Říše divů

Fangirl Locika - Y´know......

Zdárek, moji milí maličtí kamarádi! (ne, opravdu jsem si nový lepší pozdrav vymyslet nemohla....)

Pokud se bojíte, co jsem si to zase vymyslela, no, máte čeho. Jelikož Locika (ach, jak dlouho jsem tu přezdívku nepoužívala....) nemá na práci nic lepšího, než čekání na začátek Teorie velkého třesku a stresování se ze všeho, co jde, rozhodla se tento web obohatit velice originálním článek a to - mými oblíbenými youtubery.

A ne, nelekejte se! (zatím) Vím, že jsem podobný článek dělala zhruba před rokem a půl (a taky mě to šíleně bavilo!), ale řekněme, že od té doby se můj seznam kapku změnil. Například jsem pochopila, proč většina lidí dává přednost zahraniční youtube scéně, před tou českou, ovšem i zde najdeme spoustu úchvatných mladých tvůrců. Takže, abych to zkrátila, rozhodla jsem se sem dát pouze moje NOVÉ oblíbené youtubery, tudíž ty ze starého článku je zde nenajdete (a jelikož jsem líná, abych vám sem hodila odkaz, tak vám je sem napíšu jako takovou kratičkou poznámku, abyste věděli, kdo v mém srdci zůstal doteď)

Moje srdcovky: DefiFreakyBoo, Kovy, Lukefry, Svět podle Marillee, Veronika Šírová, Lilian Voss, Hailey in Bookland, Lady Zika, CoolRiceBunnies


Řekla bych, že si to tady odbydeme těmi českými/slovenskými, co říkáte? A hned pak se můžeme vrhnout na zlepšování naší angličtiny! (abychom se mohli stát tlumočníky, jak mi každou hodinu radí naše angličtinářka, popravdě řečeno mi to začíná pěkně lézt na nervy)


(upozornění: z nějakého neznámého důvodu jsem měla šílený problém s vkládáním obrázků, takže jsem zhruba dvě hodiny strávila jenom tím a chytala u toho takový záchvaty vzteky, kterým se nemohl vyrovnat ani Mark u Getting Over It nebo Kovy u Cat Maria....tak doufám, že si to budete vážit!)


Reader Apollis

Reader Apollis Channel 

IG: @reader_apollis

Víte, co? Je mi úplně jedno, že tahle holčina nemá nejlepší a nejmodernější kameru, nebo milion odběrů. Je to skvělá, sympatická knihomolka, u jejíž videí se určitě nenudíte. Nejen, že se ztotožníte s jejími ztřeštěnými nápady, ale také se zasmějete a možná dozvíte něco nového! Osobně naprosto zbožňuju její sérii o knihách v reálném životě, nebo zajímavého konceptu, kde odpovídají fantasy postavy. A pokud jste ještě nikdy neslyšeli o My Immortal, nejšílenější fanfikci všech dob, můžete se na ní také podívat na jejím kanále, tady Apollis vděčím za spoustu úžasných chvil mého knihomolského života, u toho se prostě nejde nesmát, jako vážně. Sečteno podtrženo, pokud jste milovníci knížek a nevadí vám taková ta "nedokonalost", ba naopak je vám to sympatické, mám pro vás skvělý tip!





Lady Felan

Lady Felan Channel

IG: @lady_felan

Tato milá "vlčí" cosplayerka ze Slovenska možná na první pohled vypadá jako bárbínka, ale nenechte se oklamat! Je to velice inteligentní, talentovaná a milá osůbka, u níž se nejen zabavíte, ale i naučíte spoustu nových věcí! Velice mě baví její naučná videa, například o plastikách, nebo scientologii, ale rozhodně se vždy dobře zabavím i u storytimů! Mimochodem, kdo z Vás ví, co znamená Felan? Napište to do komentářů a vyhrajete (ne, zlatého bludišťáka ne, to je ohrané), vyhrajete....zlaté....Septic Oko! (ok, kromě mě asi nikdo nechápe, jak to myslím a ani se nedivím, jelikož to nedává absolutně žádný smysl)






King Of Souls

King of Souls Channel

Pokud milujete černý humor a trollení lidí, máte vyhráno. Já nikdy neměla úplně kuráž vyhledávat podivné osůbky na internetu a ještě je provokovat, ale pokaždé, co zhlédnu nějaké video od King of Souls, mám vážně chuť to udělat.




No...těch moc nebylo, že? Takže nyní se můžeme přesunout k mým miláčkům, které miluji z celého srdce a za které bych položila život (ne, že bych za ty ostatní nepoložila, ale...y´know, musím předstírat, že netrpím chorobnou náklonností k youtuberům, které jsem v životě neviděla)




Markiplier

Markiplier Channel

IG: @markiplier

Markiplier. Mark Fischbach. Jeden z velice dobrých přátel našeho dalšího youtubera. Let's Player s dvěma velice rozdílnými tvářemi - 1. Když září jako hollywoodská hvězda v mini muzikálech, jako třeba FNAF The Musical, Resident Enis nebo jeho vlastní úžasná série Who killed Markiplier nebo A Date with Markiplier. A pak je tu druhá tvář...kdy se jako retard směje se svými kamarády humoru zhruba patnáctiletého puberťáka. Nicméně, je to inteligentní, vtipný a velice talentovaný člověk (jeho tour, nebo panely s Wadem, Jackem a Bobem mě prostě zabíjí a najdete je na youtube!) A navíc... musíte uznat, že je to opravdu překrásné stvoření. Osobně tedy doporučuju spoustu minifilmů, ve kterých účinkoval (FNAF The Musical, Resident Enis, Resident Enis 2, videoklip Cool Patrol, Hire My Ass, Who killed Markiplier?, A date with Markiplier), ovšem další skvělá videa jsou Try Not To Laugh Challenge, The sims 4, nebo třeba videa od Matthiase Disney Song Challenge, kde účinkoval, videa z depresivních her, FNAF, How to pole dance, Whose line, Google Feud, nebo We Need To Go Deeper…..a bože můj jeho hlas! Jeho nádherný hlas, který vás totálně úchvátí! (a jako basic puberťačka Vás také musím upozornit na ty jeho svaly) Pokud se teda zrovna nesměje jako strašidlo pod vlivem návykových látek....




Jacksepticeye

jacksepticeye Channel 

IG: @jacksepticeye

Moje irský milovaný zlatíčko! Pokud tohohle úchvatného, vtipného, krásného, nejvíc "pure" (ano, opravdu musím použít toto slovo, protože říct o něm, že je čistý a nevinný je zase trochu moc), dobrosrdečného -

Florence: Blah, blah, blah, that's completely absurd...

Locika: Jo, díky za citaci z FNAF The Musical, ale my se už trochu přesunuli, víš?

Florence: K tomu jak budeš Seána vychvalovat až do nebes?

Locika: Ano! Totiž...

No, abych vám ho trochu představila. Jacksepticeye je irský youtuber, zaměřený na Let's Playe a pokud vám u nich neprasknou ušní bubínky, tak si je snad užijete! Sean William McLoughlin je můj zřejmě nejoblíbenější youtuber, a vlastně za jeho objevení vděčím mé milované Amelii Rose Blaire a Bryanovi Dechartovi. Za mě rozhodně můžu doporučit videa z her jako například Papers Please, Until Dawn, Visage, Hitman, The sims 4, Simulacra, Jackseptice´s Funniest Home Videos, Detroit: Become Human, Valiant Hearts, Sally Face, Life is Strange, The Walking Dead, Dream Daddy, Hidden Agenda, a...a víte, co? Raději je zhlédněte všechny a máte to. Je to člověk, který mi do života přináší světlo a myslím, že každý někoho takového potřebujeme. Je to....no, prostě zlatíčko, pokaždé když se lekne a zakrývá si obličej jako malá holka, mám chuť se smát, ale zároveň ho běžet obejmout, protože takovou roztomilou citlivku nevidíte každý dne. Navíc zbožňuju jeho alter ega, jako je například Antisepticeye, Chase Brody nebo Dr. Schneeplestein! A ty easter eggy v některých videích (např. Tie - A game about depression)

#septiplieraway





MarielitaiGaming

MarielitaiGaming Channel

IG: @marielitai

Tahle krásná, sympatická Mexičanka jménem Mariel Garcia, mě totálně uchvátila svou krásnou angličtinou a svou dobrosrdečností. Jako vážně, dokud jsem neviděla její sérii z Yandere Simulator, myslela jsem, že by v životě neublížila ani mouše! A taky jsem myslela, že je jí tak 22, ale ok, já v hádání věku byla vždycky špatná, Jackovi jsem původně tipla tak 40 a jednomu vedoucímu z tábora, který nedávno oslavil třicítku, jsem tipovala necelých padesát, takže....Nicméně, i Mariel se zaměřuje na gaming (což je tedy strašně překvapivé), ale také na DIY, a pokud je tady někdo, kdo se učí španělsky, máte štěstí! Mariel má dva kanály, anglický i španělský a strašně hezky se poslouchá, i když, co se týče španělštiny, nemám nejmenší tušení, co říká...Na Mariel jsem (opět strašně překvapivě) narazila díky hře Detroit: Become Human, o které se chystám dělat úžasný článek! No, jestli bude úžasný, to ohodnotíte samozřejmě vy, ale...





8-BitRyan

8-BitRyan Channel

IG: @8bitryan

Myslíte si, že ho sleduji proto, že holky letí na britský akcent a zlaté vlasy....Haha, omyl! Britský akcent je jedna z věcí, která mi dokáže opravdu zvednout náladu, to je pravda, protože (zvláště v podání Mr. Ryana) je neskutečně vtipný xD Nicméně, myslím, že nemá úplně cenu vykládat vám tady spoustu věcí o tom, proč je Ryan úžasný a proč byste ho měli sledovat, protože to bych se opakovala. A to nikoho nebaví. (nicméně moje moto zní: Opakovaný vtip je stále vtipem) Takže, pokud se budete chtít někdy mrknout na nějaký kvalitní let´s play, nebo se pobavit na britským přízvukem, Ryan je tady pro Vás. 





MiscatSquad

MiscatSquad Channel

IG: @miscatsquad

Myslím, že nebude nijak těžké uhádnout, jak jsem Kat, neboli Katyu Szewczuk, youtuberku a dabérku poznala. Ehm, jo, přes....Detroit: Become Human!

Na jejím kanále naleznete spoustu reakcí a let´s playů, ale pro vás ostatní jsou tu i jiné věci (není jich sice tolik, ale nějak vás okouzlit musím)

Myslím, že jsem v životě nepoznala tak emotivního a citlivého člověka, jako je Kat (protože brečí fakt u všeho, a to mě nehorázně baví, netuším proč, zrovna já se srdcem z kamene, asi mám nějaké morbidní sklony sledovat brečící lidi, nebo nevim) a myslím, že je i věřící, podle toho jak často se u smutných herních okamžiků modlí a nosí růženec. Což, jak mi nyní docvaklo s daným tématem vůbec nesouvisí, ale co. 





Bryan Dechart a Amelia Rose Blaire

Bryan Dechart Channel

IG: @bryandechart

@amelia_rose_blaire

Když Vám řeknu, kde jsem tuhle hereckou manželskou dvojici poznala, nebudete mi věřit....(nádech)….DETROIT BECOME HUMAN!!!!!!

Samozřejmě kvůli tomu, že Bryan tam hraje mého milovaného hlavního protagonistu androida Connora, což je prostě můj drahoušek (jo, v tomhle jsme s Jackem za jedno) a Amelia si naopak zahrála deviantní androidku Traci s modrými vlasy, prchající se svou jedinou láskou za lepším životem. 

Bryan a Amelia jsou milá zamilovaná dvojice, plná dobré nálady a úžasných ConnorArmy triček! Nicméně, kromě sledování DBH, se můžete těšit i na jiné LP, které streamují na Twitch a následně nahrávají na YT, např. God of War, Until Dawn, nebo Tales from the Borderlands, ovšem můžete si každý pátek zapnout Fan Art Friday, kde se ukáže, jak moc jste vlastně oproti ostatním netalentovaé nuly! (aspoň to jsou moje pocity pokaždé, když to vidím)

Nicméně, oba si zahráli i ve skvělých filmech, seriálech nebo minifilmech.

Za mě můžu doporuič Children At Play, Blue Balled, Storm, Patriot Girls, Jane By Design, Robot, True Blood, The Remaining a rozhodně se podívejte na úžasně sestříhané hudební video na téma DBH s písničkou Paralyzed (abych byla upřímná, když jsem to poprvé viděla, brečela jsem)




No, a to je vlastně všechno, Nevím, jestli jste si z dnešního článku něco odnesli, (pravděpodobně ne) ale i tak vám děkuji za pozornost a přeju spoustu štěstí do života! (bože, proč to zní, jak když říkám svá poslední slova před smrtí?)

(Ne)zaujali Vás dnešní youtubeři? Máme řešení! Další moji oblíbenci jsou: Adam Mane, Gloom, iJustine, Svět podle Katky

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.