My new room christmas edition
Hra - My new room christmas edition
Video se načítá
Horse Eventing 2
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
 

Purgle Art

Purgle Advent - Oc Story - Betrayal of hate

Čau!! Dneska tu je už 2 článek xD Mylím že je vám to jedno xD A taky doufám že vám to neva xD Ale po HODNĚ DLOUHÉ době je tu zase Oc Story x3 No nic, jdeme na too!!




Lassie však furt seděla vedle Purgle. Nedokázala se od ní odrhnout. Když v tom však ucítila povolení Purgleina objetí. Ruce jí spadli na posle a zavřela oči. Zase byla v koumatu. ''Co se stalo??,, zeptala se s obavami Lassie. ''Už musíte jít.,, odpověděl doktor a vyháněl ji ven z ordinace. Když za ní zavřel dveře Lassie se zase cítila sama a protože skončili návštěvní hodiny radši šla domů. Když se vracela do hotelu dívala se smutně na zem. Když v tom do někoho vrazila. Byl to černý lišák s červenýma očima, červenou hrudí a ušima. ''Pardon!!,, vykřikl. ''To nic.,, řekla Lassie a začala zvedat knížky co nesl. ''Taky se omlouvám.,, dodala ještě. ''Ehm..Dobrý den, já jsem Noperest The Wolf.,, představil se černý lišák. ''Já jsem Lassie The Sining Fox.,, odpověděla Lassie a usmála se. Noperest jí pak vyprovodil do hotelu a rozloučil se s ní. Lassie měla pocit štěstí, že už má nějakou tu malou podporu v jejím trápení ze ségrou. Když už se jí ztrácel z pohledu odešla do pokoje. Posadila se a podívala se na fotografie v rámečku na stole. Byla tam Lassie a Purgle u Eiffelovky. Na druhé byla jejich kámoška Mangle. A na třetí byla zase Lassie s Purgle u pizzerie, byla to ta nej fotka. Začala vzpomínat. Když v tom Lassie zhasla světlo a šla spát. Myslela jsi že to bude zase hrozná noc ale nebyla usla tak rychle než očekávala. Zdálo se jí jak s Purgle cestují, dělaj různé zábavné věci a jak jsou spolu.


Příští den......Lassie se probudila a rychle se šla nasnídat. Pospíchala za Nopíkem. Když se učesala vzala klíče od bytu a pospíchala na taxi. Zazvonila na zvonek od Noperestova domu. Když v tom se otevřeli dveře. V nich stál Noperest, připravený někam vyrazit. ''Kam pojedeme??,, zeptal se. ''Nevím, kam chceš ty.,, řekla Lassie. ''Tak když na tom trváš tak...tak..třeba...na Eiffelovku.,, odpověděl Noperest. ''To je dobrý nápad.,, řekla Lassie a usmála se. Když oba dva nastoupili do taxi Noperestovy začal mít pocit že s Lassie není něco v pořádku. ''Lassie?? Jsi v pohodě??,, zeptal se starostlivě. ''Já...nic.,, odpověděla Lassie a podívala se do okna.



V nemocnici......Doktor přišel za Purgle. ''No zase jste v koumatu. Mě už to nebaví, furt jen dělat že vám pomáhám ale naštěstí že to dneska od...,, odmlčel se protože uslyšel cvaknou kliku. ''Tady jsi!!,, řekla doktorka a otevřela dveře (Jiná doktorka, né Chica). ''Pšš!!,, upozornil ji dokror, ''Tak co?? už jsi nastražila ty bomby??,, dodal ještě potichu. ''Jasně.,, odpověděla doktorka. Oba dva vyšli z budovy ještě z jedním doktorem. Najednou doktorka vytáhla červený čudlík. 

*U Lassie* Když se Lassie posadila vedle Nopíka, chtěla mu říct že má ségru a co s ní je. ''Nopereste....já mám sestru...a..ona je v kritickém stavu v nemoc...nemocnici!!,, vykřikla Lassie a zadržovala slzy. ''Klid, Lassie, klid.,, řekl Noperest objal ji. Když v tom se ozvala velká rána. Lassie uviděla velký výbuch a právě u nemocni kde byla Purgle. ''Purgle!!,, vykřikla a hnala se k nemocnici.


Tak co?? Líbilo?? Napiš nějakej koment!! Čau!!


PS: Tady je Noperest:





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.