Movie Star
Hra - Movie Star
Video se načítá
Dolphin Olympics
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Ninja Run
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Jennifer Rose: Cat Grooming
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Hannah Montana Real Haircuts
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Sherwood Shooter
Hra - Sherwood Shooter
Video se načítá
Madpet Skateboarder
Hra - Madpet Skateboarder
Video se načítá
Sue tanečnice 2
Hra - Sue tanečnice 2
Video se načítá
Fashion Designer World Tour
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Baby Hazel Sibling Trouble
Hra - Baby Hazel Sibling Trouble
Video se načítá
My sweet dog
Hra - My sweet dog
Video se načítá
Bridal Shower Prep
Hra - Bridal Shower Prep
Video se načítá
 

Rady a Hlasování a Příběhy

Alenka a Nikol : Osvobození

Škola kouzel-co si asi pod tím představíte? Každý si představí školu která učí kouzla, ale není to tak. Škola KOUZEL se jmenuje proto, že se říkávalo, že na území dnešní školy se děly prapodivné věci. Nikdo na to nevěří, ale jedna holka ano-Alenka. Alenka(Stininová) věřila na kouzla, chodila do 7.třídy a skoro nikdo ji neměl rád. Jedna holka jí měla ráda, ale ta smůlou odešla na jinou školu. Zůstala sama.
Jednou ráno ve škole na ní Nikol promnluvila: ,,Co pak, někdo tady nemá kamarády?“. Alenka si myslela, že to bude něco hezkého, co potěší, ale místo toho jí to zabolelo.
7.třídy psaly jako vždy na závěru roku pololetku. Alenka se na to učila, aby dostala 1.
Písemka se psala a Alenka věděla všechno, byla spokojená. Dostala za jendna. Zato Nikol 3.
Po obědě zašla Nikol za panem učitel Suchým a říká mu: ,, Pane učiteli, nechci nikoho zesměšňovat, ale já si myslím, že Alena věděla ty výsledky při písemce, prosím prověřte to.“
Suchý kívl a zamířil k Alence u škříněk. ,, Tak Alenko, ukaž mi svojí tašku a skříňku, prosím!“ ,,Ale proč pane učiteli??“ odpověděla nechápavě Alenka. ,,Ty víš moc dobře, proč.“
Alenka otevřela tašku, tam nic nebylo. Poté skříňku a...papír se vyhrnul na podlahu. ,,Pane učiteli, já...“ bránila se Alenka.,, Já nic nechci slyšet, zitra v 8:30 v mé kanceláři. ,,Dobře...“ posmutnila Alenka. ,, Takovej trapas, jáj!“ posmívala se Nikol. Alenka posmutnile odešla, a potom odešla i Nikol s Martinou a Simonou.
Druhý den v 8:30, zamířila Alenka do kanceláři, kde byl pan učitel Suchý a p. uč. Polaná.
,,Vítám tě Alenko, rovnou k věci!“ natěšoval se učitel. ,,Takže, jakto, že jsi podváděla a navíc jsi i kradla!?“ zeptal se rozzlobeně učitel. ,,Nevím kde se to vzalo a navíc jsem nic neukradla...“
,,A jakto, že to bylo v tvé skříňce, nikdo jiný snad nemá klíčky, nemám pravdu??“otázal se jí učitel. ,,Máte, ale...“nestihla odpovědět. Odmlčela se.,, Následující měsíc budeš mít školní práce, budeš pomáhat školníkovi.“kázal Alence. Alenka odešla. Končně mohla jít na oběd. Sedla si k prázdnému stolu. Kolem ní prošla Nikol a její holky. ,,Průser, že jo??“ ,,Ani ne“ řekla smutně Alenka. ,,Alena má průser!!!!“ rozkřikla to Nikol.
Alenka od rána pracovala na zahradě. Odpoledne za ní přišel ředitel. ,,Pojď za mnou.“řekl jí ředitel. Alenka poslušně šla.
,,Tak Alenko, shodli jsme se na trestu.“ řekla smutně paní učitelka Pokorná. V kanceláři byli všichni učitelové 2.stupně. ,,Jaký trest, já myslela, že trest bylo to, pracovat na školním pozemku?“ptala se Alenka. ,,To jako vážně, příště nemysli, jo??“ ,,Dobře, jaký je ten trest?“ ptala se. ,,Vyhazov“ řekl pan Suchý zároveň s ředitelem. ,,Co?“řekla zhrouceně Alenka. Najednou někdo zaťukal na dveře kanceláře. ,, Kdo to je?“ zeptal se ředitel. ,,Nikol Harrichová.“ Alenka měla radost i zděšení. Nikol vstoupila do kanceláře. ,,Co potřebuješ?“ zeptal se jí Suchý.,, Vyslechnite mě prosím.“ poprosila Nikol. ,, Alenka za nic nemůže, to já, já jsem jí hodila do skříňky papír s výsledkami, aby měla průser. Nesnášela jsem Alenku, poctatě jsem ji šikanovala. Jsem strašná mrcha. Nevím co se to se mnou stalo. Odpustě prosím...“ řekla smutně Nikol. Rozbrečela se. Všichni učitelové na ní zírali s otevřenou pusou. Asi po 5 minutách někdo promluvil. ,,To je strašné! Jak si mohla, jseš v pubertě a tak navrhuju, aby trest navrhla tady Alenla Stininová.“ řekl rozzuřeně. ,,Dobře, navrhuji, aby zůstala na škole.“ řekla šťastně Alenka.
Po schůzce: ,,Díky moc Alenko, je mi všechno moc líto, odpustíš mi, budem kamarádky??“ řekla rozbrečeně Nikol. ,,Já,...myslím že by to mohlo klapat, odpoustím ti, kamarádky napořád?“ řekla šťastně Alenka. ,,Kamarádky napořád“ řekly obě dvě najednou.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.