Říše divů

Já, Otys a Rafael - Zážitky z TV Barrandov

Takže ahoj sušenky!

Předpokládám, že retardovanou televizi Barrandov, všichni znáte. Ať už z YouTubu, televize, nebo třeba mého článku, kde jste se dozvěděli o tom, že jsem se dívala na Aféry díky své babičce. Poté jsem se spojila s mou dlouhodobou kamarádkou Otys na HPD i na IG!

Tu napadlo, že je toho tolik, že musíme o Guru Rafaelovi (hlavní postava) napsat společný článek!

P.S. Otys, pozdrav sušenky!

                         Otakarka El. Petřínská: TAKOS!



Pro začátek tady máme pár perel z našeho rozhovoru:

Otys: (o seriálu Sousedé) Nn, ale pořád si prozvěvuju tu znělku...I když je hrozná, je nakažlivá.

Já: Moje sledování Barrandova začalo jako dobrovolná šikana.

Já: Musím se podívat na další díl, někdy je sranda to komentovat. Zvlášť u Rafaela jsem chytala záchvaty smíchu, vypadal jak upír.

Otys: (reakce na fotku Rafaela) Kriste pane, tohle mě teď bude večer strašit.


No, a teď už se přesuneme k pořadu, Barrandovu, seriálům a podobně.






Aféry

Aféry jsou pořad, kde na sebe lidi ječí, mají nějaké strašné problémy a chodí tam totální exoti. Super zábava na večer.

Dobře, představuji vám hlavního hrdinu včerejšího dílu Afér, slovutného guru Rafaela!


Zájmy: Očišťování šesti žen najednou, úklid a práce v domě, očista osmnáctiletých holek

Jméno: Jiří

Povolání: bývalý automechanik, vedoucí sekty Afroditiny děti

Vztahy: Bývalá manželka Magda, šest členek klubu, v čele s Denisou, manželkou jeho soka, který je přivedl do televize

Povaha: velice skromný, nevinný, úchylný

Hláška dne: Jmenuji se Guru Rafael, můžete mě oslovovat Rafaeli, já je vůbec neomezuji, nechci, aby se členky naší sekty cítily vězněny.

Hláška soka: Deniso, on je chlívák, který chce mít na každý den jinou ženskou a v neděli, abyste mu vygruntovaly barák!


Skončilo to tak, že Rafaelovi jeho ex natrhla zadek, Denisa se vrátila k manželovi, prostě happy end. Vážně nechápu, jak ta Denisa mohla být tak blbá, protože tak charismatický, jak ho popisují, opravdu nebyl.


Otys:

No, viděla jsem pár dílů a jsem z toho naprosto "uchvácená". Viděla jsem nějaký díl, kde si nějaký rozvažeč pizzy užíval s nějakou vdanou, asi o 20 let starší ženskou...Prostě jsem musela vidět, jak to dopadne :D Celkem sranda se na to dívat. A pak jsem viděla další - tedy aspoň myslím, že to  byly Aféry - kde nějaký vedoucí na táboře znásilnil čtrnáctiletou holku...No, mé pocity? Už asi nikdy nebudu jako dřív. Mám z toho trauma, mám o polovinu mozkových buněk míň, ale musím říct, že je opravdu zábava to sledovat. Určitě to každému doporučuju!


 



Sousedé

Sousedé jsou neskutečně zajímavý seriál, o kterém se mluví i ve videu od Lukefryho: (mimochodem,, Luke mi lajnul koment :D) Nejhorší český seriál

Hlavní postavou je Honza Musil, který například moderuje Nebezpečné vztahy. Ano, on opravdu udělal seriál sám o sobě. Herci jsou skutečně zajímaví, neumějí sice vůbec hrát, ale zato nejsou slavní, takže je to originální, že?

Mé oblíbené postavy jsou mopsíci Honzy Musila a jeho přítele.

A chcete vědět, co si odnesete ze sledování tohoto seriálu? Depresi, zánět mozkových něčeho a taky nový článek.

Řekneme si, jak vypadá průměrný díl tohoto seriálu:

Začíná příšerně vytvořené intro se strašnou znělkou, která vám bude hrát v hlavě celý den.

U stolu sedí dva lidi, kteří se baví o sýru, velice nadšeně mluví o nové práci. Holce někdo zavolá, ukáže se, že vyhrála konkurz do reklamy.

Muž říká:,,To je skvělý!"

Zní to spíš jako:,,Hm, a co s tím mám jako dělat?"

A hned chce vědět, jak to chce dělat s prací.

Nějakej dědek hledá notýsek v místnosti plné lidí.

Pak se baví o nástěnce. Super.

Jsou tam další díly, všichni jdou na snídani, baví se o synově nové dívce, která má hezčí jméno než jeho bývalá. Pak se syn strašně urazí, že krása je pro jeho otce všechno a máme zde další záběr na vařícího úchylně vyhlížejícího člověka,který vypadá jak Rampelník z OUAT. Má župan. Volá mu nějaká ženská, že pořád pracuje a blablabla.

Záběr na další rodinu, nějaká zrzka s dcerou Verčou, která se dívá do mobilu, mluví o škole, jí nějaká škola nebere, chce si užívat život. Typické klišé. Hádka, znova. Holka naštvaně odchází, matka se tváří nešťastně a snaží se brečet.

Rodina s naštvaným synem opět na scéně! Otec se s ním baví, provalila se jeho nevěra. Je pokrytec, syn ho nutí k rozvodu. Jistě, nechápe to, musí být ženatý, otec jí miluje, ale občas se neovládne...Samozřejmě.

A to je prvních pár minut. Už na to nemám sílu.


Otys: Sousedy jsem nikdy neviděla, ani jsem to neplánovala, ale díky tobě (Locice) mám chuť se na to podívat :D Ty herecké výkony jsou strašné...A vlastně všechno, co režíruje, hraje, moderuje Honza Musil, tak je to propadák. Ale o to víc mě to láka! :D Přemýšlím, že bych Honzovi napsala, jestli nechce natočit nějaký film ve stylu Sousedů, na to bych šla na 100% do kina! A taky přemýšlím, že si znělku dám jako vyzvánění...No, abych to shrnula...Je to tak strašné, až je to skvělé! :D




Nebezpečné vztahy
Lidé tam chodí se svými problémy, co si neumí vyřešit sami. Ať už se jedná o čarodějnici, která žije v okolí, nebo tam přichází vynervovaný třicetiletý chlapík, který nikdy neměl holku, rodinné hádky o peníze...

Zajímavé, velice vtipně se to dá komentovat.

Nejlepší hláška:

Honza (moderátor) : ,,Já jsem zase chtěl být fotbalista."

Matka, která nutí svou dceru do medicíny, když chce jít na konzervatoř:,,A proč nejste?"

Honza:,,Protože neumím hrát fotbal."


Teď koukám na jeden díl, kde je to jak Romeo a těhotná Julie :D Dvě rodiny na vesnici se hádaly kvůli úplné blbosti. Jejich dospělí děti pak přiznali, že spolu chodí, chtějí se vzít a holka je těhotná. Rodiče málem dostali infarkt :D


Otys: Já nevím...Přijde mi to stejné jako Aféry, já už to ani nerozlišuju. Ale dívala jsem se na ČSFD a má to 8%, což si myslím, mluví za vše...No, každopádně....Já v tom nevidím rozdíl. Pokaždé, když to zapnu, tak mi mamka začne nadávat,ať to okamžitě vypnu, že na takovou chujovinu se se mnou dívat nebude...Já už ani nevím, jak to okomentovat! :D



Ještě jsem sem chtěla dát teleshopping,ale to už by bylo moc. Spoustu lidí kecá nějaké nesmysly pořád dokola, když se prodávají šperky na Klenot.TV, tak ta ženská tomu vůbec nerozumí a pořád tvrdí, že každý ten šperk je nový a skvělý, z nové kolekce :D Úplně každý i ten nejhnusnější :D Samozřejmě používá slova jako "síťka", "tady to," "ehm..." a podobně.

Každopádně doufám, že se vám článek líbil, že jste se pobavili (a ve zdraví přežili) a čau!

Otys: Sledujte TV Barrandov a TAKOS!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.