Garfield's Comic Creator
Hra - Garfield's Comic Creator
Video se načítá
School Flirting Game
Hra - School Flirting Game
Video se načítá
Plants vs Zombies
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
My New Room 2
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Princess at Barbie's Wedding
Hra - Princess at Barbie's Wedding
Video se načítá
Ella Hip Surgery
Hra - Ella Hip Surgery
Video se načítá
Lego Friends Pool Party
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Elsa's Halloween Love Date
Hra - Elsa's Halloween Love Date
Video se načítá
Bratz Facial Makeover
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Rainbow Power Applejack
Hra - Rainbow Power Applejack
Video se načítá
Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Děti se prý lépe seznamují

 Setkala jsme se s touhle teorií. že jako děti se snado seznámíme s každým. Takhle jsem to právě vůbec neměla. Když jsem byla malá, s nikým jsem se nebavila. Ani když si se mnou chtěly hrát ostatní děti ve školce, odháněla jsem je pryč a chtěla si hrát sama.
Seznámit se s někým bylo hrozně těžké, dost jsem se styděla a nesnesla jsem,a by na mě někdo sáhnul, třeba na vlasy, to jsem se hned rozbrečela a utekla.
Asi až tak ve 3tí třídě na základní škole jsem se trošku otevřela a byla jsem ochotná se s někým bavit.
Vždycky jsem byla samotář, ale postupem času jsem se trošku víc otevřela a teď už pro mě není těžké se seznámit. Hrozně moc záleží na kolektivu nebo na tom člověku, ale když je mi někdo sympatický a něco mě k němu táhne, jde to úplně samo ( třeba když jsem potkala jiného emaře na ulici, začala jsem si s ním povídat a doteď jsou z nás dobří známí :) )
Ale asi bych řekla, děti jsou často mnohem uvolněnější. Neřeší tolik, co si o nich kdo myslí a co by na ně kdo řekl. jednají podle toho, jak je to zrovna napadne, podle toho, co zrovna chtějí. Jde jim o to se seznámit a pobavit a ne o to dobře působit. Zrovna tohle by se dospělí mohli od dětí učit. A taky jsou důvěřivější. nečekají hned od druhého to nejhorší. Dospělí lidé se prostě potřebují nějak prezentovat, mají chronickou potřebu působit dobře na ostatní a řeší, co si o nich okolí myslí ( většina). A proto se bojí se s někým jen tak zakecat, aby nevypadali divně. OOO to by přece nepřežili, kdyby chvilku připadali divní někomu cizímu,koho už nikdy nemusejí vidět... Ano směju se tomu...
Navíc v dnešní době, kdy spolu lidé prakticky nemluví a všichni jen spěchají a koukají do mobilu, se bojí, že by je někdo měl za úchyla, kdyby se chtěli až moc seznámit.
A pak je ta tu věc s důvěrou. Dospělý člověk už má zkušenosti a moc dobře ví, co od lidí čekat. Že se jim nedá věřit a že stejně budou myslet jen na sebe. Takže se bojí si někoho pustit k tělu a stát se tak zranitelnějším. Jsme vlastně strašně osamělí. žijeme sami se sebou v našich světech a nikoho do nich nepustíme a nikdo do nich nepustí nás...



Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Já to mám naopak, moji rodiče se úžasně s každým seznamují, ale já ne. Já se stydím a ani nechci znát nikoho jiného líbí se mi být sama...Ani nevím proč.

AENK223Love1DTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.