Psychopatíkův Blog :33

Vánoční :3

Hou hou hou!

Tak je to po roce zase tady! Taky vám přijde, že to utíká rok od roku rychleji? :D

Dnešní Vánoce se snažím trávit co nejvíc v pohodě a užít si je, protože po dlouhé době i já sama začínám být relativně v pohodě :)

Ráno teda nezačalo nejlíp, protože máma, hned jak se vzbudila, měla histerický záchvat a byla hnusná a sprostá na zbytek rodiny...ale to už prostě lepší nebude...

Včera jsem musela do čtyř obchodů, protože nikde neměli můj oblíbenej salát, a já si prostě nemůžu vzít ten druhej, co je skoro stejnej... XD ( jenom má míň červených lupenů :D )

A dneska ráno jsem si ještě doběhla pro vaječňák, ten jsem včera koupit nemohla, protože bych ho půlku vypila už včera :D ( a už je ho čtvrtka pryč, Psychoušku, ty hovado jedno...:D) A ještě koupit dárky pro zvířátka, pro rybičky, šunku pro kočky a nějakou žužlandu pro psa. Přece na ty naše bestie nezapomenu XD Letos jsem se překonala a měla všecky dárky už do 20. a nic jsem nekupovala dnes ráno :D Asi poprvé za celý život :D

Jinak já su fakt hrozný prase, už v poledne jsem si samozřejmě dala svařák a doma otevřela další víno a už kolem jedné se přiopila :D No hrůza. ( To vypadá jakože su strašnej alkoholik, ale ne, jenom mi stačí strašně málo) No co, jsou Vánoce, a když nemám cukroví, mám svoje flaštičky :D

Takže při zdobení stromečku mi pořád padaly baňky a nemohla jsem se trefit háčkem do dírky :D

Co jinak? Přeju vám všem krásný vánoce a klidně prožité svátky :33 Bohatou nadílku, ale hlavně pohodu s rodinou a to zdraví a štěstí :)


Pro mě po Vánocích začne dost hektický období, příprava na maturitu, přijímačky na vysokou, a tak nějak celkově na život. Ale teď už na to snad nebudu sama :)

Navíc jsem i svůj vztah ke škole trochu přehodnotila, už to tolik nehortím a neklepu se z každé dvojky.To co mě děsí je i to, jak ten čas rychle běží. Nikdy mi tak nepřišlo...až ted..protože vím, že prostě musím využívat každou minutu. 

Naštěstí jsem se už naučila to, že když dostanu horší známku, tak se svět nezboří, takže už se neučím tak moc,a furt to jde, protože kdybych se ještě z toho stresovala, tak se zblázním. Život není o známkách, sice ještě pořád v sobě mám ten pocit, že chci být nadprůměrná, ale už není tak silnej, jak býval dřív.
Ted si přeji jediné- at už je po maturitě! xD

A po maturitě bych možná chtěla rozjet takový menší projekt pro lidi, kteří si prošli tou samou nemocí co já, ať už ve stejné podobě nebo trochu v jiné a taky světu trochu otevřít oči, protože lidi mají ohledně téhle věci strašně moc předsudků a je to v dnešní době opravdu hrozně kontroverzní téma, ( proto jsem nenašla odvahu to celé napsat ani sem na blog a to je co říct, protože víte, že sem obvykle píšu fakt všechno ale tohle...prostě nešlo) snad ještě víc, než většina takovýchhle věcí...ale o tom všem, až později, je to jen takový předběžný plán.

Jinak, toto je náš stromeček :D 

  

A toto já xP Strašilso

   

Se ségrou XP 

 

Jakej vy máte stromeček? V jakých barvách? A jaký by jste měli, kdyby to bylo čistě na vás? Já budu mít jednou černej .P Jak jinak XD




 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.