Glam Hair Salon
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Typing Game Collection
Hra - Typing Game Collection
Video se načítá
Super Babysitter
Hra - Super Babysitter
Video se načítá
SD-Pong
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Papa's Bakeria
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Papa's Cupcakeria
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Elsa & Anna in Rock'n'Royals
Hra - Elsa & Anna in Rock'n'Royals
Video se načítá
 

Říše divů

Velký návrat Lociky11?! #illbebacksoon

Eh, jo, čau! Jestli jste tady někoho čekali, tak mě teda rozhodně ne. Mám pravdu? Hm, doufám, že jo. Nicméně, jak jistě víte, jsem tady mrtvá už skoro rok a jak mě vlastně napadlo se vrátit zpátky? No, je to vcelku prosté, nečekejte žádný srdcervoucí příběh o nedostatku vybití mé kreativity, ne. Vlastně jsem se tak trochu nudila při hodině chemie. Jo, nevím, jak dlouho mi to vydrží, jestli mě ještě někdo sleduje, nebo bude...těžko říct. Vím, že spousta z Vás (zdravím, holky, však vy víte!) mě kontaktovala ohledně blogu, nebo ohledně čehokoli jiného i mimo HPD, za což jsem velice vděčná a mám Vás ráda! Ale tak...co se změnilo za ten necelý rok, co jsem tady nebyla? Tak tedy se držte, to bude na dlouho....


Nastoupila jsem do osmičky,navštívila jsem Paříž, Londýn a Oxford, stala jsem se členem ConnorArmy, zamilovala jsem se do Bryana Decharta, Amelii Rose Blaire a celého Detroit: Become Human, zbláznila jsem se do několika zahraničních youtuberů, začala jsem se učit francouzsky a pak zase začala prokrastinovat, zemřelo mi morče, začala jsem chodit k psychologovi, začala jsem jinak uvažovat o své budoucnosti, objednala Cloak, byla naposledy na táboře, přečetla Carrie v angličtině, začala shipovat Septiplier, sledovala The Big Bang Theory, dohrála 9x DBH, byla jsem na Humbooku, přežila jsem lyžák, nakreslila Karu, udělala pár cviků na hrazdě, které se podobaly polomrtvé velrybě po těžký pařbě, začala nenávidět spoustu lidí, rozhodla se šetřit si na The sims, sledovala livestreamy dlouho do noci, málem se otrávila jídlem, uvažovala o tom, jak co nejúčinněji zabít sebe nebo ostatní (vedou masožraví švábi) a....jo, to je asi všechno!

Bylo tady hodně strachu, hodně fobií, paniky a bolesti, ale víte co.....abych já taky někdy byla spokojená, že? 


Komentáře

sasasvachovaVIP(ANIME!)

Tak si projíždím profil a najednou vidím tvůj článek. Přesně tohle jsem si vduchu říkala: ,,Omgg! Locika vydala článek!! To je tak zatraceně boží!!"
Ale než začnu klábosit, tak tě uvítám.
Ahuj a vítej zpět ❤️. Všimla jsem si, že jsi se krapet změnila, ale spíše k lepšímu. A jak se má vlastně Florence a ostatní? XD Jinak jsem mega ráda, že se vracíš a doufám, že tvá vcelku kvalitní tvorba oživí umírající hpd (:

sasasvachovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.