Říše divů

Vzpomínkový sešit a co pro mě znamená

Takže ahoj sušenky!

Už před nějakou dobou jsem si začala vést tento sešit vzpomínek, ale to mě nenapadlo, že si k tomuto starému, špinavému sešitu, ve kterém jsem měla napsaná jména LPS zvířátek, vybuduju nějaký citový vztah.

Ale to se stalo.

A doporučuji vám, si takový sešit také zavést. Není to na škodu a máte své důležité vzpomínky u sebe. Já ho mám na "nočním stolku". Ne, nedá se to tak nazvat, vlastně je to jen šuplíkový stolek.

Obrázky tady nebudou, protože nejsou podstatné, ale podstatná je ta vzpomínka, nebo to, co mě k tomu váže.

Tenhle článek budu ještě hodně editovat, protože mám těch foto-vzpomínek stále víc a potřebuju je vytisknout.



1. Obrázek od prvoučí kamarádky Verči


Zrovna tento obrázek tady bude, protože Verča kreslí nádherně.

Mně a ještě jedné mé dobré kamarádce darovala obrázek. Verču znám přes dva roky, poznala jsem jí na táboře, stejně jako druhá kamarádka Anička, kterou znám od školky (ale do školky jsme spolu nikdy nechodily). Verča je neskutečně drzá, retardovaná, hyperaktivní, společenská, má spoustu jiných vlastností než mám já a občas bych ji nejraději zabila, ale jí nejde nemilovat. Například jsme si vymyslely prvoučí klub, protože jednou místo "pavouk" řekla "prvouk". Taky jsme netopýři, na prvním táboře nám říkali "Sesterstvo jednoho špinavého hrníčku" a "Charlieho andílci". Také jsem s ní poslouchala německá rádia do půlnoci, měly jsme záchvaty smíchu, natáčely "výpravu".

Tohle je krásný důkaz těch nejlepších chvil :)



2. Fotka mě a nejlepší kamarádky (školní)

Znáte to, fotíte se ve škole a můžete si vybrat, zda se budete fotit ve skupince. Já tam sice vypadám tlustě, divně stojím a ty sežehlené vlasy mi absolutně nesluší, ale je to fotka s jednorožcem, navigací, pugicornem! (ano, to všechno jsou její přezdívky ode mě)

Prostě je to fajn, že to tu mám.



3. Vstupenka na předpremiéru Nejsledovanější

Byl to jeden z nejlepších dnů mého života. Ne kvůli youtuberům, kvůli kamarádce nebo filmu. Ale té atmosféře. Všechno bylo dokonalé, i když se tolik věcí pokazilo. A to je to speciální.

Je tam vše - datum, sál, hodina. Navždy si to budu moci pamatovat.



4. Podpisová kartička Defi

Když jsem potkala Defi, svou nejoblíbenější youtuberku, hrozně jsem si to užila. Fotili jsme se, objímali, dostávali kartičky. Je tam ona v celé své kráse, její podpis a nápis "Be a freak!"

Freak Forever <3



5. Fotka s Defi

Ano, ta retardovaná fotka, kde se tvářím jak idiot. Definka je ale nádherná, takže se mi ta fotka líbí, jinak bych ji vyhodila :D



6. Selfie s nejlepší kamarádkou

Divné je, že se tam netvářím tak blbě. Je ze školní lavice, z šesté třídy. Učebna přírodopisu. Velká přetávka. Ne, nikdy nezapomenu, jak jsme šly do Rossmannu a snažily se tu fotku přes mobil vytisknout v tom stroji :D Byla to sranda, byly jsme tam jen my dvě.

Nikdy nezapomenu na ty zábavné chvíle našeho přátelství.



7. Školní foto (6. třída)
Proč nemít (téměř) celou svou retardovanou třídu pořád u sebe? Jistě, spoustu z nich nemám ráda, ale celek miluju.

Máme neskutečně vtipné spolužáky, hlášky a zážitky.



8. Fotka s Kovym

To mi připomíná, že mi odepsal na můj email, ve kterém mu píšu, že by měl víc jíst, že jsem se o něj praštila, jak je hubenej :D

(ne, na rozhovor stále neodepsal. Jestli neodepíše do roka, vzdávám to a napíšu mu znova)

No, odepsal, že víc jíst je to, co chtěl slyšet a že jde hned na to :D

Kovy je můj nejoblíbenější youtuber a obejmout ho, vyfotit se s ním...bylo super.

Všechno se to přece stalo v můj nejlepší den!



9. Karta Nejsledovanější

A zatím poslední vzpomínková fotka, kde je zachyceno všech 6 hrdinů filmu Nejsledovanější i s podpisy. Opět - stalo se to v ten den!




10. Fotka s Aničkou

Je to fotka z dovolené, kde jsem byla já, můj brácha, moji rodiče, Anička, její sestra a její rodiče. Bylo to naprosto super, hráli jsme hry, koukali na filmy, smáli se...Úžasné. Miluju jejich rodinu.




11. Momentka z tábora s Verčou

Na téhle momentce se tváříme jako debilové, ale je tak vtipná, super, že ji tady musím mít. Tato momentka se objevila i na konci tábora v nějakém souhrnu fotek a videí, hrála tam hudba...Nádhera.



12. McLotys logo

Určitě znáte McLotys...Co? Cože? Neznáte? No, pokud ne, stačí kliknout sem. Otys to tam krásně popsala. Otys je moje iBFF, píšu si s ní už rok a něco, což je na internetové kamarádství celkem dost. A Otys, pokud to čteš...Guru Rafael!!!!:D xD




13. Fotka s Eliškou

O Elišce jsem ještě nemluvila. Nebo, vlastně ano, ale nejmenovala jsem jí. Eliška je ta mladší sestra Aničky a myslím, že v něčem je mi dost podobná. Je více introvertní, taková roztomilá (což teda nejsem), na rozdíl od všemi milované, pracovité a společensky zdatné Aničky, kterou nazývám "Královna společnosti." A neberu to zle.

I tato fotka je  té dovolené.



Máte něco podobného, nebo si to chcete založit? Jaké vzpomínky tam máte? Hodlám si rozhodně svou "sbírku" rozšířit, takže se brzy těšte na prodloužení článku!

Loučí se,

Locika z říše divů. (bože, jak mě to zas napadlo?!)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.