Abuba The Alien
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Disco Bowling
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Shakira
Hra - Shakira
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Cleo de Nile Monster High
Hra - Cleo de Nile Monster High
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
Spiderman 2 Web of Words
Hra - Spiderman 2 Web of Words
Video se načítá
Harry Potter Magic Words
Hra - Harry Potter Magic Words
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
 

Říše divů

Encyklopedie učitelů - Poznatky Lociky z říše divů

Pokud čtete tyto řádky, pravděpodobně se chcete naučit něco a zvláštním tvorovi, který se vyskytuje hlavně ve školách a říká se mu učitel. Jeho výzkumem se zabývám již sedmým rokem a za dnešní den jsem sestavila hlavní druhy tohoto živočicha. Tito učitelé nás učí, čili mám možnost je zkoumat každý týden. Pokud máte i vy nějaké poznatky, rozhodně mi je napište do komentářů, ať můžeme tuto encyklopedii rozšířit i pro další generace. Pokud budete chtít, můžete mi na konec komentáře napsat, že ho můžu zveřejnit v této encyklopedii (článku) a já vás sem samozřejmě podepíšu. Nezapomeňte uvést, jak se typ jmenuje a vyznačuje.



1. Hrabač odpadků

Tento typ se vyskytuje hlavně v předmětech typu výtvarka, hudebka, pracovní činnosti nebo v dílnách. Jeho poznávací znamení je, že chodí poněkud neupraven, věčně do třídy nosí věci, které vyhrabal doma (nebo ještě lépe, v popelnici) a nemá žádnou autoritu. Tento typ je poměrně neškodný, ale doporučujeme nedráždit, protože když se rozzlobí, dokáže býti agresivní. V jeho hodinách se věčně něco děje a žáci ho nechápou, ale jak říkám, poněvadž je neškodný, nemusíte z něho mít strach, pokud ho tedy nebudete provokovat.



2. Motivátor

Tenhle typ je většinou přísný, má vysoké nároky a jeho slova na začátku roku jsou většinou:,,Učení této třídy je velice těžké, opravdu toho máme hrozně moc, i když jsme něco brali v minulém ročníku, tak je toho hrozně moc a je to těžký, budete se muset učit každý den a dávat do toho maximum, jinak tenhle ročník nezvládnete!"

Myslím, že budete souhlasit, když vám řeknu, že je to velice povzbudivé. Tento exemplář se vyskytuje hlavně v předmětech, které spousta lidí nechápe, mezi tyto předměty patří například chemie, nebo matematika. Za hodinu se toho stihne více, než udělají jiné třídy za týden, písemky přicházejí nečekaně, zkoušení také, tento typ dokáže být velice nebezpečný, ale uvnitř je milý a dobrý, jen je velice přísný a často křičí. Opět, nedráždit, jinak budete sežráni Batmanem, alias naší matikářkou.



3. Panenka Everka

Tato učitelka není skutečná učitelka, ale pouze praktikanta, ale existují i případy, kdy je tato osoba skutečným učitelem. Na první pohled panenka, proč asi? Jistě, celý obličej má oranžový od makeupu. Vypadá to děsně? Možná, ale učit umí. Poněvadž je mladá a není přísná, celou hodinu se věnuje učení, na nikoho nekřičí a v jejích hodinách se můžete plně soustředit.



4. Psychopat

Velice ojedinělý a nebezpečný druh. Je velice náladový, přísný a šílený a často trpí schizofrenií. V jeho kanceláří žije imaginární fretka, učí se s vámi Karkulka a vlk, nebo si psychopat hraje se spinnerem. Mnohdy je s ním zábava, ale v jeho hodinách musí být hrobové ticho, testy první den v novém školním roce jsou nutností, stejně tak zkoušení u tabule. Velice nebezpečný , doporučujeme se držet dál, nesmát se, neplakat, držet kamennou tvář, zachovejte se co nejvíce nenápadně. Psychopat je nepřítel s Hrabačem odpadků. Opět, učí fyziku, kterou většina lidí nechápe a vysvětluje ji úplně špatně, nikdo to od něj nepochopí.



5. Fňukna vyčítavá

Tato učitelka se k vám chová jako k malým dětem...většinou. Jindy začne Hurikán Irma (přezdívka) zuřit a vyčítavě pištět, jaktože jste si neudělali domácí úkol, když jste byli na škole v přírodě. Většinou je hodná, ale na jejích hodinách se téměř usíná a než se stačíte pořádně zorientovat, už vás vyvolá a vy něco brbláte, a doufáte, že je to dobře. Občas sice fňuká, piští a roztomilým hláskem ječí, ale taky je to pěkná *****.



6. Citron bez emocí

Tento exemplář vystřídá za hodinu asi milion kyselých nebo otravně hnusných obličejů, ale zní pořád nešťastně a také trochu vyčítavě. Mluví pomalu, často bez emocí, na hodinách s ní není zábava, učení s ní je nezáživné, často se těšíte i na diktát, nebo až budete mít referát, aby se konečně něco dělo. Tento typ není nebezpečný, jen v opravdu krajních případech.



7. Sportovec

Varování: Extrémně nebezpečný životu

Znáte tu učitelku, která ještě po šedesátce běhá rychleji a je silnější než polovina školy dohromady? Ano, to je ona. Učí hlavně tělocvik a předměty, kde jsou těžké učebnice, aby s nimi mohla mlátit o stůl. Je s ní i zábava, ale je velice přísná (zvlášť k neposlušným žákům), je sarkastická a její známkování...to je snad kapitola sama o sobě. Takové učitelce se vyhněte obloukem, nijak na sebe neupozorňujte a látku si vždy dobře přečtěte a naučte!



8. Borec

Spoustu žáků tohoto učitele miluje, já ho nemám ráda, protože to, jak se snaží přiblížit mladým, nebo jak se zoufale snaží být vtipný, je často velice trapné. Ve výsledku se stejně ukáže, že je to vynervovaný nejistý cholerik, který se občas podobá Hrabači odpadků.



9. Normální

Tenhle typ je velice vzácný. Trochu přísný, trochu hodný, naučí, hodiny jsou v pohodě. Tenhle typ mám asi (určitě) nejraději.



10. Ječák

Tato učitelka ječí pořád, ať už důvod má nebo ne. Je náročná, zpátečnická, kritická a nebezpečná, má své oblíbence. Učí předměty, u kterých se předpokládá, že ne každý na ně má talent, ale ona to považuje za samozřejmost.




11. Nemocniční chudák

Učitel předstírá nemoc aby nemusel (což se děje právě mě) učit a přitom je zdravý jako rybička . A některým to dokonce říká.

- Hermiona2006



12. Mladá hodná
Hodná učitelka častokrát až přehnaně.Před testy nekontroluje taháky, nechává se otravovat, neumí být přísná, před testem říká otázky,...
- sophia cookie   



13. Hysterka
Když mluví ve třídě musí být hrobové ticho nebo dostane hysterický záchvat. Často opakuje: Vy jste opravdu nejhorší třída kterou jsem kdy učila! Učí většinou výtvarku.
- sasasvachova

Komentáře

sasasvachovaVIP(ANIME!)

Hysterka:
Když mluví ve třídě musí být hrobové ticho nebo dostane hysterický záchvat. Často opakuje: Vy jste opravdu nejhorší třída kterou jsem kdy učila! Učí většinou výtvarku.

Smíš zařadit.

sasasvachovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.