Shizuka-chan

K-pop 2. díl

Ahoj všichni, pár lidí mi psalo o druhý díl a tak jsem se do toho pustila. Byl tam i takový požadavek na víc dívčích skupin a  jednotlivců. No bylo to trochu těžší, protože já holky moc neposlouchám, ale máte to tady. No doufám že se vám článek  bude líbit a najdete v nich zalíbení jako já. Prosím napište mi jestli chcete další díl. Pokud by jste chtěli překlady písní napište mi a já vám je pošlu.


DAY6

Tato skupina patří pod agenturu JYP. Skupina má pět členů Sung Jin, Jae, Young K, Won Pil a Do Woon. Dříve měla ale členů šest. To se ale změnilo 26. února 2016 kdy byl Jun Hyeok donucen ze skupiny odejít. Důvodem bylo že chodil se svou fanynkou, která se tím začala chlubit. No a JYP je jedna z agentur kde jsou vztahy mimo slavné zakázané. Skupina debutovala 7. září 2015 takže spolu moc dlouho nevydrželi.







Amber

Možná to tak někdy nevypadá, ale Amber je holka co prostě jen miluje klučičí styl. Protože je zároveň členkou skupiny f(x) přidala se pod agenturu SM. Amber je zaměřená hlavně na rap, ale jak si můžete všimnout vokály jí jdou taky skvěle. Je taky známá tím že je u slavný oblíbená díky svojí povaze.







Ailee

Ailee je často přezdívaná jako korejská Beyonce. Pravím jménem se jmenuje Lee Ye Jin a narodila se v Coloradu v USA. Se zpěvem začala v sedmi letech a ve světě se první ukázala jako herečka. Svou pěveckou kariéru odstartovala v roce 2012 a na svém kontě má mnoho cen. Také napsala několik textů, které se stydí zveřejnit. 







EXO 

EXO má dvanáct členů, kteří se dělí na EXO-M a EXO-K. Jelikož se tady bavíme o Korei je pro nás teď zajímavá EXO-K. Tato skupina má šest členů Suho, Baekhyun, Chanyeol, D.O, Kai a Sehun. EXO jsou velmi populární po celé Asii a jejich název je ze slova exoplanet ( planety mimo sluneční soustavu.). Exo vyhráli spoustu cen. Na poslední soutěži Mnet Asian Music Awards vyhráli ceny: album roku, nejlepší chlapecká skupina roku a volba fanoušků K-Popu. Vystupují od roku 2012.









Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.