Psychopatíkův Blog :33

Mamča opět v akci :(

Tento víkend se opět vybarvila.
Musím na propustku domů kvůli škole a učení, ale to...To prostě nejde.
Teď nemám už snahu i vůli jíst tak, jak mám, ( ale musím) podle jídelníčků, které nám dali, ale doma s mojí matkou to není realizovatelné. Musela jsem jít domů, protože potřebuju počítač a udělat praxe a věci do školy, ale zatím to vypadá, že udělám jen to nejnutnější a půjdu zpátky do nemocnice ( jestli to půjde) protože doma prostě být nemůžu. Už ve dveřích mě moje matka přivítala histerickým záchvatem a řevem a nadávkami, jakej jsem hnusnej spratek, kterej jí má jenom na to, aby ho obsluhovala ( nic jsem po ní nechtěla a nic od ní nechci, o nic se jí neprosím, a řvala na mě takhle proto, že byla nakoupit - ale já se jí o nic neprosila a ani nevěděla, že mi něco koupila, tak proč mi teda nějaký věci kupovala když mi za to pak takhle nadává??!!)
Tohle prostě nepůjde, i kdyby mi jídlo nikdo nezakazoval, jak mám být v takovým prostředí? Mám chuť umřít jenom z toho, že jsem doma a že to tady musím ty dva dny nějak vydržet. Stejně nemám náladu na učení, nedokážu se soustředit, když kdykoli vylezu z pokoje, moje máma řve a má z toho histerický záchvat?
Dělá naschvály, a pak mi za to ještě nadává. Ani nemůžu napsat, co mi všechno řekla jen proto, že mi něco koupila ( o co jsem se jí ani neprosila) protože by mě za takové výrazy snad zabanovali...
Je mi z toho všeho zle...asi mám něco se střevama, možná jsem si je vážně poškodila, příští týden mě čekají vyšetření, do toho to všechno ostatní a pak doma tohle? Ne. To fakt nedávám. Nedávám ty její reakce na to, že mě jenom vidí. Ale já nemůžu za to, že ona nezvládá svoje nervy a vylívá si to na mě. Jako já jí na nákup chodit nenutila a už vůbec jsem po ní nic nechtěla, aby mi kupovala. Mám našetřené svoje peníze a nechci po ní ani, aby mi platila jídlo. Co potřebuju, si koupím sama. Že jde a koupí mi něco ona, to je sice hezké, ale jakou to má logiku, když mi za to pak nadává? Proč na mě řve, že jsem sebestředný parchant kvůli tomu, že mi koupila pomazánku? wtf? SAKRA KDE JE LOGIKA? KDE JE V TOM SMYSL? NECHÁPU. Ona se snad fakt definitivně zbláznila.
Tady už se ani moc držet nejde. Jako na rovinu, vůbec nevím, co budu dělat, až mě propustí, protože vrátit se domů, to je jako kdyby vyléčený alkoholik zamířil do hospody mezi kamarády alkoholiky a zasedl k flašce rumu...
Nevím, co budu dělat, protože za 3 týdny program končí a už ted za ty 3 týdny jsem udělala neskutečné pokroky a fyzicky i psychicky se tam začala dávat dohromady, ale je mi jasné, že ta moje matka mě doma zase zničí a to klidně během pár dnů. Ta nemoc je sama o sobě silný soupeř a když mám být v takovým prostředí s takovými lidmi... nevím. Vůbec nevím, jak to udělám. Nevím co udělám a jak vůbec odmaturuju, protože v tomhle prostředí to snad ani nepůjde do té doby vydržet.

Jinak pak asi napíšu i článek o tom, co se mnou bylo - teda ne úplně, protože s tím, co mi bylo doopravdy jít na veřejnost nedokážu ( tu nemoc) ale o tom, co se stalo a že jsem byla ve špitálu ( pro změnu zase). Tam se to neskutečně zlepšilo a vím, že jdu správným směrem. jenže k čemu to je, když mě doma během chvilky zase dokurví? ( pardon, ale já už to fakt jinak vyjádřit nedokážu) A snad bych si nejradši liskla za to, jak jsem byla naivní, když jsem věřila, že by se to doma někdy mohlo urovnat. Máma prostě zůstane taková, jaká je a lepší to nebude. Nikdy. nezbude mi, než se s tím prostě vyrovnat...nějak.


Komentáře

kajazVIP(The sims 4, the sims 3)

Je mi líto, co prožívaš smajl.
Doma máme naopak tátu blázna, něco podobného zažívá můj bratr, předtím si ho užil nejstarší bratr a je díky jemu namyšlený smajl, shazuje taky druhé. Hlavně, když jde k sousedům na chlastačku a když se opije, tak to stojí na 2 věci. A dál to zde nebudu rozepisovat. Asi mám taky něco se střevama, půjdu na vyšetření, mám zánět žaludku.

kajazTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kajazVIP(The sims 4, the sims 3)

kajaz: PS: Máma kolikrát po mně i po všech řve, táta taky, to jsou blázni, zavřít je do blázince, jenže odstěhovat se nemohu, kvůli mému postižení a asi budu brzy nesvéprávná, což budu muset ještě cca 30 let poslouchat blázny, jak se dohadují a máma kluka mi nepovolí smajl, asi, až zemřou, tak si najdu muže i ženu (která byla ochotná se o mně postarat).

kajazTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Tu je ten problém, že nejak nemáš ku komu inému ísť, no. Ako tak sledujem toto dianie, mám pocit, že jediný, kto by sa mal dať liečiť, je tvoja mama. Ako nehnevaj sa, nehnevajte sa nikto, ale je to tak. Musí predsa vedieť, čím si prechádzaš, a ona ti to ešte takto zk... no, tak ako si vravela.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.