Prostě můj blog

Názory na písničky #2


Tak jak jsem se dívala, kolik písniček jste mi dali, tak jsem si říkala, že tohle bude asi na 5678 dalších dílů, protože je jich opravdu hodně xD Snad to neskončí jako jedna z těch sérií, které mají asi tisíc dílů a pak už nikoho nebaví xD Mě to celkem baví, můžu si poslechnout písničky a třeba najdu i některé, které jsem předtím neslyšela a budou se mi líbit, takže je to fajn. No nic, jdeme na to:

 Písničky od: Arual

Shawn Mendes- Imagination

Shawn Mendes je docela hodně oblíbený, jak jsem si všimla, ale já jsem nikdy jeho písničky neposlouhala. Není to tak úplně můj žánr hudby, většinou takové ty pomalejší písničky moc neposlouchám, ale nebudu říkat, že je to špatné, protože každému se líbí něco jiného xD Není to tak úplně můj hudební vkus.



Running Low

Stejně tak jako u minulé písničky musím říct, že to není můj hudební vkus (je to stejný zpěvák, tak jasně, že xD). A navíc mi přijde, že ty písničky jsou celkem podobné, jakože zní stejně. Já tento typ hudby moc neposlouchám, takže mi to tak prostě přijde (nemyslím to ale jako urážku každému se líbí něco jiného xD)



Life Of The Party, Memories

Už nemám co dalšího napsat jako reakci, platí pořád to samé jako u minulých dvou písní. I když zrovna ta Memories není až tak špatná, protože mi to něco připomíná a ten text je docela dobrý. 



Písničky od: ariana violetta

Focus -Ariana Grande

Ariana Grande je z takových těch current popjůlr zpěvaček, která mi až tolik nevadí, sice jí nijak zvlášť neposlouchám, ale myslím si, že má dobrý hlas a celkem dobré písničky. Tady ta písnička je zrovna docela dobrá.



Píšem si svůj sen -Pavel Calta

Tak přesně tohle je to, čím jsem myslela ''české písničky, které neposlouchám''. Některé jsou dobré, ale tahle prostě.. Ew... Moc se mi nelíbí. 



Pound the alarm - Nicki Minaj

Hudbu od Nicki Minaj moc nemusím, ten styl toho zpěvu je takový.. No, prostě se mi to nijak moc nelíbí. Tahle písnička tedy taky moc ne.



Euphoria - Loreen

Hmm, tak o téhle zpěvačce jsem nikdy neslyšela, takže nevím, jestli patří mezi ty popjůlr zpěvačky nebo ne, ale kdyby ano, tak bych o ní asi slyšela, ale nevím. Má docela pěkný hlas, není to zas tak špatná písnička. Celkem to ujde.



Chaleinder - Sia

A naopak o Sie jsem slyšela hodně. Ta je teď hodně oblíbená. Její hudbu jsem ale taky nikdy moc nemusela, tahle písnička se mi moc nelíbí.



Hands into cold water - Selena Gomez,Ariana Grande,Justin Bieber

Tohle přesně jsou ti popular zpěváci. Jediná, která mi nevadí je Ariana Grande. Teď asi asi všichni říkáte: ''wtf, vždyť máš nick SelenaG''. Ano mám. Bylo mi 8, lidi. Bylo mi 8 nebo 7, když jsem si tenhle profil založila, takže jsem Selenu Gomez ráda měla. Ale já jí měla ráda z kouzelníků z Waverly, možná pár písniček jsem poslouchala, to nevím. Každopádně teď už jí ráda nemám xD Tahle písnička je no... Já nevím. Jako.. Mě se moc nelíbí, no. Budu upřímná. Navíc nemám ráda Justina Biebera. Tahle se mi prostě nelíbí. A na spotify jsem to nemohla najít.



No - Meghan Trainor

Jo, tuhle písničku znám. Není zas tak špatné, Meghan Trainor zrovna moc neposlouchám, možná dřív jsem pár písniček poslouchala, ale teď už moc ne. Písnička není zas tak špatná, ale není to ten žánr hudby, který obvykle poslouchám.

Btw v mojí třídě každý místo ne říká takové to, co je na konci té písničky. Ne jen na konci, ale já nevím, co to je, takže je to prostě to co je tam v té písničce a je to poslední na konci xD



Písničky od: Damaris Harris

Melanie Martinez-Cry Baby, Pity Party

Konečně něco, co poslouchám! Melanie mám celkem ráda, to je jediná z popových zpěvaček, kterou opravdu poslouchám. Podle mě má dobrý texty a všechno. Je to taky jedna z mých oblíbených zpěvaček. Obě písničky mám ráda xD



Thousand Foot Krutch-Courtesy Call

Hele, ale tohle není vůbec špatný! xD Já jsem čekala, že to bude něco jinýho, ale tohle se mi zrovna líbí. Super xD



Sia-Confetti, Never Give Up

Tak vidím, že tu máme další Sia písničky. No, myslím, že už k tomu nemám moc co dalšího říct. Je to ok, asi. Není to moc ten žánr hudby, co poslouchám. 



Děkuji moc všem za písničky!

V tomto díle bylo víc písniček, než v 1., tak doufám, že jste se dostali až sem a některé z těch písniček si taky pustili. Tentokrát tu bylo více popových a takových těch ostatních, které nepatří mezi můj oblíbený styl hudby, ale taky tu byly nějaké dobré xD Ještě celkem dost písniček zbylo, tak ty budou v příštím díle (možná víc dílů, než je jeden, přeci jen, je jich hodně xD).

Komentáře

Kendall Harris(Langustičky)

Vidím tam moje dvě skoro top písničky od Melanie Martinez a potom Courtesy Call...říkám si tý jo, kdo to poslal, napíšu mu a pokecám.
Kouknu se a vidím že to poslala Damara...failsmajl

Moc hezké, jsem ráda, že nejsem spolu s Damaris jediná, kdo má Melanie rád. Je smutné, že je tak úžasná zpěvačka pro spoustu lidí nic v porovnání s Justinem Bieberem.

Kendall HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SelenaGVIP(Bradavice)

Kendall Harris: To máte dobré, že máte i rády některé stejné písničky smajl Já se sestrou máme taky Melanie rády, ale ona jí tolik neposlouchá, takže si o tom moc pokecat nemůžeme smajl A naprosto souhlasím, nechápu, proč všichni tak milují Justina Biebera, přitom Melanie má tak skvělé písničky smajl

SelenaGTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Tuhle sérii mám moc ráda, moc ráda čtu názory ostatních lidí a navíc se dostanu i k novým písničkám. Jakmile vidím, že se ti ta písnička líbí, tak si ji okamžitě pustím a nakonec ty co se ti tolik nelíbísmajl Myslím, že máme dost podobný hudební vkus. (Až na tu Siu tedasmajl)

V mém okolí třeba není nikdo krom sestry, s kým bych si třeba mohla pustit a zazpívat něco od Melanie:( Já miluji její texty♡ Anebo mě spíš nikdo nechce slyšet zpívatsmajlsmajl

Pokud tě to baví, určitě v tomhle pokračuj, moc jsem si to oblíbila.

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SelenaGVIP(Bradavice)

Damaris Harris: Jsem moc ráda, že se tahle série líbí smajl Já taky neznám (naživo) moc lidí, kteří Melanie poslouchají, jenom jedna holka od nás ze třídy a taky trochu moje sestra smajl A texty má opravdu dobré ♥smajl

SelenaGTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.