Bounce
Hra - Bounce
Video se načítá
Funny Playground
Hra - Funny Playground
Video se načítá
My Dear Rabbit
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá
You And I
Hra - You And I
Video se načítá
Bella's Wedding Cake
Hra - Bella's Wedding Cake
Video se načítá
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Hra - Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Video se načítá
Lisa Simpson Saw Game
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Super Belly Boarder
Hra - Super Belly Boarder
Video se načítá
Avie: Christmas Style
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Elsa Pokemon Go
Hra - Elsa Pokemon Go
Video se načítá
Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
Uphill Rush 7
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Ultimate Mega Hoops
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Ravenwood Highschool Dress Up
Hra - Ravenwood Highschool Dress Up
Video se načítá
 

Říše divů

Mé příběhy z druhé třídy, aneb Podřípky #2

Takže ahoj sušenky! Jo, strašně dlouho jsem neblogovala, sama nevím proč a dneska mám z takového divného důvodu volný den, takže...Ano, sama jsem nečekala, že udělám druhý díl, ale je to tady! Pokud nevíte, o co jde, zde máte odkaz na první díl: Ano, zde.


A můžeme jít na to! Začneme tedy povídkou...Kočka Lída na farmě. Ach ne.


Kočka Lída na farmě

Na farmě žilo plno zvířat a jedno kotě Lída. To kotě mělo černou barvu, která v noci nebyla vidět. Lída má kamarádku Lili. Víte, kdo je Lili? To je bílé kotě. Lili je moc milá, stejně jako Lída. Víte, Lída si ráda hraje v lese. Ale les je pro kotě nebezpečný, a tak Lídě pořád a pořád Lili opakuje, aby tam nechodila. Lída ale neposlouchá a do lesa chodí. Lída žije na velké farmě, a tak tam s Lili vyvádí divné lumpačiny. Jednou vylily mléko od kozy Romíny a ta je za jejich zlobivost týden kopala kopytem. ,,Au, au," volaly kočky.

Dnes šla kočka Lída opět do lesa. A myslíte, že se bála, děti? Ano, bála. Byl tam hrozný medvěd a tak utekla z lesa a už se tam nikdy nevrátila.


A opět mé poznámky:

- Žije tam jedno kotě Lída. A pak se tam najednou nějak vyčaruje Lili, jo?

- Jako...nevím, proč dělají farmu někde poblíž lesa, kde žijí krvelační medvědi, ale ok.

- Sadistická koza, to tu ještě nebylo.

- Divné lumpačiny? Co to sakra je?


No nic, jdeme dál. Dále je tady ilustrovaný kůň od...panebože, já ji nenávidím...Nely Č. a mraky(?) od Dominika U.


O koních

Byla jednou jedna stáj a v ní žil koník, který se jmenoval Kamča. Jednou šla Kamča na pastvu. Rodiče Kamče říkali, aby nechodila od nich daleko. Jenže Kamča byla ještě malé hříbě a radši si šla hrát s ostatními hříbátky. Nejraději si hrála s Mašličkou, Motýlkem a Sisi. Sisi byla její nejlepší kamarádka. Hráli si na to, že Mašlička je čarodějka, Motýlek je princ, Sisi je princezna a Kamča je královna. To byla jejich nejnovější hra. Když byl večer, všichni kamarádi se rozloučili. Ale potom se všichni vrátili k sobě. Ostatní dospělí koně byli totiž pryč. Kamča volá:,,Kde jste, koníci?" Motýlek se bál a navrhl:,,Budeme tu raději spát všichni spolu." Mašlička ho ale zarazila:,,Ne, nebudeme tady Motýlku spát, protože by se rodiče báli." Ale Sisi odvážně říká:,,Když budeme spolu, nic se nám nestane." Nakonec tam ale nemuseli sami spát, protože rodiče už přicházeli z procházky. A nejen rodiče, ale i ostatní koně ze stáje. Kamča byla ráda, že tam nemusí spát sama s kamarády. Miluje, když vedle sebe cítí svoji maminku.

- Jména jako z My Little Pony, jasně...

- Chci vidět koně, který si hraje na královnu a čarodějku!

- Fajn, nechoď daleko, ale my ti na večer zdrhneme...

- Sama. S kamarády. Jo.
 

OK, další příběh.


Víla a drak

Víly mají křídla na lítání a pro radost. Víte, že taková víla má křídla také na draky? Nevíte? Tak já vám budu vyprávět příběh, jak víla Rolia přemohla draka, chcete? Tak dobře.

Rolia létala okolo své malé zahrádky. To dělala pořád. A v tu chvíli tam letěl zlý veliký drak. Rolia se draka moc bála. Minulý rok totiž stejný drak ohrozil celý les. Rolia proto nyní vyletěla nad draka a udělala kouzlo, které draka moc vyděsilo. Rolia byla v klidu, ale vzápětí se lekla, protože si drak přivedl další draky, jako velkou posilu. Víla se dlouho bát nemusela. Několik víl jí přišlo na pomoc. Společným kouzlem přemohly spolek draků.

A tak statečná víla Rolia přemohla draka.


- Tak zaprvé, ono skoro nic neudělala. Kdyby nepřiletěly ty ostatní, tak je mrtvá!

- Taky by mě zajímalo, co skupina draků vidí na miniaturních vílích zahradách, že tam oxidují...

- Ehm, je obří zlý drak, proč se děsí kouzla víly? A proč ho to jenom vyděsilo? To nemohla udělat...Avada Kedavra ve vílštině?



Jo, tady jsem se nechala inspirovat hrou Bounce, na Nokii....Myslím, že se to tak jmenovalo.


O Bouncovi
V jedné nedaleké zemi jménem Skily žil míček Bounce. Měl dva bratry. Ten nejstarší se jmenoval Kameňák, protože to byl velký kamenný míč. Mladší bráška se jmenoval Hopík. Byl to plážový míč. Uměl moc dobře skákat. Bounce ale neuměl vůbec nic. A tak se vydal do světa.

Šel dál a ještě dál, až narazil na krásnou zahradu. Žil v ní krtek. Ten krtek byl zlý. Byl to služebník zlé kostky, která se jmenovala Hypnotizérka. Ona postavila obrovský stroj, který všechny zhypnotizoval. Bounce se bál, že se to stane i jemu, ale něco vymyslel. Věděl, že stroj určitě dlouho nevydrží , a tak se rozkutálel a skočil na ten stroj. Stroj se pak rozbil a Hypnotizérka vymyslela, co by dál mohl stroj dělat. A tak ho opravila. Když ho znovu zapnula, tak stroj zničil všechny barvy.

Bounce se bál, že se to stane i v jejich zemi Skily. Vydal se na další cestu, aby zachránil svou zemi. Narazil na jeskyni. V ní byla mapa, a tak ji vzal s sebou. Jak šel dál, všechny kousky mapy se postupně zaplňovaly barevnými obrázky. Byly to skály a rostliny. Konečně dorazil k Hypnotizérčinu domu a poslouchal, co povídá. Říkala něco o tom, že určitě zničí celou zemi Skily. Bounce měl další skvělý nápad. Zavolal na Hypnotizérku kouzlo, které si přečetl na mapě. Všechny zmizelé barvy se vrátily na svá místa. Bounce konečně našel svůj talent. Vrátil se do své země Skily a byl hrdina dne! Sice byl nejmladší z brášků, ale byl největším hrdinou.


- Fajn. OK. To mi jako chcete říct, že je tam zlý krtek a kostka, která je Hypnotizérka a jmenuje se tak?!

- Fajn, psychopatka, co chce zničit barvy, vážně super nápad, prospěšný a rozhodně na tom vydělá.

- Ten míč vůbec nic neumí, né, jen umí kouzlit, pohoda.

- Někdo, kdo jí rozbil stroj (evidentně ne moc účinný, když to pozná i kdejaká mičuda) se jen tak dostane k jejímu domu a odposlouchává? To si to nemohla nějak pojistit?

- Jak věděl, že stroj dlouho nevydrží?

- Jak věděl, kde má dům? Kam šel? Kde byli? Nic z toho nedává logiku!

- Talent. Ehm, jaký? Umí kouzlit? Podle mapy? Vážně? Zachraňuje barvy? Super, hrdina dne!



No, a toto byly všechny příběhy (díkybohu), které jsem do této "knihy" napsala. Uff, konečně je to za mnou!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.