Adam And Eve
Hra - Adam And Eve
Video se načítá
Barbie Fashion Designer
Hra - Barbie Fashion Designer
Video se načítá
Red Wire
Hra - Red Wire
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Uphill Rush 5
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Defend Your Berry Bones
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Sequester
Hra - Sequester
Video se načítá
BallieUp
Hra - BallieUp
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

čtenářka

Ano, čtu knihy. To je dneska něco, že? A co. Tak místo vysedávání na facu nebo koukání do mobilu nebo na youtubery si celé odpoledne čtu. A upřímně? Jsem za to ráda. Knížky jsou moji přátelé, vlastně ti nejlepší,rozhodně lepší, než většina lidí. Ony mě berou do magických světů, kde můžu prožívat něco, co v reálném životě ne. Kniha mě přenese do nějáké postavy a já najednou prožívám její příběh. Jsem ona/on. S ní/m se směju, pláču, prožívám bolest a strach, zamiluju se... Najednou vidím všechno jejíma/jeho očima. A jsem součástí toho světa. To mi nic jiného nedá.
Ne vždy je kniha lepší než film. Na film se přece jenom dá koukat, vidíme ty herce naživo, případně efekty, pokud se jedná třeba o sci-fi... Ale často JE knížka lepší. S knihou si vytváříme vlastní obraz.Ó Bože! :D Je to jako mít v hlavě televizi! xDD
Čtení nás taky učí gramatiku, kdo hodně čte, obvykle neudělá chybu v diktátě.
Četba je potravou pro duši. Kdo nečte nebo čte brak, tak jeho suše strádá hlady.


Komentáře

ada228VIP(Historky pro každého)

Já taky ráda čtu...
já čtu fantazi, ale četla jsem i krevní pouto, a první a taky se mi to líbilo....oprava krevní pouto které má zhruba 300 stránek jsem přečetla přes noc smajl v šest sem začala a ve tři ráno se podívám na hodiny a ono už je ráno.. ale i tak jsem ju dočetla smajl

ada228To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Pěkné. Taky ráda čtu. Akorát knihovna, do které chodím, už pro mě nemá nic nového, všechno jsem tak už přečetla. Ale nepotřebuji knihy nutně k životu. Spoustu věcí mám radši.
A jak jsi psala o tom diktátě, tak když nějaký píšeme, vždycky my správný tvar nějakého slova sám naskočí, automaticky (Až na máj výjimek a možných chyb, to se stává. ) Ale nevím, jestli je to čtením, protože je to tak i v jiných předmětech, akorát v jiné formě.
No nic, článek se ti povedl.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Locika11(Knížko - maniaci)

Já miluju knihy.Jsem schopná přečíst 230 stran za pět hodin.Protože měta kniha prostě chytne a nemůžu přestat.Třeba kniha Elita,kterou jsem dostala ve čtvrtek a ten den jí přečetla.

Locika11To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

delaja

Já se moc nekoukám na filmy a ani moc nečtu (téměř vůbec). Protože pak, když si přečtu, nebo se podívám na příběh o někom/něčem, tak z toho mám pak špatnou náladu. Vím totiž, že se mi nikdy nic takového nestane. A nebo prostě nesnesu, že realita je naprosto jiná. Rozhodně si třeba radši maluju a nebo si něco píšu. smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

la la(moje vašeň)

Ano, čtení JE nejleší. Ve všem máš narostou pravdu♥. I když teď moc nečtu zrovna. Ale když se na mě někdo třeba kámošky naštvou a já na to musím pořád myslet uklidní mě kniha.☺ Knihy jsou velmi dobré jak už jsi říkala. Filmy, to jsou jen obrázky které jsou dané ale když čteš knihu všechno si můžeš představovat podle svojí fantazie.

la laTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.