Psychopatíkův Blog :33

Hudba ´= můj život

Ve sluchátkách mi hraje hudba.Výrazný bicí,krásný zvuk elektrické kytary,hlas,který zpívá text,jenž může vyjádřit cokoli.
Žiju hudbou.Je to moje závislost.Bez sluchátek zásadně nevycházím z domu.Je to něco,co naplňuje můj život.
Hudba mi dává možnost ponořit se do svého světa.Dokážu třeba hodiny jen ležet,poslouchat hlasitou hudbu a přemýšlet o všem i o ničem.U hudby kreslím,skládám básničky….songy mi dávají inspiraci.
U hudby se usmívám i brečím.Písen tě dokáže vtáhnout do deprese,ale naopak i dostat tě zní.Hudba léčí,pomáhá.Já ji potřebuju,pro mě to není obyčejná součást života,já si nedokážu představit život bez ní.
Kdybych mohla,tak pořád chodím na rockový koncerty.Strašně moc bych si přála slyšet všechny moje oblíbený kapely naživo.na koncertě jsem to já.Cítím se tak svá a tak volná,že chci at to nikdy neskončí.Všechny starosti jsou pryč a já vnímám jen muziku,zpívám,skáču,….nádhera.
Proč to někdo nedokáže pochopit?Proč mi někdo nadává,za to co mám ráda?Proč se mi to někdo snaží vzít?Nesnáším,když přijde tatka do pokoje-a to mi ta hudba ani tak neřve a ztlumí to tak,že to nejde skoro slyšet.Nesnáším to poučování od všech,že za dva roky už nebudu slyšet….vím,že to není pro uši zrovna dobrý.Ale co ti samotní muzikanti?Ti by museli ohluchnout už dávno….navíc našemu zdraví škodí mnoho věcí.
Každopádně jsem chtěla říct…že hudba,kterou poslouchám pro mě znamená hodně,a je mi jedno,co si o tom kdo myslí,jsou mi jedno ty narážky na to,co poslouchám.Já se jí prostě nevzdám…

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.