Bart Simpson Saw Game
Hra - Bart Simpson Saw Game
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Kdo mě zachrání?

Nevím, které myšlenky, natož pak pocity jsou teď skutečné. Ty, co bych chtěla, aby byli skutečné, skutečné nejsou a ty, které zazdívám, skutečné jsou.
Nevím, co se vlastně všechno děje a jak se mám cítit, ocitla jsem se na kolotoči, který stále zrychluje a mě se nedaří vystoupit.
Zamotaná do sítí, do kterých mě zamotali proti mé vůli,a niž bych se tomu mohla bránit nebo věděla, že se to děje. Zamotali i ostatní a teď jsme v tom všichni zamotaní a nikdo si není jistý vlastními myšlenkami. Nikdo neví, jak se má vlastně cítit. Co má cítit. kéž by byl na lidské pocity a myšlenky nějaký návod. Kéž by byl nějaký návod na to, jak vystoupit z toho kolotoče.
Ale kdyby bylo vše v pořádku, nepřijala bych přece pomocnou ruku, kterou mi někdo nabízí. Přijímám jí, protože padám a nikdo mě nechytá. Nedělám to proto, že by mi to činilo potěšení. dělám to proto, že mi nic jiného nezbývá...

Když mi někdo hodí lano po tom, co mě ten, za koho bych skočila svrhne do propasti, budu to brát jako cestu do ráje. Ale ne...Jinam...

 Do pekla! 

Tam jsem a za co? za to všechno, co jsem pro někoho udělala? Že bych za něj schytala kulku a co z toho. Teď on drží zbraň. A ten, kdo by mě mohl odrazit ze směru té letící kulky zřejmě nemá zájem. Třeba se pletu. Kéž by mi znova hodil to lano. Jenže to se asi nestane.
Proč by měl? Nepotřebuje mě. Nejsem princezna v pohádce. Mě nikdo nezachrání. Vždycky jsem se zachránila sama...

A kdo mě zachrání teď? Když už to sama nedokážu? Nechají mě ležet na dně propasti a v zapomenutí umřít? To je můj osud? Nebyla jsem tak špatným člověkem. Věřila jsem, že duše může být spasena. Ale duše je roztříštěná. A když chátrá duše, chátrá tělo. Proč mám přijímat jídlo, když nechci přijímat ani vzduch? 

Nebo se dříve rozpadnu na popel?

  

  

  

  


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.