Frozen Love Spell
Hra - Frozen Love Spell
Video se načítá
Secret Garden Manicure
Hra - Secret Garden Manicure
Video se načítá
Avie: My Pretty Avatar
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Bear Home
Hra - Bear Home
Video se načítá
Grow Cube
Hra - Grow Cube
Video se načítá
Crazy Real Haircuts
Hra - Crazy Real Haircuts
Video se načítá
Panda Care
Hra - Panda Care
Video se načítá
Gold Miner Special Edition
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Rich Cars 3: Hustle
Hra - Rich Cars 3: Hustle
Video se načítá
Thrill Rush 2
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Baby Elsa Easter Egg Hunt
Hra - Baby Elsa Easter Egg Hunt
Video se načítá
Rapunzel Baby Feeding
Hra - Rapunzel Baby Feeding
Video se načítá
 

Říše divů

Heiress (2)

,,Annappi,kde mám ten slovník?" zeptala se jízlivě Kenta své chůvy,Annappi.,,Dávala jsem ti ho na noční stolek,Kento." ,,Tam není. A je mi 16,jsem slečna Lennonake." ,,To ve smlouvě nemám.Mám vás jen hlídat,než se stanete digorkou II." ,,Pravda. Tak kde je ten slovník?" ,,Můžu se zeptat proč?" ,,Otec tu má kopii dopisu pro Eanke. Je to lynnsky. Nepřečtu to." ,,Ale Kento..-" ,,Slečna Lennonake." Kenta si umíněně dupla. Annappi si jenom povzdychla.,,Slečno Lennonake,učila jsem vás lynnsky od vašeho narození. Opravdu to nezvládnete sama?" Kenta zaúpěla. ,,No jo furt." Chvíli překládala a překládala...,,Ten debil-" ,,Váš otec slečno." ,,Ne,dement to je! On zve Eanke a ostatní Lennonakeovi na náš palác! Aby se Eanke mohla stát digorkou II! To snad ne! Annappi,řekni kancléřce Prescottové,že si chci sjednat schůzku u táty." ,,Kento,paní Prescottová je 5 měsíců po smrti." Kenta si přejela po spánku. Zavřela oči a začala si spánky masírovat.,,Aha. Ovšem,stále zapomínám. Tak to řekni jejímu muži." ,,Ona neměla muže,Tunmos zemřel před vaším narozením,Kento." Kenta se naštvala.,,Slečna Lennona-" ,,Tamos Kenta!" Zavolal na ni ode dveří otec. Kenta si přes sebe přetáhla plášť z hedvábí,protože byla jen ve spodničce." ,,Wuuto rbay?" ,,Kento,ty mluvíš lynnsky? Po takové době?" ,,Wuuto." Barky Lennonake se usmál.,,Vidím,že odvádíte dobrou práci Annappi. Má matka by byla na Kentu pyšná." ,,Esteri by byla pyšná.." Usmála se pod vousy Annappi. Byla o pár let starší než Barky,jeho biologickou matku znala ze svého dětství. Její otec byl Lynn,to jí sbližovalo s paní digorkou více.


,,Co potřebuješ tati?" Kenta vstala,odešla z dohledu a oblékala na sebe nádherné fialové šaty,lynnského stylu.

  


,,Kento,já-" Barky se zasekl. Na jejím toaletním stolku uviděl dopis pro Eanke. ,,Chci s tebou mluvit o tomhle dopisu." Vzal ho do rukou a zle se podíval na Annappi.,,Ona sama..." vysvětlovala sklíčeně chůva. ,,To si..," Barky se otočil na Kentu. Pak se opět otočil k Annappi.A řekl: ,,Didou qvinto,ratr ratamos." Skoro jako by na ni plivl.Annappi se stáhla do jiné místnosti.,,Tati?" Kenta se zadívala na otce. Možná byl v jejích ocit soucit,smutek,nebo porozumění,ale brzy zmizel.,,Tamos Kenta..." Začal Barky. ,,Promiň,že jsem ti to neřekl dřív. Jen...Eanke má stejný nárok na palác,jako ty. Myslím,že Aikka by se naštval,kdybych mu to nenapsal. Ale on se naštvei teď,takže by to vyšlo na stejno,ale aspoň jsem mu to nabídnul. Tanemakke by stejně Eanke nenechala jít až sem. Nebo kdyby přišli všichni..ne,to je hloupost. Mají povinosti doma."  Kenta se usmála.,,A? Mě to nezajímá. Chci své digorství II,a budu za něj bojovat." Seběvědomě si dala ruku v bok. Její úsměv byl naoko pobavený. ,,Kento. Poslouchej mě. Co když to Eanke bude chtít? Ukaž jí,že jsi lepší. To by Will chtěla." ,,Ne,máma by chtěla,abych měla pozici jistou." ,,Asi máš pravdu,Kento." Barky se odmlčel. Pak dodal: ,,Ale dopis už mají,tak co. Chce s tebou mluvit generálův syn,Gretch.Na základě toho dopisu-" ,,Chápu,chápu." Popoháněla ho Kenta.


,,Rozumíte tomu,Kento? Mohu vám tak říkat?" ,,Teď už ano,pane Wilsone." ,,Gretch." ,,Vypadá to,že budeme velmi dobří přátelé." ,,To ano. Je mi jasné,že o digorství II nechcete přijít. Stačí jen podepsat." Gretch jí posunul blíže k papíru. Kenta sbírala odvahu a pak se naklonila...a podepsala.

 


Co se to děje? Co podle vás Kenta podepsala? Jaký máte názor na Kentu,Barkyho a Gretche?


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.