Ms. Pacman
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Goodgame Fashion
Hra - Goodgame Fashion
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 339
Hra - Monkey Go Happy Stage 339
Video se načítá
Cleo de Nile Hairstyles
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
Cleaning up the Mess
Hra - Cleaning up the Mess
Video se načítá
 

Sense

Info o doktoru Vetchém

                                      Příjmení: Vetchý

                                         Jméno: Samuel

                          Datum narození: 8.června 1999 (17)

                                             Stav: svobodný

                              Pracovní stav: pracuje

                               Stálé bydliště: Rožnov pod Radhoštěm 

      Studovaný/vystudovaný obor: Vysoká škola Almanacha Kategorova


Soukromé informace a zajímavosti poskytnutelné pouze vlastníkem, nebo jeho zákonným zástupcem:


       Ve svých osmi letech byl Samuel nesmírně chytré dítě, obdařené šarmantní inteligencí, proto již v tak brzkém věku přeskočil několik ročníků základní školy. Ve svých šestnácti letech ho přijali na kdysi velmi proslulou vysokou školu Almanacha Kategorova, na které se vyučil psychiatrem a psychologem a rok poté šel do zahraničí otestovat své znalosti. Školu dodělal o skoro tři roky dříve, což rok z toho strávil v zahraničí, kde byl doporučen ředitelem školy i dalšími psychology. Ve svých sedmnácti letech se vrátil ze zahraničí se zlomenou nohou a pár odřeninami a pohmožděninami. Po dlouhodobějším zkoumání doktoři zjistili, že byl Samuel téměř skoro připraven o své vzácné schopnosti. O svou tak rozšířenou inteligenci a o obsáhlou mozkovou kapacitu. Nikdy se však nedokázalo plně objasnit, proč se tak stalo a co se událo v zahraničí. Samuel si po návratu údajně nic nepamatoval, jak už sám několikrát potvrdil i před cvičenými psychiatry. Nyní pracuje v nemocnici, nebo dělá pomocníka na lékařských univerzitách. 



       Co mě to popadlo? Stalo se to čistě náhodou, ale já si řekla, že když už jsem ho tam tak nějak zatáhla, tak toho využiju a trochu ho do toho našeho příběhu zamotám ;) možná vám to už došlo, možná ne. Bude tam menší zápletka, ale nepovím s kým, to zjistíte sami. Jen jsem musela objasnit pár informací o panu ,,dokonalém". Má to být typ takového toho sexy mladého doktůrka, který svou práci dělá pro pomoc lidstvu, ale stane se něco, co mu jeho plány trochu překazí. Napište mi prosím povinně všichni, co mě čtete svůj názor o něm. Nezklamte mě :) ať tam není zase jenom Chilli, chci tam názor vás všech. Díky

Vaše LadySeiss


PS: Některé informace, jak vám již mohlo dojít jsou čistě smyšlené, ale zase ne všechny. Tak trochu to okoření naši zápletku. Kdo koukáte na anime-schválně jestli poznáte, koho jsem vybrala jako zobrazitele Samuela Vetchého ;) 

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Sakra! Já tě zklamala!
Když se mi tenhle článek zobrazil v aktivitě, myslela jsem si, že je to z nějakého filmu nebo seriálu a ani to nečetla. A ono je to k mé oblíbené povídce!
A moc se omlouvám, ale nevím, jaký si mám na něj udělat názor...
Fakt promiň.
Pjosím, pjosím, nezlob se na Chillinku....smajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.