Prostě můj blog

Setkání s vlkodlakem - Závěr příběhu

Tak nakonec to bylo 16 dílů příběhu Setkání s vlkodlakem. Doufám, že se vám to líbilo, vím, že poslední díly byly krátké a dost nudné, ale teď od začátku těch prázdnin bohužel tolik času nemám.

Nakonec to tedy skončilo tak, že Alison začala být konečně spokojená se svým životem a měla pravé přátelé, se kterými se nikdy nepohádala a stále drželi spolu. Každý úplněk se měnila ve vlkodlaka a líbilo se jí to. S Peterem zůstali ve vztahu a nerozešli se :)

Alison už začalo být více-méně jedno, jestli je hodně hubená nebo ne, s anorexií už problém neměla a Rachel to posmívání taky přestalo bavit, takže bylo vše v pořádku.

Skončilo to tedy dobře :)

 

P.S: Děkuji moc moc všem za podporu a krásné komentáře, které jste mi ke všem dílům psali <33 Také děkuji za ++ které jste mi dávali k dílům a tak a hlavně za tu podporu <3

Komentáře

SelenaGVIP(Bradavice)

pištík: No, mamka viděla, že Alison už problémy s anorexií nemá, takže jí přestala nutit do jídla, ale pořád si jí trochu hlídala. Ale nepřišla na to, že Alison je vlkodlak, protože to je tajemství a bylo by nebezpečný, kdyby to někdo jinej zjistil.

SelenaGTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.