Spot N Smash
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Dog Hotel
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
Mafia Battle CZ
Hra - Mafia Battle CZ
Video se načítá
Winx Club Flora
Hra - Winx Club Flora
Video se načítá
Harry Potter Kiss
Hra - Harry Potter Kiss
Video se načítá
Snowflake Pony
Hra - Snowflake Pony
Video se načítá
Monkey Go Happy Christmas
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
Pandaspel
Hra - Pandaspel
Video se načítá
 

Říše divů

Život rebelky- Rebelka je fajn

Paris seděla ve školním autobuse a četla si časopis. Podívala se z okna a uviděla dlouhou,černou limuzínu. Vedle řidiče seděla Marla a vzadu seděly Cassie a Carrie. Autobus zastavil na křižovatce vedle obchoďáku ,,U červeného svetříku". Nastoupil ON. Tedy Lloyd. Usmál se na Paris. Paris se začervenala. Marla ho zpozorovala a ve své limuzíně mlátička do oken aby si jí všiml.  Ale to nejlepší teprve přišlo. Do autobusu nastoupila Vicky. Usmívala se jako vždy. Uviděla Paris. Ta se zasmála a rozeběhla se k ní. Obejmuly se . ,,Vicky!" ,,Paris!" Dívky byly šťastné a Lloyd je jen sledoval. Sedl si na své místo a čekal,až se rozjedou. Vicky a Paris si šly sednout. ,,Paříž je taaaak hustá! Je prostě skvělá! Ale chybělas mi. A surfování taky. Máme štěstí,že je v našem městě pláž. Ve Francii ani neměla prkno. A Chico se tam taky moc líbilo!" Vyprávěla nadšeně Vicky. Paris se usmívala víc a víc. Vicky je tady! ,, A umíš něco francouzsky?" Zeptala se s úšklebkem. Vicky řekla nějakou francouzskou větu a dodala:,,To znamená: Jistě,že umím byla jsem tam rok!" Paris se zasmála. ,,A co tvé rebelství? Neudělali tam z tebe nějakou dámičku jako je Marla?" Vicky vytáhla mobil. ,,Ne,neudělali. Díky rebelství, se do mě zabouchl tenhle kluk!" A ukázala fotku nějakého kluka v baretu.,,Já vím! Je boží! Jmenuje se Jaques de Tró." Paris vybuchla smíchy. ,,Cha! Takhle blbé jméno jsem v životě neslyšela!" Vicky se zašklebila:,, Jo. Jméno není nejlepší. A až se vezmeme nebudu se jmenovat Vicky De Tró. To radši budu Vicky Mason." 

                                                 _______________________________

Samantha seděla na lavici ve škole. Střední a základní škola byla v jedné budově,ale autobusy byly zvlášť. Do třídy za ní přišla Carrie a Cassie. ,,Čau!" Řekly všechny najednou. A Cassie spustila:,,Marla je hrozná! Seřvala Lloyda pro nic za nic! Nedivím se,že se povídá,že Lloyd chce  chodit s Paris."'Sam vyprskla. ,,Lloyd chce chodit s mou ségrou? S Paris?!" Carrie vytáhla mobil a řekla:,, Vicky to dala Facebook. Ale nevím, jestli jí to Paris bude věřit. Ona ví,že Vicky..no...trochu přehání. Já tomu věřím a Cass taky. Marla to neví. Díky bohu. Za týden jedeme zase k mamce. Bydlíme přes ulici tak proč máme tenhle systém?" Sam pokrčila rameny a ukázala na hodiny . ,,Jasan!" Zahlaholila Carrie a obě odešly. 

                                                   _______________________________

Marla byla TAK naštvaná! Lloyd chce chodit s Paris? Její nepřítelkyní!? ,,Lloyde!" Zavolala na něj přes celou chodbu. Odstrčila Vicky i Paris a řekla:,,S tebou si to vyřídím později Paris Macdonaldová!"

Když se hádá Marla ,každý prohrává. Dlouhá hádka skončila rozchodem. Paris se obrátila na zaskočeného Lloyda:,, To mne mr-" a vtom ji Lloyd políbil. Marla vše viděla a naštvaně dupla. Vše viděly i Carrie s Cassie a plácly si. Sam to viděla taky. Byla za Paris šťastná. A Vicky se radovala ze všech nejvíce. Ale najednou ho Paris odstrčila a řekla:,, Ehmm...no..  Já už musím jít..!" A rychle utekla. Lloyd se na ní se smutným výrazem díval..

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.