Psychopatíkův Blog :33

Proč takhle?

Přemýšlím hodně nad tím proč naše rodina nefunguje tak jak by měla. Proč se u nás některé potraviny zamykají a jídlo v lednici je přesně rozdělené jako na příděl Proč stačí blbost jako trochu překrmit rybičky nebo nechat pantofle na chodbě k tomu, aby se moje máma div neválela histericky po zemi a neřvala že mě zabije a jak jsem pitomá Proč je v pořádku že mě moje devítiletá sestřička pošle (doslova) do prdele když jí chci pomoct s učením, ale jí se nechce a já na ní za to nesmím zvýšit hlas aniž by mě máma prosila at spáchám sebevraždu? Jakto že svému vlastnímu dítěti přeje neúspěchy snaží se mu podkopat životní cestu a raduje se z jeho bolesti a zklamání a z úspěchů a radostí je naopak protivná a naštvaná jako by žárlila? Ne to není normální. Žádná normální máma neřekne svýmu dítěti, že chce aby ho vyhodili ze školy aby ho mohla vyhodit z domu a abych šla makat do Kauflandu za pár šupů a byla s celou rodinou o hladu. Ne, to normální není. Chápu, že mě moc nemusí, já si taky nesednu se všema. A je pravda, že nejsem dokonalá dcera, za něco si určitě můžu sama. Mám bordel v pokoji, občas odmlouvám a někdy zapomenu poděkovat například za jídlo. Taky občas zapomenu udělat, co se mi řekne, nejsem dokonalá dcera... Ale nepiju, nekouřím, drogy neberu, do školy chodím, na brigádu chodím, peněz po ní moc nechci, doma pomáhám.... O proti jiným rodičům může být ještě štastná! Jsou rodiče, kteří to mají se svými dětmi stokrát horší, než ona se mnou. A kolikrát jsou to právě ty děcka co se chovaj špatně, koneckonců, co si budem namlouvat, my puberťáci umíme být pěkně protivní... Ale i přes tohle všechno si myslím že není důvod řvát 24 hodin denně navíc většinou kvůli maličkostem nerespektovat se, urážet se, vyhrožovat přát si to nejhorší do života a občas i bít... Proč? K čemu tolik zla? at se pak nediví že ze mě roste psychopat, co na křik reaguje křikem, celý noci křičí ze spaní kvůli nočním můrám a má čím dál větší touhu rozřezávat lidi( no už zase mi to přijde k smíchu jen jsem to napsala a uculuju se jak při nejlepším vtipu). A čím to asi bude? Strčte psychicky labilního a slabého člověka do takového prostředí a máte z něj sociopata jak vyšitýho
Nezmínila jsem se o tátovi zatím mluvím jen o mámě o tátovi nemluvím proto že už se pár let úspěšně ignorujeme. On na mě mluví jen pokud mě chce zesměšnit nebo mi za něco tvz. vyčinit a když na něj mluvím já ne vždy odpoví.
S kamarádkou která je dost chytrá osoba s psychologickým cítěním jsme se o tom bavili ( děkuju Lindi, že mi tak pomáháš) a došli jsme k závěru že moje máma musí mít nějaký problém sama se sebou a vylívá si to na mě. Otázka je, co je to za problém. Já bych jí i ráda pomohla je to přece moje máma. A navíc takhle se žít nedá to není rodina ale bitevní pole. Nechci se smířit s tím, že se budu s vlastní mámou nenávidět, chci jí mít ráda a chci aby měla ona ráda mě
Joa pro ty co tohle nezajímá prostě mě vyndejte ze sledování nebo mě blokněte ale nenadávejte mi za to, že mi to není ukradený.

PS: Jestli se bude moct někdo zbláznit z toho, že skoro všude chybí čárky, tak je to schválně, tak né že mi zas nějáká 12ti letá slečna napíše že jsem byla určitě sjetá, když jsem to psala :)

Komentáře

KattyW.(Spisovatelky)

Tohle je hrozné. Nechápu rodiče, kteří se ke svým dětem chovají tak nezodpovědně. Nelíbí se mi jak takhle vylívají svou zlost na druhých. Bohužel znám rodiče, kteří jsou podobného rázu a jsou to rodiče mých sestřenic. U nich to je spíše na alkoholové dráze. I na nás si svojí zlost a nevděk pořád vylévají, hlavně na prarodiče. Je na nich vidět jak žárlí na úspěchy a štěstí ostatních, přitom si své vlastní pořád podkopávají.
Ehh. Zas jsem se rozepsala...
No to co tím chci říct, je že tě plně chápu a soucítím s tebou. Když jsou lidé takoví, ukazují tím jen, že něco nemají, na něco nedosahují a nejsou to schopni získat sami, i když kolikrát můžou.
Myslím, že by bylo dobré si o tom promluvit s někým dospělým. Nemusí to být hned linka bezpečí, taky bych se toho bála. Ale třeba můžeš zajít za nějakým učitelem, strýcem či tetou nebo někým komu důvěřuješ.
Já osobně, kdybych byla v takové situaci, bych se nejradši obrátila na mou tetu z tátovy strany, s kterou si dokonale rozumím ale ta žije na druhé straně republiky. Takže bych zašla za učitelkou, která mě měla na dramák a vím, že by mě vyslechla, pochopila a nějak mi pomohla.
Je dobré, že máš kamarádku, s kterou si o tom můžeš promluvit. To zase nemám já.
Takže ti tímto dlouhým komentářem přeji hodně štěstí a ať najdeš brzy nějaké řešení tvých strastí. smajl

KattyW.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Nevim, co je sociopat a vůbec se nedivím, že sem píšeš takové věci. Ja jsi psala o té věci, která je pro většinu lidí nechutnásmajl, tak něco takového ze mě roste i bez těch podmínek, ve kterých žiješ. (ještě horší je, že jsem si toho plně vědoma...)

KyluTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CleoDeNile12VIP(Metalisti,Emaři kulatého ...)

Tak to to máš horší než já...i když...Mamka mi umřela v 7mi letech...táta mi řek, že si za šikanu můžu sama, ségra na mě ječí a její kluk je ještě horší...pak je u nás babička....babička, která všem diktuje život a vidí démony...smajlsmajlsmajl

CleoDeNile12To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Magor Igor(Svět Fantazie ^^)

Tak to je... drsný...
Jestli se tohle u vás opravdu děje... tak to je fakt špatný.
Hele, podle mě bys fakt měla zkusit tu linku bezpečí.
Jinak ti strašně držím palce a přeju hodně štěstí. Třeba se to zlepší...
možná?

Magor IgorTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Kylu(EMO-GIRLS)

Layla1Musa2Flóra3: Psychoušek není jediná, kdo z toho má strach, já jsem podle spolužáků měla zavolat na Linku Bezpečí, ale měla jsem strach...

KyluTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

A je to, co píšeš pravda?

Nechci ti křivdit... ale už jsem četla dost tvých článků a pořád je to to samé, stěžuješ si na to, jakou máš strašnou rodinu, jak se mezi nimi necítíš, jak se těšíš, až půjdeš pryč... jako kdyby tě šikanovali. Ehm, není to úplně ten správný výraz, ale asi chápeš. Opravdu to tak je ve tvém životě? Často mě napadá, jestli si to jenom nevymýšlíš, přece jenom lhát na internetu je snadné a bohužel také velice časté.

Dejme tomu, že to je pravda. Opravdu to je tak zlé? Každý tvůj článek je děsně depresivní, je o smrti, bití, o všem zlém. To ti rodina opravdu tak ubližuje? Každý se s rodiči občas hodně pohádá, někdy dojde i na to mlácení (ale výchovné), ovšem to, co popisuješ ty, je daleko za hranicemi. Není možné, aby se k tobě tak strašně chovali. Vždyť jsi jejich dítě, mají se o tebe hezky starat, učit tě věci do života, pomáhat ti... a ne ti nadávat za kraviny. smajl

Promiň, jestli jsem se tě nějak dotkla, ale takovéto otázky mě napadají, tak jsem je napsala...

SagkaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Psychoušek: Je mi líto, že ti nemůžu nijak pomoct. Naše rodina je bezproblémová, navzájem se máme rádi, pomáháme si a když už se urážíme, tak ze srandy. Neznám přesně tvoji situaci a vůbec netuším, co dělat. Napsala bych, aby ses chovala k rodičům lépe, více jim pomáhala a nehádala se s nimi, ale je to blbost, protože to ničemu nepomůže. Asi budeš muset počkat do dospělosti a pak se postavit na vlastní nohy... Vím, že se ti to bude špatně číst a že o tom taky uvažuješ, ale nic jiného nejspíš udělat nejde.

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Sagka: je to pravda a to se ještě krotím. Není to automatika že se k sobě v rodinách chovaj hezky víš. Jsou i rodiče, co děti pohodili do kontejneru. opravdu si nic nevymýšlím, naopak, kdybych měla dobrou rodinu tak je vychválím. Je mi to líto, trápí mě to proto o tom píšu. A hledám řešení.. Vím že to nemyslíš zle ale tohle si o mě fakt nemysli pokud nepíšu příběh, to co píšu je vždycky pravda

PsychoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.