Rady a Hlasování a Příběhy

Alenka a Nikol : Tajemství

Prázdniny. Konečně prázdniny! Škola skončila a všichni si užívali buď dovolenou u moře a nebo doma u bazénu, ale Alenka a Nikol ne. Učily se a hlavně se bavili. Udělaly si domek na stromě.
,,Tak co podniknem?“zeptala se Nikol. ,,Nevím, chceš říct tajemství??“zeptala se Alenka. ,,Jo, ale nejprve mi řekni, kdo je tvoje rodina.“ zajímala se Nikol. ,,Já věřím na kouzla, moje rodina je v říši Kouzel. Tady jsem se ocitla náhodou. Prosím nic nikomu neřekni.“svěřila se Alenka. ,,A jakou máš schopnost?“ zeptala se nadšeně Nikol. ,,Ovládám sníh, led...“ ,,Hustý a jak poznám, jakou mám schopnost?“ zeptala se Nikol. ,,Jakou chceš mít schopnost?“ otázala se Alenka. ,,Ovládat oheň.“ ,,Dobře, zkus švihnout rukama a uvidíme.“ řekla jí Alenka. Švihla. ,,HOŘÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“zařvala Alenka. ,,Zamraz to, rychle!“ přikázala ji Nikol. Hotovo. Oheň zamrazila. ,,UF “řekly obě najednou.
,,Víš, chci ti něco říct.“řekla rozpačitě Nikol. ,,Do toho!“povzbudila ji Alenka. ,,Určitě, tě zajímá, proč jsem se přiznala, že jsem ten papír hodila do tvé skříňky. Šla jsem na záchod. Najednou mě něco ozářilo a šla jsem prostě do kanceláře za tebou. ,,To bylo asi ta schopnost ohně, nebo tak něco.“ řekla Alenka. Najednou se před nimi objevily jiskry a někdo se objevil. Byla to víla. ,,Ahojky lidičky, kdepak to jsem??“ řekla rozpačitě víla. Holky jenom zíraly na ni s otevřenou pusou. Po chvíli Alenka promluvila. ,,Jste ve Stringotu, já jsem...“ ,,Já vím kdo jste holčičky, ty jsi Alenka a ty Nikol. Já jsem víla Bianka, těší mě.“ řekla víla Bianka vesele. ,,Taky nás těší.“řekly obě dvě najednou. ,,To já jsem vám dala schopnosti, mám to nastarost, dvě duše za rok. Zatím papapa....“ řekla Bianka. ,,To ať mě trefí šlach, že opravdu se tady dějí kouzla, já na to nevěřila. Ty jo, ty jseš nejchytřejší a nejlepší kámoška na celé planetě!“řekla Nikol a předala jí náramek s půlkem srdíčka a tu druhou jí ukázala na své hrudi. ,,Moc díky Nikol!“ řekla Alenka.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.