Monkey Go Happy 5
Hra - Monkey Go Happy 5
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Puberťácké pohádky - O Swageru Alfonsovi

Puberťácké pohádky

                       KAPITOLA 1. O SWAGERU ALFONSOVI

Byl jednou jeden kluk, jmenoval se Alfons. Alfons byl swag. Nosil úzké barevné kalhoty s rozhrokem u kolen, o dvě čísla větší mikinu, účes jako Justin Bieber a černou čepici flexu s dvojitým W, i když nevěděl co to wéčko znamená..... Poslouchal zásadně  jenom One Direction, Selenu Gomez a psprostý slovenský rapp. S klukama ze školy měli svůj vlastní tajný jazyk, kterému nikdo jiný nerozuměl a který byl velmi fikaný. Obsahoval totiž poze tři slova : vole, piččo a kurvaa.

Algfons byl žákem základní školy třídy 8.B. Svojí školu neměl vůbec rád. Představte si, že když byl sprostý na učitele, oni si to normálně nenechali líbit, drzouni! Tak to né, Alfons je přece pánem světa, Alfons má swag! Neměl moc rád ani svoje spolužáky. Sice se tvářil, že je se všemi ,,kámo", ale všichni opstatní kluci mu byli dobří akorát na to, aby s ním šli po škole na cígo nebo se poflakovat po městě. 

Holky už vůbec neměl rád, v jeho třídě nebyla žádná, co by byla dost hezká a jenom tři měly pořádný prsa. Z toho ta jedna se nedá počítat, protože je tlustá.....

V deváté třídě na Alfonsově škole byl jeden kluk Emo a jeden Punk. Emař nosil vlasy obarvené na černo a sestříhané tak, že mu zakrývaly jedno oko a punker měl na hlavě bodliny s bílími a červenými proužky. Alfons jim říkal emu a dikobraz a jejich třídě zoologická zahrada..... Na Toma, toho punkáče, by si Alfons nic nedovolil, protože Tom byl větší a navíc deváťák. Ale na Dannyho, toho emaře klidně. Když ho kluci šikanovali, rád se k nim přidával. Ovšem ne pokud mu přišla ke škole jeho holka.Keri, jeho holka, také emo, si totiž vyrobila ,,palici na swagery" Jak svůj vynález sama nazvala.

Jednou měl Alfons špatný den. Došly mu cigára, rozbil se mi zip na kalhotech, takže všichni mohli shlédnout jeho suprový boxerky se spidermanem a ještě slízl třídní dutku za svoje chování k učitelům. Když odcházel ze školy, vztek si samozřejmě vybíjel na méně oblíbených spolužácích. Nejdřív na intelektuálku ze sedmé třídy, která si na lavičce četla anatomii hlavonožců, a hned jak uviděl Dannyho, tak na něm.

Jenže vtom bylo zle! K Dannymu přiklusala dívka v černém a se stejnou patkou jako měl Danny, objala ho a zeptala se, kdo že Dannyho před tím nazval podřezávajícím se strašidlem. Přes rameno si přehodila svojí paličku a vyrazila k Alfonsovi. Přišla k němu a sladce se usmála. Alfonse to překvapilo. Rozhodně nečekal ten nejsladší, nejpřívětivější a nejmilejší úsměv jaký může holka udělat.

Právě okamžiku toho překvapení využila; majzla Alfonse takovou silou, že sletěl ze zdi na které seděl. Alfons prodělal takovou ránu do hlavy, že zapomněl, že je swager, a už jím nebyl

A všechno dobře dopadlo....

:)

Máte ve škole otravného swagera, kterého by jste nejradši srazili palicí ze zdi? Dejte plus :D




Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Psychoušek: Už se těším. U nás ti pitomci na záchodech taky kouřili. A elektronické cigarety kouřili dokonce v hodině.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.