Říše divů

Oživování postav!

Takže ahoj sušenky! Dnes jsem se rozhodla, že udělám nějaký knižní tag, kde bych si vybrala, jakou mrtvou postavu ze tří chci oživit. Jenže, chtěla jsem, aby každá byla z jiné knihy/série, takže mi to úplně nevyšlo. Místo toho vám sem napíšu postavy, které bych chtěla oživit.

Upozornění: Tento článek samozřejmě obsahuje samé spoilery........



Fred Weasley (Harry Potter)

 

Myslím, že každý kdo zná Harryho Pottera a dvojčata Weasleyovi, tak by chtěl Freda oživit. Když umřel Fred, zemřela i část George (myslím, že jsem na nějakém anglickém HP instagramu viděla zajímavost o tom, že George neumí vyvolat svého patrona, protože většina šťastných vzpomínek byla spojena s Fredem) a tím je vlastně konec dvojčat. Byly to super, vtipné a dobrosrdečné postavy, které by si zasloužily návrat.



Emmaline Bellová  (Alenka v říši zombií)

(její přesný obrázek jsem nenašla, tak tady máte random holku v baletní sukni)

Vím, že Emma zemřela pro příběh, bez její smrti by to nešlo, ale byla skvělá. Trochu mi připomínala Kitty z trilogie Všem klukům které jsem milovala. I po své smrti byla tak sladká a statečná, chránila svou starší sestru a kdyby se objevovala častěji, byla bych ráda.




Oleander (Josefína a bytosti)

(opět, obrázek jsem nenašla)

Když jsem četla Josefínu a bytosti, tak jsem si řekla:,,Ne, nebudu ho mír ráda, tuhle postavu budu nenávidět do konce knihy, není v něm ani trochu dobra!" Hm, samozřejmě že se to změnilo, stal se rychle mou nejoblíbenější postavou. Protože by byl sexy upír? Ne, vždyť o něm bylo jasně napsáno, že byl ošklivý. Oblíbila jsem si ho hlavně díky jeho sarkasmu, hláškám a vtipným poznámkám. Když zemřel, bylo mi to hrozně líto. Když pak umřela i ehm....ta...duše stromu, ta Korulka, nebo jak se jmenovala, tak mi to taky bylo líto, ale ta z mrtvých vstala. Ale tak...Oleander se sešel se svou Annou, tak hlavně, že je šťastný.




Amberly (Selekce)

 

Královna Amberly byla opravdu milá a ani se nedivím, že America byla nešťastná, když zemřela, přestože se vdala za takového blba a nikdy se mu nevzepřela. Kdyby ožila, bylo by to fajn. Také jsem uvažovala, zda by nebylo fajn oživit Kenu, Američinu starší sestru, došla jsem k názoru, že ano. Zemřela úplně zbytečně, k ničemu to nebylo.



Liz (Kostičas)

 

Ach, tuto knihu jsem četla před rokem a stále si pamatuju, jak mi bylo líto, když zemřela Liz a Seb. Druhý díl jsem nečetla a ani ho číst nehodlám, protože si nechci zkazit ten první dojem. Lizinu smrt si tak úplně nevybavuju, ale vím, že jak ona, tak Paige velmi trpěly. Takový konec si nezasloužila.




Sprite (Přítel s dlouhýma ušima)

 

V tomto příběhu bych ale musela změnit život. Je to podle skutečnosti, takže se smrtí Spritea nic neudělám. Brečela jsem, to přiznám. Až mi umře zvířátko, nezvládnu to, smrt babiččiny feny jsem snášela špatně. Stalo se to před mými narozeninami, před dvěma lety, brečela jsem celý pracovní týden. Sprite byl nevinné zvířátko.




Stormy (Všem klukům které jsem milovala)

  

Tohle jsem absolutně nečekala a s Larou Jean jsem souhlasila a soucítila. Ta sarkastická, perverzní, energická a nestydatá Stormy z domova důchodců, jak mohla umřít? Ano, byla velmi stará, ale ve velmi dobré kondici a se skvělým myšlením. Chtěla bych, aby se vrátila zpátky. Aby za ní Lara Jean mohla chodit a svěřovat se s problémy ohledně kluků, školy a dospívání.



A jaké postavy byste oživili vy?

Doufám, že se vám článek líbil.

Loučí se,

Locika.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.