Říše divů

This or That?

Vítejte u nejoriginálnější konceptu, který byl kdy vytvořen. Teda vlastně, pokud byl vytvořen, tak už stejně moc originální není. On teda není originální vůbec, ale to byl ten vtip. Haha, to jsme se zasmáli. Nicméně, je to tag This or That (v české verzi také známo jako To nebo to, ale to zní fakt neskutečně debilně a navíc mě drahá Butterfly340 zatagovala takhle, takže měnit to, by bylo celkem nelogické.)

P.S. Přiznej se, že sis nemyslela, že to fakt napíšu! 




Léto nebo zima?

Nesnáším vedro, koupání, pobyt venku a trávení příliš mnoho času s mým bratrem, což jsou věci, které zažívám v létě podstatně častěji, než v zimě. Jistě, v létě jsou prázdniny, ale to v zimě také, sice o dost kratší, ale v létě zas nedostáváte hromadu dárků a "venku je hezké počasí, proto by sis měla jít číst na zahradu". Přece jen, v mínus dvaceti mě ven nikdo vyhnat nemůže.





Snídaně nebo večeře?

Mně je to asi jedno. K večeři i k snídani mohu mít vlastně všechno, co mě napadne. K večeři si dám klidně dort ještě zbylý z narozenin (nebo z něj spíš ulomím čokoládové tyčinky) a ke snídani si klidně přivstanu a byt provoním vůní popcornu. Cože? Zdravá strava? Dejte mi pokoj. Dnešní přednáška naší angličtinářky mi bohatě stačila. (Nezapomínejte pít kávu Melta, jídlo vařené do sta stupňů je nejlepší a nedržte diety...)




Město nebo venkov?

Já bydlím ve městě a rozhodně chci, aby to tak zůstalo. Na vesnici by mi vadilo už jen to, že bych každý den potkávala ty samé lidi. Představte si to! Přistěhovala bych se do vesnice a určitě by se na nás hned slétlo hejno místních drben, nebo by se se mnou nedej bože, chtěl někdo kamarádit. Nezvykla jsem si ani na sousedy u nás, a to tady žiju skoro patnáct let. Taky nezapomínejte na dojíždění. Ježdění autobusem je pro mě horor hned z několika důvodů:

1) Je mi špatně.

2) Lidi.

3) Doteď jsem nepochopila systém jízdních řádů, zastávek a kupování jízdenek. 



Východ nebo západ slunce?

Upřímně řečeno, ven moc nechodím (překvapivě) a z okna taky moc nečučím, takže nějaké slunce je mi naprosto ukradené. Ale asi západ, jelikož když zapadá slunce, blíží se noc (logicky), čas, kdy můžu jen tak spát, jíst (nesuďte mě), prokrastinovat a nikomu to nevadí.






Nutella nebo arašídové máslo?

Nedávno jsme s Butterfly měly takovou zajímavou debatu na téma Nutelly. A palmového oleje, či co to je. A jelikož nechci nikoho naštvat, řeknu jen, že za mě vede Nutella a zůstaneme u toho. 



Vana nebo sprcha?

Vana. Není nic lepšího, než vyplýtvat 200 litrů vody, aby pak na mě zase měli rodiče důvod řvát.





Palačinky nebo vafle?

Bude to hodně velký zločin, když řeknu, že nejím ani jedno...? Takhle, ono to vypadá fakt moc hezky, to jo, v The Sims nad tím vždycky úplně slintám, ale abych si v reálu sedla a zakousla se do palačinky nebo vafle, to zas ne.




Káva nebo čaj?

Opravdu nejhorší, co můžete jako knihomol říct, je (kromě toho, že milujete milostné trojúhelníky a Mary Sue), že nepijete ani kávu, ani čaj, což je tak neskutečně často pokládaná otázka, že bych pomalu nemohla odpovídat na nic jiného. Ale aby tato odpověď byla o něco zajímavější, řeknu vám, že oba dva nápoje jsem samozřejmě zkoušela, ovšem nejsem schopná je do sebe dostat. Když jsme každý den na táboře měli horký čaj a nic jiného, fakt ho nezačnete milovat. Spíš budete dehydratovaní (vážně, jak jsem přežila na půlce kelímku denně?!). A co se týče kafe? Well...začínat na karamelovém latté z automatu v Lidlu asi nebyl nejlepší nápad.




Knihy nebo filmy?

Ehm, samozřejmě, že knihy...Já na filmy a seriály vůbec nekoukám, ne...

(čte jednu knihu dva měsíce a je u 9. dílu 2. série seriálu, který před týdnem začala sledovat)





Pizza nebo těstoviny?

Hm. Je pravda, že pizzu i těstoviny si ráda dám, ale ne vždy mám na pizzu chuť, navíc poslední dobou jím v podstatě jen margaritu. Zatímco těstoviny si dám samotné ráda vždycky. 



Psi nebo kočky?

Já už jsem od malička psí člověk, což z velké části způsobil fakt, že jsem se psy vyrůstala a jsme zkrátka psí rodina.



Dort nebo donuty?

Stejně jako Butterfly, ani já nemám moc ráda dorty (na svoje narozeniny jsem v podstatě ani kus dortu neměla, jen jsem ho tak okousala) a občas se sice nějaká vyjímka najde (ŘÍP :3), ale jinak také preferuju donuty a to například od Donuter.cz





Pláž nebo město?

Můžete mi někdo vysvětlit, co bych sakra já dělala na pláži? Letos jsem byla u moře snad týden a v moři jsem se byla vykoupat jednou. A to velice nerada. A odnesla to moje chodidla (vážně, proč tam v tom moři mají tolik šutrů?). Opět, vedro, slunce, lidi, voda, písek. To si radši zajdu někam po památkách nebo nakoupit, děkuju pěkně.



Rtěnka nebo lesk?

Tak to pozor, já jsem úplná Kylie Jenner, jakmile jedeme někam do divadla, napatlám si na rtíky (omlouvám se za to slovo) několik vrstev lesku, rtěnek, tekutých rtěnek, balzámů a nevím čeho dalšího, abych docílila nejkrásnějšího možného výsledku. A kupodivu se mi to daří.





Tužka na oči nebo řasenka?

Takhle, nejspíš bych řasenku měla nosit, jelikož mám asi tak nejkratší a nejošklivější řasy, které kdy svět viděl, ale pravda je, že kromě významných událostí (a když mě mamka donutí, ehm), ji prostě nenosím. Nevidím v tom povětšinou žádný rozdíl, navíc je s tím hrozně práce, když si koupíte nějakou, která šíleně barví, že jo. Navíc si pak celý den nemůžete ani šáhnout na oči, aniž byste ji rozmazali nebo si způsobili oční infekci, či co. A co se týče tužky na oči, linky se mi vždycky hrozně líbily, ale já jsem takový makeup guru, že bych spíš vypadala jako parodie na Cleopatru a Amy Winehouse, čehož se mi překvapivě dosáhnout nechce.



Gumoví medvídci nebo červi?

No počkat, počkat. Tahle otázka je hrozně nepřesná. Jedná se o gumové medvídky značky Jojo, či Haribo? Jedná se o kyselé žížalky nebo gumové sladké červy? Jak mám na tohle asi odpovědět?



Skittles nebo M&M's?

Rozhodně Skittles. Nejsem prostě schopná sníst čokoládu v té barevné "skořápce", stejně tak to mám odjakživa i s Lentilkami. Skittles jsou hrozně slaďoučké a hezky se koušou xD





Muffiny nebo cupcaky?

Ehm, jako, takhle...Kdysi, ještě na prvním stupni, nám mamka spolužáka napekla úžasné karamelové muffiny s halloweenskou tématikou, takže se rozhodnu asi pro muffiny, jelikož si ani nejsem jistá, zda jsem někdy opravdový cupcake okusila.



Legíny nebo džíny?

Poslední dobou nosím hodně džíny, protože jsem si uvědomila, že legíny nejsou asi úplně nejvhodnější oděv, zvlášť s mou úžasnou postavou, že. To mi ale nebrání nosit sportovní legíny a tepláky, že jo.



Sukně nebo šaty?

Vídám hodně holek, které nemají rády ani sukně, ani šaty, ale já, přestože jsem nikdy nebyla klasická holčičí princeznička, mám ráda oboje. Mám spoustu šatů a i několik pěkných sukní, ale šaty jsou asi praktičtější a vzhledem k tomu, že jich mám i víc, zvolím šaty.





Adidas nebo Nike?

Nemám nejmenší tušení. Asi Adidas.

Nějaký boty od Adidasu myslím mám, ale to není důvod, proč jsem se pro něj rozhodla. Když jsem byla kdysi na táboře, byl zde jeden moc milý (ehm, ehm) chlapec, který měl přezdívku Adidas a...jo, to je tak nějak všechno.



Byt nebo dům?

Stejně jako Butterfly (hergot, my jsme fakt jak dvojčata) bydlím v bytě, ale také bych si přála barák. Beru to pozitivně (přestože všichni moji kamarádi mají nádherné domy a vlastní pokoje, hahaha, vůbec nežárlím) - nemáme barák teď = ušetříme a jednou peníze na vlastní dům zdědím já. A postavím si zatraceně velký sídlo obrostlý růžemi a obří knihovnou (ta bude teda uvnitř, ale chápeme se). A...jo, fakt už bych měla ten barák v The Sims postavit, já vím. 




A pokud místní blogosféra ještě neumřela, každý kdo chce, tento tag udělat může.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.