Celebrity Look Challenge
Hra - Celebrity Look Challenge
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Troll Tale
Hra - Troll Tale
Video se načítá
Ellie's Fashion Startup
Hra - Ellie's Fashion Startup
Video se načítá
Art Pad
Hra - Art Pad
Video se načítá
 

Říše divů

Upíří krev 5.část

Hazel se probudila. Přes zatažené závěsy prosvítalo slunce. Zamžourala. ,,Dobré ráno,vampírko!" zasmál se na ni Toby. Hazel se posadila.,,Kolik je hodin?" Toby se podíval na hodinky. ,,Bude 7:00" Hazel sáhla do svého rudého kabátu. Vyndala si opalovací krém. Rozetřela si ho po obličeji,rukách,krku a nohách. ,,To se chceš opalovat Haz?" podivil se Toby. Hazel se zamračila. Jestli chce Toby být na akademii,musí to vědět. ,,Jsem upírka." Ukázala si na tvář a zaťukala mu na rameno. ,,To bys měl vědět,chlapče." V tom do karavanu vtrhla Jenny. ,,Našla jsem sud s mříží! Dá se použít jako gril. Nemáte nějaké jídlo?" Toby otevřel minibar. ,,Mám tu nějaké ovoce. Jenny,umíš grilovaná jablka?"' Jenny popadla ovoce a přikývla. Jenny na sobě měla červený svetřík,zateplené jeansy a vysoké boty. Tenhle outfit společně vybíraly v butiku Canadas outfit & clothes. Název byl divný a nesmyslný. Naďa Evilová byla obyčejná žena,která tento butik vedla. Prodávala nejlepší kousky v Raven Town. Tehdy si tam Hazel koupila růžovou kombinézu na tělo. 

Elaena a Veronica ještě spaly. Veronica spala v kašmírovém svetru a potichu oddychovala. Byla hrozně podobná svému prastrýci Richardovi Juliusovi. Rysy v obličeji,postava... Elaena vypadala i ve spánku dokonale,jako vždy. Hazel se usmála. ,,Jdu se projít. Jestli chceš vyplňovat ten test Toby,řekni večer. " Vzala si kabát a šla ven. Kolem bylo docela světlo. Když se Hazel vrátila z procházky,ostatní si pochutnávali na ovoci. 

Pak se opět vrhli na test.

4)Nepovinné předměty:

,,Žádný! Je to na nic!" Zařvala Elaena. ,,To ne! Komunikačnínóza s vlkodlaky,němčina,temnologie... To všechno je super!" Prohlašovala Veronica. Jenny pak navrhla Strašidlopis a Hazel zas návrhářství. Toby se nakonec po dlouhém rozhodování rozhodl pro Strašidlopis. 

5) Smíšená třída,nebo ne?

,,Rozhodně ano! Chci si přece nabouchnout nějakou upírku!" Hazel se podivila:,,Ty..nemáš holku?" ,,Ne. Proč bych měl?" 

Večer si Jenny vzala Hazel stranou. ,,Poslyš,Haz. Vyloženě tě potěšilo,že nemá holku. Když to s Draculou nevyšlo..volné pole! Očividně se mu líbíš." Hazel se usmála. Ale nervózně.,,Jenny,do nikoho jsem se nezamilovala od 200.ročníku. Poslední láskou byl Jake Winter. Nikoho nechci. Nelíbím se mu. Elaena se k němu chová dost důvěrně. Jestli si nějakou z nás nabouchne,bude to ona. " Jenny jen zamumlala ,,jak myslíš" a odešla do karavanu. Hazel si povzdechla a podívala se směrem k městu,které bylo nedaleko od nich. 

A kousek od ní,se líbali Elaena a Toby...


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.