Psychopatíkův Blog :33

Konečně po dlouhé době venku

Včera jsem si po delší době zase večer vyrazila ven. S kamarádkou. Nejdřív jsme šly do čajovny, a pak jsme si šli trošku zapařit do jednoho kllubuXD) Z brigád mi přišlo na účet docela dost peněz, tak jsem se vyjímečně nemusela nechat zvát, to byl taky fajn pocit :D

Musím říct, že hráli úžasně, ale jinak zábava nic moc, aspoň ze začátku. Tady v Brně to tak bohužel je, nějaká zábava se rozjede vždycky až po půlnoci...Což je na nic, když nemáte celou noc na to, abyste byli venku nebo musíte druhý den fungovat.

Teď jsem teda nepila, ( jen jeden gin) protože jsem si dala ultimátum, že až do narozek nepiju. ( po té katastrofě o posledním víkendu prázdnin XD) Ale i tak jsem si to skvěle užila, musím říct, že mi to pomohlo... Odreagovat se, vypustit trošku páru. 

A to se mi původně ani nikam nechtělo. Jenže poslední dobou se krtkuju čím dál víc a v podstatě se ze mě stává nerd, co je jen zavřený doma a celé dny hraje hry XD Ne fakt, poslední dobou jsem s tím strašná. Už 2x jsem odmítla pozvání ven a radši celý večer až do noci hrála hry :D Už ani tolik nečtu. Buď čumím na seriál, na anime ( a cvičím teda) a nebo tady hraju ty zatracený Papas :D 

Dokonce jsem trhla rekord, jednou jsem to hrála asi 6 hodin v kuse :D Ne, tohle prostě nejsu já, stává se ze mě zoufalec, co je závislý na PC hrách a vůbec nechodí mezi lidi ( nechodit mezi lidi, protože si čtu, je jedna věc, ale kvůli hrám? NENENENE :D to přece nejde) 

Takže včera jsem se prostě sebrala a šla ven ( dokonce jsem to sama navrhla) a rozhodně toho nelituju, naopak. myslím, že jsme si to obě dost užili a teď mám těch akcí v plánu víc. Příští týden oslava, pak taky moje oslava devatenáctin XD Akikon, koncert...až do začátku listopadu tam je toho dost ( určitě mi do toho ještě nějaký víkend vleze práce, ale to nevadí...A pokud to půjde, rozhodně si zas s kámoškou někam vyrazíme takhle večer, tím líp, až budem mít obě víc času, protože dneska ( a včera) jsme ho zas tolik neměly.

Takže do toho listopadu se pokusím co nejvíc chodit mezi lidi a na akce, a pak se budu soustředit na školu. protože jinak se z toho fakt zblázním a uhraju se do bezvědomí.( A ty restaurace tady mi snad nezkrachujou :D ) 




Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

To je super, že sa takto dostávaš medzi ľudí, ako vidíš, len ti to prospieva. A čo sa týka hier, neboj, ja som to tak tiež mala, kým sa mi nepokazila grafická karta. xDDD

BTW, kedy to máš narodky?

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.