ABC Jumpers
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Abuba The Alien
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Disco Bowling
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Shakira
Hra - Shakira
Video se načítá
Man in Gap
Hra - Man in Gap
Video se načítá
Monkey GO Happy Guess?
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Cleo de Nile Monster High
Hra - Cleo de Nile Monster High
Video se načítá
Fashion Designer New York
Hra - Fashion Designer New York
Video se načítá
Spiderman 2 Web of Words
Hra - Spiderman 2 Web of Words
Video se načítá
Harry Potter Magic Words
Hra - Harry Potter Magic Words
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Cutie Bedroom Cleaning
Hra - Cutie Bedroom Cleaning
Video se načítá
Ariel Love Rivals & Elsa
Hra - Ariel Love Rivals & Elsa
Video se načítá
 

Říše divů

Elena's journey (4)

Domů jsem dorazila celá naštvaná a můj vztek ještě zvýšila skutečnost,že u nás je Rochelle. ,,Ahoj," prohodila jsem,když jsem vstoupila do dveří kuchyně. Rochelle s Joanne tam jedly nějaké křupky a hlasitě se smály. Ale nebyl to milý smích rozkošných malých kamarádek. Byl to smích hodný nějaké...ošklivé....šílené...star...ježibaby. Nebo Bellatrix Lestrange. Jo,to se hodí víc. Vlastně ji v Joanne vidím. Černé vlasy,dlouhé černé šaty,podivní přátelé.. Ta podoba mě děsila,protože jedna byla postava z příběhu a to druhé moje sestra.Neskutečné. Joanne mě očividně ignorovala,tak jsem si sundala botu a mrskla jí po ní.,,Hej! Joanne,já na tebe mluvím! To mi nemůžeš říct ani ahoj?!" Joanne se naštvaně zvedla. ,,Nech mě na pokoji,Eleno!" Mrskla po mě botu zpátky. Nevím,co mě to napadlo. Ale prostě jsem po ní hodila vázou. Ta se rozbila o ní. Přímo o její pas. ,,Ty..seš..magor!" Zaječela na mě Joanne.,,Ale...Joanne,já...nechtěla..!" Zašeptala jsem a udělala krok zpátky. Táta nebude rád až uvidí v kuchyni střepy a hlínu,ale mě teď zajímala spíš má sestra. Naštvaná vraždící sestra z hororu.,,Rochelle,chyť ji!" Trhla hlavou Joanne.,,Ne..." Co mi může Rochelle udělat? Jasně,trochu se jí děsím,ale hlavně-je jí 16,je něčí dcera a jsem si jistá,že jejím rodičům by se nelíbilo,kdyby mě zabila. A mému tátovi by se nelíbilo,že ji na mě poštvala Joanne. No,sice jsem po ní hodila botou,vázou a mám lepší život než ona,ale já jsem jí neporadila ať si od sebe odežene všechny dobré kamaráky. Život si zkazila sama. Sakra,bude mi 14 a jsem rozumější než ona. Rochelle se naštěstí nějak k mému chycení nehrnula. V klidu si slezla ze židle. ,,Joanne,nemyslíš,že bude lepší,když se budu jen dívat? Probíraly jsme to milionkrát,měla bys to zvládnout sama,"usmála se ďábelsky.

 


...Dobře,teď jsem už trochu strach měla. Co? Co probíraly? Joanne si povzdychla.,,Já nevím,Rochelle. Možná.." Vzala opatrně nůž. Ne,to neudělá.,,Ne, to neuděláš!" Ale najednou jsem si nebyla tak jistá. Znám vůbec Joanne ještě? Kdy se z ní stala psychopatka? Ona mě chce zabít....Ve strachu jsem si  instinktivně lehla na zem k lince. Do malého rohu,i když jsem za sebou měla otevřené dveře a mohla jsem utéct.,,Ale,ale? Ellie se bojí? Já myslela,že se slečna Dokonalá ničeho nebojí,je krásná,všechno umí a táta ji má rád!" Zasmála se šíleně Joanne. ,,Prosím,Joanne.." Místo odpovědi jsem se schoulela do klubíčka.Počkat,táta!,,Kde je táta?" Joanne zvedla obočí.,,V obchodě. Jel ti pro sušenky. Škoda,že už si je nedáš." Přejela si nožem po nehtu. Lak se hned sloupl. Draly se ze mě vzlyky. Chtěla jsem křičet,ale strach mě moc svíral a stejně by mě nikdo neslyšel. Byla jsem sama.,,Ty jsi taková zrůda,Joanne.." Zakňučela jsem ještě,když jsem si schovala hlavu mezi kolena. ,,To ty taky! A nikdy ses mi nevyrovnala! Já umím hrát na housle,tím se uživím celý život! Ale ty a gymnastika? Ve čtyřiceti po tobě nikdo neštěkne." Na to jsem taky myslela. Mohla bych jít do centra za Isabellou. A Betsy. Joanne napřáhla nůž.,,Joanne..za svůj život si můžeš sama...Lydia-",,O tý holce už ani slovo! Lydie je strašná,hnusná,-" ,,Joanne?!" Táta! ,,Tati, pomoc,.." zašeptala jsem s pláčem. Rochelle se vypařila a Joanne utekla nahoru. Zamkla se v pokoji. Bůhví,jestli neutekla oknem. Bylo by jí to podobné.


,,Jak jsem si mohl myslet,že Joanne bude normální? Její třídní učitelka mi nabízela psychologa,ale já nechtěl. Ellie,ty jsi krásná,chytrá,talentovaná,máš budoucnost.. a co má Joanne? Nemá skutečné přátele,má trauma z matky. Je temná a děsivá." Táta se mnou seděl večer v kuchyni a už hodinu mi vyprávěl. O mně,o sobě o Joanne....O nás.. ,,Co teď? Policie,psychiatrie..?" Zeptala jsem se. ,,Ne!" Vrhnul po mně táta nenávistným pohledem.,,Ale půjdeš bydlet do centra. Vždy je tam alespoň hlídač a Bella je tam také často. Uvidíme se vždy o víkendu a v pátek,možná i pondělí...Ale tady v přítomnosti Joanne to není bezpečné. Ne,pro tebe." Něco jsem si slíbila...


Nesmím zapomenout kým chci být. Musím jít dál,pokračovat ve své cestě. Ať se děje cokoliv.



Komentáře

Daniell(Vondruškovci)

Dlouho jsem tu nebyla,
a zatím jsem prošvihla,
tenhle příběh tajuplný;
gymnastiky zcela plný!
Krev mi v žilách strachy tuhne,
tuhne hrůzou, hrůzou tuhne.
Bojím se o Ellie, bojím se moc,
na Prahu snáší se tajemná noc.

DaniellTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.