Psychopatíkův Blog :33

Matčina schíza...

Dneska se zase doma udála jedna situace, o kterou se prostě nemůžu nepodělit. protože něco takovýho se fakt nevidí... řekla bych každej den, ale tohle se nevidí nikde ( naštěstí)

Že je moje máma totální magor, to je z mých předchozích článků asi jasné...Ovšem to, co předvedla dnes... Já nevím co k tomu říct, prostě nemám slov. Asi tu situaci spíš rovnou popíšu.


Dopoledne měl táta zas menší agresivní výstup, a protože mě při těchhle výstupech nejednou zbil tak, že už to hraničilo s ublížením, samozřejmě jsem se bála. Ale taky znám svoje práva a vím, že v tomhle případě by byl zákon na mojí straně a taky už jsem ho jednou za zmlácení nahlašovala...takže má záznamek. ( a to mi dodalo jistoty) 

Tak jsem mu prostě s odvahou řekla do očí, ať si na mě zkusí šáhnout, a že zas zavolám policajty a jestli mu není blbý bít bezbrannou osmačtyřicetikilovou ženskou, že co tím získá... A pak jsem se zamkla v pokoji.

Před chvílí přišla máma z práce. A vystartovala po mě, že co jsem vyjela po jejím chlapovi .o Že co mu říkám, ať na mě šahá nebo nešahá, ať si vyjedu po svým chlapovi, že mám svýho, ať nechám jejího...

A že ten ,,její chlap", je můj otec, na to mezitím asi zapomněla.

Já chápu, že má krizi středního věku, že je po přechodu a kdeco ještě...( a že je psychicky nemocná), ale toto si vymyslet, vykonstruovat takhle situaci a žárlit na mě, na svojí dceru...Nevím.

Nevím samozřejmě, jak jí to podal on, co jí řekl a jak jí to řekl. Ale já se před ním schovala a to, že jsem mu posměšně řekla, ať si na mě zkusí šáhnout a  zavolám policajty, to jsem myslela ve smyslu, že mě nemá mlátit. ( což už u nás bylo a nebyla to ojedinělá situace) Nebylo jak jinak to pochopit. Tak já už nevím, jestli si to vymyslela, aby mě rozhodila nebo jak si to v té své makovici přebrala a co si přebrala, ale dnes mi opět dokázala, že pokaždé, když si myslím, že už mě ničím nepřekvapí, víc neznechutí a že mi víc nedokáže, že nutně potřebuje odbornou pomoc, tak si vždycky najde něco dalšího...A jen s obavou čekám, co to bude příště.


Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

A já jsem si myslela, ja je naše rodina dysfunkční, když se spolu s nevlastním taťkou vůbec nebavíme a když už jo, dopadne to většinou neporozuměním a každý si uraženě zaleze do vlastního pokoje...
Jaj. Nechci, aby to znělo špatně, ale vyrůstat v tom, co ty, asi to fakt nedám. smajl

A vlastně obecně... Kamarádka má sestřenici a její matka je věčně ožralá, té holce je tak 14 a musí uklízet celý barák, její matce je úplně u prdele, jestli tam má bordel, je schopná si do toho dotáhnout jakoukoliv návštěvu. A za přítele si vždycky vybere nejhorší manipulativní hajzly. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.