Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

proč věříme na duchy

proč věřím na duchy

takže pokud čtete můj blog tak jsem ráda.věřim na duchy protože když jsem byla malá tak jsem si dala ně co pod polštář otočila sem se na chvilku a pak už to tam nebylo.takže upozorňuji ať nedáváte věci pod polštář!!!

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Článek hezký, plusko jsem již dala. Vytkla bych akorát interpunkci, jelikož v textu není ani jedna čárka, i když jich tam mělo být šest. Velká písmena a čárky nad písmeny už vůbec komentovat nebudu...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

verča.míša(největší monstr trapasy)

tak jo lidičky,dneska 27.1. ve škole:kamarádky byli na záchodě já sem se koukala do dveří kdy příjdou,najednou sem zahlédla něco rychle běžícího,byl to stín,tmaví velký stín byl to muž.říkala jsem to kamarádkáma a moje kamarádka Aneta říkala:že její taťka říkal že naše škola byla postavena na hřbitově.o hodinu později:o přestávce jsem šla na záchod nikdo tam nebyl byla sem tam sama když jsem si šla umýt ruce něco zaťukalo na dveře nic nic nic tam nebylo!!!byla jsem vystrašená!!!řekla jsem to holkám a šly na záchod přišli se strachem a povídali že to taky slyšeli.26.1. ve škole:kluci říkali že u nich na záchodě někdo křičel dozvěděli se že tam je KRVAVÁ MARY jedna moje kamarádka se rozbrečela (byla to cíťasmajl )bála se!!! ps: OZNAMUJI NIKDY NECHOŤTE NIKDY NA ZÁCHOD SAMY A O HODINĚ( KDYŽ SEM ŠLA O HODINĚ NĚCO MĚ PRONÁSLEDOVALO)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

verča.míšaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kamilililinka(KOČKOMILCI)

Já bych chtěla vidět aspon jednoho ducha nebo něco divnéhosmajlsmajlsmajl
No třeba máme dovolenou a je už noc,všichni spí,ale já nijak nemůžu usnout,něco mi nedává spát.A tady!!!Něco se tam hýbe a já jsem zvědava když se přibližuji jsem ještě zvědavější .Říkám si sama sobě:
Co to asi je???
Tichounce si jdu PODÍVAT,Přibližuji se blíže a blíže a když už jsem tam
na mě se dívá Dva velkých červených oči.
DOBRÝ ŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????
Ale je to nemožnésmajlsmajlsmajlsmajl

kamilililinkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

BloodyAuthor

Tak to vůbec nic není. Když si vezmu jídlo do pokoje a na pár minut z něj spustím oči, je ho polovina pryč. Navíc mám nepěknou vzpomínku ze ŠVP. Bydleli jsme v chatkách s dvojpalandami. Byla jsem v horní posteli, všichni spali. Koukala jsem se z okýnka ve dveřích, najednou se před naší chatkou zastavil stín a podíval se přímo na mě rudýma očima. Potom prostě odešel. Jako by se mi díval až do duše..

BloodyAuthorTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.