Barbie at School
Hra - Barbie at School
Video se načítá
Dojení kravičky
Hra - Dojení kravičky
Video se načítá
Bad Ice-Cream 2
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Dolphin Olympics
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Runner
Hra - Runner
Video se načítá
 

Sense

Menší INFO (nápad?)

       Tak jsem přemýšlela, jestli někdo z mých mála čtenářů je otaku, nebo někdy viděl nějaké anime, nebo četl mangu. Anime jsou japonské kreslené seriály a mangy japonské komiksy. Věřím, že ne každému se to bude líbit, ale já to mám ráda a chtěla bych se s vámi o něco podělit.


       Předpokládám, že nikdo neznáte yaoi… To je ne nutně intimní vztah mezi muži, ale existuje i shounen ai a to je pouze kamarádství mezi nimi. Já jsem se rozhodla napsat yaoi. Ovšem až dopíšu ,,Něco jako můj deník…?“ a pouze s vašimi souhlasy. Nikdy bych si nedovolila napsat sem něco, co by vás nebavilo, nebo nebylo pro vás. Já bych to ovšem nepsala v manze, ale pouze jako text. U tohohle mi opravdu záleží jen na vašem rozhodnutí, takže potřebuju odezvu od vás všech, i když to asi píšu zbytečně, protože se nejspíš ozve buď jeden, nebo dva, nebo nula lidí, ale za zkoušku mi to stojí. Nikdo si to nemůže zamilovat hned, i já jsem na to popvré měla hrozný názor, ale člověk (ne každý) se do toho dříve, nebo později zamiluje.

Dám vám sem na zkoušku jedno anime a jednu mangu na posouzení: 

       http://shirai.cz/preklad-zobraz/9887/kono-danshi-sekka-ni-nayandemasu/1/ - tohle anime je podle mě skvělé a na první posouzení pro vás jako dělané. Doufám že si ho užijete, mě se líbilo a nebojte… Nejsou tam žádné ostré scénky… Tohle je shounen ai, stejně jako tohle, ale manga:

       http://www.anime-manga.cz/manga2/onevolume/sono-yubi-dake-ga-shitte-iru/01/index.html - tuhle mangu jsem já pořádně nečetla, ale na dobrá doporučení jsem to pro vás vybrala. Já už totiž shounen ai nečtu, ale věřím, že jste chápaví a oceníte moji snahu, jakou jsem do hledání dala :P... uff.

       Kdyby byly s mangou nějaké potíže, ozvěte se, protože na stránce mohou číst pouze registrovaní uživatelé, ale já jsem se to pro vás snažila vyřešit tak, aby vás nějaká blbá registrace neobtěžovala. Užijte si sledování a četbu a určitě se všichni ozvěte, je to opravdu důležité. I jeden člověk je pro mne velkou inspirací, ale čím víc vás bude, o to se budu snažit, aby moje tvorba byla kvalitnější, ne že teď bych se nesnažila, ale… Chápete jak to myslím… Tak všem moc díky a těším se na vaše odpovědi :-)


PS: Ještě se omlouvám, že odkazy na shounen ai si musíte zkopírovat sami a nejdou rozkliknout... Prostě to neumím :)

Jen pro představu ;-)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.