Psychopatíkův Blog :33

Venku je krásně a....touha utrácet!!

Jo...dneska konečně přišel po promrzlých dnech, krásnej den plný sluníčka a lepší nálady. Konečně jsme po dlouhé nemoci vyšla ven a psychicky mi to celkem pomohlo, že už nebudu jen ležet doma v napjaté atmosféře... A ve škole mě to zase rychle přešlo, protože jsem se dozvěděla, co všechno budu muset dohánět... Němčinu celou gramatiku, to samý ájina a čeština a o IKT nemluvě. Jakési webové stránky a vůbec netuším, co to sakra je a jak se to tvoří, podle jakých pravidel... takže se to nemůžu ani učit. Málem jsem se rozbrečela, protože jsem v té hodině byla naprosto bezradná a nemohla nic dělat. Nic. Jen sedět a koukat do té změti písmenek a značek a lomítek a html a http...

Ale sluníčko mi dodává trochu optimismu, jak víte, jsem počasonáladná, takže když je hezky, je většinou i mě líp.No a samozřejmě mě chytla i touha si na jaro něco nakoupit. Koukala jsme se do obálek, kam šetřím na různé akce a musím se pochválit, že jsem fakt šetřila z výplat poctivě a ušetřila víc, než jsme myslela. :) 


Normálně se mě vzbudil takovej děsnej chtíč jít utratit celou výplatu a všechny peníze, co jsem si našetřila...už dlouho jsem si dlouho nic pro sebe nekoupila...a ted všude vidím tolik super věcí.

Objevila jsem sekáč, kde mají zboží jedno + jedno zdarma a pořídila tam kožený kalhoty, koženou vestu a emo tričko celkem jenom za 4 stovky. 

Pak jsem koupila barvu, taky ve slevě a chytla mě touha koupit si ještě něco, jenže jsem ted vyhodila zase tunu peněz za léky a vitamíny... Takže už nic kupovat nebudu a zase začnu hezky šetřit. 
Jo...asi mluvím jak nějaká pubertačka, co žije jen oblečením...to nejsem, jenže...já mám ráda styling a už dlouho jsem nebyla oblečená nějak výraznějc, jak jsem byla zvyklá...a strašně mi to chybí..zase ty kombinace oblečení, doplňky, účes.... a upřímně, jak furt kupuju jenom léky, připadala jsem si jako totální lazar. V lékárně toho bohužel zůstalo z úsporů hodně, ale když je to potřeba... myslím, že to nejlepší, do čeho může člověk investovat je zdraví, mnohem důležitější, než hadříky.
Když jsem se ted cestou ze školy stavila ve městě, abych tátovi koupila dárek k narozkám, tak jsem si ještě jednou vyhodila z kopítka a nakoupila si nějaké ovoce a sojové mléko, protože doma nemáme nic než dvě jabka a se zeleninou je to úplně na štíru. Chtěla jsem si udělat k večeři shopskej salát, ale nic tam není tak budu zase na kafi...No lepší než nic XD 

Teď si půjdu nabarvit tu hlavu, je to nějaká jiná fialová, tak uvidíme, jestli to na tu původní chytne. pak bude taky potřeba dát na nějakou dobu barevný pryč a dát si přírodní barvu a nechat vlasy odpočívat, jinak brzy vyjde článek ,, Psychoušek Fotky s novou pleškou "

A pak se vrhnu do učení, přece jen toho není zrovna málo po těch víc jak dvou týdnech absence. A o víkendu do Prahy na sraz :3 Tak moc jsme se snad na žádnou akci ještě netěšila :3 

No nic, tak páčko a hezkej víkend všem :)) 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.