Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Lonely Peak
Hra - Lonely Peak
Video se načítá
Alxemy
Hra - Alxemy
Video se načítá
Bad Piggies
Hra - Bad Piggies
Video se načítá
Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Harvard Days
Hra - Harvard Days
Video se načítá
 

Říše divů

Celebrity...: E. Watson, T.Swift...Co o nich víte?

Takže ahoj sušenky! Jako spousta lidí v 21.století....mám své oblíbené celebrity! Ptáte se jaké? Kdo jsou? Čím jsou zvláštní? Co o nich víte? To se dozvíte zde!



Emma Watson



Sladká, nestárnoucí Emma! Slavná a velmi oblíbená herečka, která hrála například ve filmech jako je Harry Potter (Hermiona), The circle (Mae), Kráska a zvíře (Belle)  nebo Noe (Ila). Narodila se ve Francii, dokonce má i francouzský původ, ovšem její rodiče (kteří jsou rozvedení)  jsou Angličané. Celé její jméno je Emma Charlotte Duerre Watson. Narodila se 15. dubna 1990. Roli Hermiony Grangerové získala, když jí bylo 9 let. Během natáčení se zamilovala do Toma Feltona, který hrál Draca Malfoye. Kromě herectví se Emma věnuje i módě, charitě a feminismu. Přestože celé dětství strávila na place, měla velmi dobré známky a vystudovala literaturu, filozofii a psychologii na Brownově univerzitě, a byla také na ročním studijním pobytu v Oxfordu.



Taylor Swift



Jak jistě víte, Taylor Alison Swift je známá americká country popová zpěvačka, skladatelka, textařka a muzikantka. Narodila se v Pensylvánii, 13. 12. 1989, ale později se s rodinou (Matkou Andreou Swift, otcem Scottem Swiftem a bratrem Austinem) přestěhovali do Nashville. Taylor od dětství jezdila na koni, vyhrávala různé soutěže a na profesionální jezdkyni by to určitě dotáhla. Taylor se zajímá například o své dvě kočky, charitu, pomáhání při katastrofách nebo třeba o cheescaky. Zahrála si v několika filmech.



Cobie Smulders



Cobie je kanadská herečka, která hrála v populárním serálu How i met your mother (Robin). Její celé jméno je Jacoba Francisca Maria Smulders-Killam. Narodila se 3.dubna 1982. Má 7 sourozenců. Umí francouzsky, zajímala se o modeling a chtěla být mořskou bioložkou. V roce 2007 jí byla nalezena rakovina, kterou ale úspěšně překonala. Před médii ukryla své těhotenství i rakovinu.



Selena Gomez


Asi se shodneme, že Selena Maria Gomez je i ve svém věku (24 let) taky strašně roztomilá :D Je to zpěvačka a herečka (proslavila se hlavně pořady na Disney Channel). Narodila se 22. července 1992, její matce tehdy bylo jen 16 let. Ve škole se jí smáli, protože neměla značkové oblečení, ale někdy neměla ani na jídlo. Trpí závažnou chorobou jménem lupus, kvůli kterému zrušila i koncerty. Lupus je bohužel nevyléčitelný, ale po léčbě mohou pacienti vést normální život i tak. Samozřejmě chodila se zpěvákem Justinem Bieberem. Mezi její nejlepší kamarádky patří i zmíněná Taylor Swift.



Melanie Martinez
  

Narodila se v 28. dubna 1995 (páni, samé dubnové celebrity!) Je to americká zpěvačka a textařka, proslavila se hlavně svou první písní Dollhouse. Ve svých písních vystupuje jako postava Cry Baby. Účastnila se soutěže The Voice, ze které nakonec vypadla, kvůli nedostatku hlasů. Celé její jméno zní Melanie Adele Martinez. V dětství neměla moc přátel, byla emocionální a své pocity neuměla vyjádřit. Své pocity vyjadřovala jedině kreslením či fotografováním. Ve 14ti se sama začala učit na kytaru pomocí internetu.


A teď si vás trochu vyzkouším díky stránce zabavnetesty.sk!



1) Jaká byla první píseň Melanie?
Dollhouse, samozřejmě!

2) Jaké je druhé jméno Taylor?

Alison!

3) Jak se jmenovala postava v serálu Jak jsem poznal vaši matku, kterou hrála Cobie?

Správná odpověď zní- Robin Scherbatsky.

4) Jak se jmenuje Selenina nejlepší kámoška?

Taylor Swift!

5) V jaké zemi se narodila Emma?

Ve Francii.

6) Jak se jmenují kočky Taylor?  (sice jsem to neříkala, ale ok)

Olivia a Meredith.

7) Jak se jmenovala soutěž, ve které byla Mel Martinez?

The voice!

8) Emma Watson hrála v Krásce a zvířeti jakou postavu?

To je jasné, přece Belle.

9) Kolik let je Seleně?

24.


Znáte některou z těchto celebrit lépe než já a chcete mě vyzkoušet? Tak mi napište otázku do komentářů!


      

Komentáře

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Já miluji Taylor a Selenu smajl Jinak, četla jsem, že před několika lety se Selena přestala bavit s Taylor, protože Selenu již nebavilo jenom péct s Taylor koláče xD A potom, aby to dala na známost veřejnosti, tak se vyfotila s Katy Perry a pod fotku napsala, že teď je kámoškou s Katy Perry smajl

Sia23To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Sia23: L: Tsss... sa s tebou rozpráva ako s nejakým psychológom... *Dostane záchvat smiechu a začne sa prechádzať dookola.*

K: Ako si to myslela? *Povie s náznakom zmätenosti v hlase.*
L: Ľutujem, pre toto nemám vysvetlenie...

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.