEVYŠLI! V Anglii nebo někde mají super obaly na knihy!!
No není to nefér?smajlsmajlsmajl

švestička003To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Garronna Phoenix(Violetta je boží)

ejmysek: ne, tenhle deník je růžový, se srdíčkami, je tam žlutý čtverec, kde má obvykle Nikki fotku a malý obdélník na to, komu patří. A doporučuji si ho koupit, je luxusní! A má skvělé trvdé desky.

Garronna PhoenixTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.