Říše divů

Kelly Luis na scéně!#2

Kelly denně zažívala ten samý stereotyp. Vstát,najíst se,obléknout,jít do školy,odejít ze školy,jít do juice baru,učit se doma,napsat úkoly,uvařit,uklidit,vyprat,najíst,projít koupelnou a spát... Takhle to bylo celé 4 roky sGilbertem.

Poté,co Tiffany vyhodila Gilberta z domu, to bylo jiné. Vstala v 5 hodin ráno,oblékla se do dokonalých,božích a třpytivých oblečků(nejlépe zářivých šatů s filtry ,které mají sukni vzadu dlouhou a vepředu kratší),potom jely dlouhou limuzínou do studia,kde čekala řada fanoušků a prosila ji o podpis! Prý proto,že je Tiffanina dcera! Tiffanin agent Bryce,jí půjčil klávesy na kterých se hrálo jedna báseň! Tiffany nazpívala nový klip,a ve třičtvrtě na osm,byla Kelly dokonale nahozená,a připravená,vyrazit do školy. Byla ve škole brzy,dřív než obvykle. Běžela ke skříňce,ze které strhla list na kterém bylo toto:Si trepna ,snůbka ,rosmaslená holcicka! 


Kelly to bylo fuk,zvykla si. Negramoti,a jiní kteří jí dávali vzkazy na skříňku se nevzdali. I když jí školní psycholožka řekla,že když to bude ignorovat,přestanou. Pár nezáživných hodin ve škole se stalo hustou jízdou! Chloe na ní závistivě hleděla a chtěla po své otrokyni Nině vědět,kde se dá sehnat ten dokonalý svetřík a moderní sukýnka s volánky. Kelly prosvištěla kolem učebny chemie a vrazila do Gwen.,,Aha! Už od rána slyším,o vystajlované podivínce! Já,věděla,že jsi to ty!" Gwen se usmála. Kelly jí plácal po rameni.,,Nevím,jestli se mám najmout pýchou,že ti přijdu vystajlovaná,a nebo že si o mně myslíš,že jsem podivínka." Zasmála se. Gwen chvíli trvalo,než jí to došlo,a pak se zasmála. 

Na obědě potkaly Ferrari Raynoldsovou...Dívka se zvláštním jménem,ale krásou,oblíbeností,ochotností a vtipností. Blondýnka se zvonivým hláskem,nosila krásnou šedivou sukni,halenku a růžové prameny ve vlasech. Populární,ale stále hodná a ochotná.,,Ahoj Kelly,Ahoj Gwen! Ferrari,těší mě.'' A nátahla k nim ruku s dokonale namalovanými nehty. Na rtech měla milý,sladký úsměv. A taky lesk na rty Měsíční svit s borůvkovou příchutí. Kelly ruku přijala,a Gwen jí jen pokývala hlavou na znamení míru. Neměla v lásce oblíbence. Ferrari měla 16,a chodila na střední.ve stejné budově. Nejoblíbenější..


Posadila se s nimi do venkovní jídelny. ,,Tak Kelly! Stars Ship není město pro hvězdy co?" Kelly usrkla z kelímku s limčou. Zakuckala se.,,Cože? Já,nejsem hvězda a mamka jezdí každý den do studia v San Franciscu." Ferrari pokývala hlavou a mile se usmála na Gwen. Ta uhynuly pohledem.,,Gwennie..Já,ti jen chci říct..že miluju tvou módní rubriku v časopisu Stars Magazine!" Kelly se začala bouřlivě smát.,,Módní rubrika? Gwen,ty módu nenávidíš!" Gwen se zatvářila zaraženě.,,Já módu nenávidim,to jo,ale noviny chtějí,aby měl každý dvě rubriky. A já mám..móda a drby! Počkat..jak víš že Amber jsem já?" Ferrari se smíchem tleska.,,Jsem Ferrari! Vím,všechno! Tím jsem známá,víš?" 


Po obědě zašly všechny tři do juice baru.Kelly zazvonil mobil.,,Ano mami? Jo. Počkat..cože?!" A mrskla super novým Iphonem na stůl,vedle svého Kokosového snu.,,Máma je zase s Gilbertem! A Gwennie..Ne,že o tom napíšeš do Stars Magazine!"  Kelly složila hlavu na stůl a začla s ní mlátit.,,Proč-je-můj-život-taková-katastrofa!" Ferrari aby odlehčila atmosféru se zeptala:,,Eee,a Kelly? Čím chceš být? Máš nějaký sen?" ,,Jo! Chci hrát na kláves v nějaké kapele! Ale ne za pomoci mámy..sama."


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.