Sense

Dopis městské policii (městapo)

    Dobrý den. Jako obyčejný občan bych se vás ráda zeptala, upřímně, proč děláte tuto práci. S nadějí na brzkou odpověď bych ráda sdělila ještě pár věcí. Městská policie České republiky je dle spousty lidí nepotřebná. Nechci udávat další lidi, stačí, že jsem obětí vaší neschopnosti já.
    Pomáhat a chránit – to je váš slogan, ale kteří z vás se jím skutečně řídí? Kdybych se někoho z policistů zeptala na motto, které nese jeho poslání, vzpomněl by si na něj hned?
Když jsem naposledy byla na policii kvůli krádeži mé osobní věci, vysmáli se mi. Ne do obličeje, ale nebylo od toho daleko. Váš „zájem“ kolem mé věci byl maximálně dva dny, možná ani to ne. Sice to byla jen věc, blbost za dva tisíce, ale ne pro mě. Kdyby mi bylo uneseno dítě, bude s ním nakládáno stejně jako s onou věcí? O tom nepochybuji.
    Proto se ptám, naplňuje vás tato práce? A tato otázka patří hlavně Policii ve Valašském Meziříčí. Určitě jste se do této práce hrnuli s velkou naivitou, že se budete honit za vrahy a budete si moct střílet podle libosti a budete veřejně uznávaná osoba. Tohle se ale nestalo, že? Místo toho stojíte každé ráno u přechodu před základní školou, nebo si radši obloukem objedete ulici, kde dobře víte, že se často dějí různé bitky a přepadávání lidí. Tato část města je velmi příhodně a provokativně hned přes ulici od vaší stanice.
    Doufám, že tato stížnost nevyzněla moc jako stížnost, ani nedoufám, že se tím něco změní, spíš z toho bude denní aférka mezi nadrženými policisty. Neměla jsem v úmyslu někoho urazit, i když já osobně jsem uražená byla. Nepamatuju si jméno onoho… policisty, ale bohatě mi stačilo, když ta jeho levná voňavka smrděla přes celou místnost. 

S uctivým pozdravem přeji hezký den








    Velmi bych ocenila, kdybych v komentářích nemusela čelit obhajujícím řečem policistů. Já samozřejmě vím, že tohle neplatí pro všechny a ne vždycky. Děkuji za pochopení.

Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Otakarka El. Petřinská: Potom se nemůžou divit, že někoho zjebou za to, že jim lže, protože oni dělají to samé. A dala jsem to sem jen tak z prdele. Upřímně jsem čekala přesně tyhle řeči, které tady teď jsou, protože ráda čtu, jak někdo mrdá druhé a ani si neuvědomuje, protože s policií nic nezažilo. A není to nic proti tobě smajl

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Jako měšťáci pracují lidé, co je nevzali někde jinde, berou to jen jako přechodnou práci aby se uživili a mezitím hledají něco jiného. Problémy ostatních jsou jim ukradený a řeší jen to, co řešit musí...smajl

Quasinka 224To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

Clawdeen77: Tak z části. Věděla bys to, kdybys mě znala, ale za to nemůžeš. Prostě si ráda dělám pr.del z lidí, kteří veřejně hrozně rádi je.bou do lidí, co mají kecy proti policii a spol. Přitom spousta lidí neví, co ty svi.ně dělají. Jinak v pohodě smajl

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

LadySeiss: No, tak pokud jsem to pochopila správně, chtěla jsi zde poukázat na to, jak je městská policie k ničemu, hlavně kvůli tomu, že tobě a tvému problému nevěnovali dostatek pozornosti...

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.