Pou Tooth Problems
Hra - Pou Tooth Problems
Video se načítá
Goodgame Empire
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Big Teeth
Hra - Big Teeth
Video se načítá
Catch the Candy Xmas
Hra - Catch the Candy Xmas
Video se načítá
Cake Master
Hra - Cake Master
Video se načítá
Jumporama
Hra - Jumporama
Video se načítá
Kawairun
Hra - Kawairun
Video se načítá
Cookie Cruncher
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon
Hra - Monkey GO Happy Marathon
Video se načítá
Pony Paradise
Hra - Pony Paradise
Video se načítá
Horse Racing 3
Hra - Horse Racing 3
Video se načítá
 

proč věříme na duchy

Jeff the killer pokračování

ahojky je tu pokračování jeff the killer tak si užijte konec příběhu :)



''Děti jsou venku na zahradě. Jeffe, co kdybys šel za nimi a s několika se seznámil?'' řekla Barbara.
Jeff vyšel na dvůr plný dětí. Všechny pobíhaly okolo v kovbojských kostýmech a střílely po sobě plastovými zbraněmi. Mohl by klidně být v Toys R Us. Najednou jeden kluk přišel až k němu a podal mu hračkovou zbraň a klobouk.
''Ahoj, chceš si hlát?'' zeptal se.
''Ach ne kluku, jsem příliš starý na tyto věci.'' Kluk se na něj podíval smutnýma psíma očima.
''Plosím?'' řekl kluk. ''Fajn'' odpověděl Jeff. Nasadil si klobouk a začal předstírat, že střílí na děti. Nejprve si myslel, že je to absurdní, ale pak se začal skutečně bavit. Nebylo to zrovna super cool, ale bylo to poprvé, co nemyslel na Lia. Takže si chvíli s dětmi hrál, a pak uslyšel nějaký hluk. Divný hluk otáčejících se koleček. Pak mu to došlo. Randy, Troy a Keith. Všichni přeskočili přes plot na jejich skateboardech. Jeff upustil falešnou pistoli a strhl kloubouk. Randy se na Jeffa podíval s nenávistným pohledem.
''Ahoj Jeffe, to jsi ty?'' řekl, ''máme nějaké nevyřízené účty.'' Jeff viděl jeho zpřeražený nos. ''Myslím, že jsme si kvit. Umlčel jsem vás a vy jste dostali mého bratra do JDC.''
Randy měl rozzlobený výraz v očích. ''Ach ne. Nejdu pro remízu. Jdu si pro vítězství. Možná si nám nakopal zadek, ale dneska to už neuděláš.'' Jak to dořekl, vrhl se na Jeffa. Oba padli na zem. Randy praštil Jeffa do nosu a Jeff popadl Randyho za uši a praštil ho do hlavy. Jeff shodil Randyho ze sebe a oba vstali. Děti křičeli a rodiče utíkali ven z domu. Troy a Keith oba vytáhli své zbraně z jejich kapes.
''Nikdo nevyrušujte, nebo budou lítat střeva'' řvali. Randy vytál nůž a bodl Jeffa do ramene.
jeff vykřikl a padl na kolena. Randy ho začal kopat do obličeje. Po třech kopech mu Jeff nohu chytne a zkroutí ji tak, že Randyho povalil. Jeff vstal a šel k zadním dveřím. Troy ho chytil.
''Potřebuješ pomoct?'' zvedl Jeffa za límec a hodil ho přes terasu na dveře. Jeff se snažil vstát, ale Troy mu v tom bránil. Randy opět začal do Jeffa kopat, až začal kašlat krev.
''Pojď Jeffe. Bojuj se mnou'' zvedl Jeffa a hodil ho do kuchyně. Randy viděl na pultu láhev s vodkou a tak lahev rozbil Jeffovi nad hlavou.
''BOJUJ'' hodil Jeffa zpět do obývacího pokoje.
''Pojď Jeffe, podívej se na mě.'' Jeff vzhlédl. Jeho tvář byla potřísněná krví. ''Já jsem ten, kdo tvého bratra poslal do JDC. A teď si tu jen tak sedíš a necháš ho tam hnít po celý rok. Měl by ses stydět'' Jeff vstal.
''Konečně. Stojíš a budeš bojovat.'' Jeff byl na nohou, krev a vodku na tváři. Opět se dostavil ten zvláštní pocit, který už chvíli necítil. ''Konečně. Jsi na nohou'' řekl, když běžel na Jeffa. A najednou se to stalo. Něco unitř Jeffa se změnilo. Jeho psychika byla zničena, racionální myšlení fuč, všechno co mohl udělat, bylo zabít ho. Popadl Randyho a svalil ho k zemi. Dostává se na něj a bouchl ho ke srdci. Úder způsobil, že se Randyho srdce zastavilo. Randy nemohl popadnout dech. Jeff ho mlátil stále dál. Rána po ráně dostávala stále víc krve z Randyho těla. Mlátil do Randyho tak dlouho, dokud nepřestal dýchat a neumřel.
Každý se teď díval na Jeffa. Rodiče, pláčící děti, dokonce i Troy a Keith. Přesto opět zamířili své zbraně na Jeffa. Jeff viděl, že se zbraněmi umí a běžel po schodech. Jak běžel, Troy a Keith po něm stříleli, ale ani jednou se netrefili. Jeff vyběhl po schodech nahoru. Slyšel, jak ho Troy a Keith pronásledovali. Když doběhli na poslední schod, Jeff se schoval v koupelně. Popadl věšák na ručníky a strhl ho ze zdi. Troy a Keith vběhli dovnitř, nože připravené.
Troy hodil nůž na Jeffa, ale ten se mu vyhl a dal Troyovi ránu věšákem do obličeje. Troy šel tězce k zemi a jediný, kdo zbyl, byl Keith. Byl však hbitější než Troy a tak se sehnul, když k němu šla rána od věšáku. Upustil nůž a popadl Jeffa za krk. Přitlačil ho ke zdi. Najednou na něj z horní police spadlo bělidlo. Oba je popálilo a oba začali křičet. Jeff si otřel oči, jak nejvíc mohl. Opět zvedl věšák na ručníky a praštil jím Keitha přímo do hlavy. Jak tam ležel a krvácel, měl na tváři zlověstný úsměv.
''Co je ti k smíchu?'' zeptal se Jeff. Keith vytáhl zapalovač a zapálil ho. ''Čemu se směju '' řekl, ''se týká toho, že máš na sobě alkohol a bělidlo.'' Jeff vytřeštil oči a Keith po něm zapalovač hodil. Jakmile s ním plameny navázali kontakt, vodka se vznítila. Zatímco ho alkohol pálil, bělidlo mu vyšisovalo kůži. Jeff začal děsně křičet, když začal hořet. Snažil se uhasit oheň, ale bylo to k ničemu. Alkohol z něj udělal chodící peklo. Běžel chodbou a skutálel ze schodů. Všichni začali křičet, když viděli Jeffa, tedy nyní hořícího chlapce klesat k zemi, téměř mrtvého. Poslední věc, kterou Jeff viděl, byla jeho matka a ostatní rodiče, kteří se snažili uhasit oheň. To bylo těsně před tím, než omdlel.
Když se Jeff probudil, měl okolo obličeje obvazy. Neviděl nic, ale cítil bolest v rameni a stehy po celém těle. Pokusil se vstát, ale uvědomil si, že se mu z ruky táhne hadička a když se pokusil vstát, sestra ho zastavila.
''Nemyslím si, že bys už měl na nohy. Nene, ještě ne.'' řekla, položila ho na postel a znovu mu nasadila trubičku. Jeff seděl, bez vize a ponětí o tom, kde vlastně byl. Konečně po několika hodinách uslyšel svou matku.
''Miláčku, jsi v pořádku?'' zeptala se. Jeff ale nemohl odpovědět, když měl obvazy na hlavě a nemohl mluvit. ''Ale miláčku, mám skvělou zprávu. Poté, co všichni svědci řekli policii, že Randy na tebe úmyslně zaútočil, policie se rozhodla nechat Lia jít.'' To způsobilo, že se Jeff opět snažil postavit, ale v půlce se zastavil, když si vzpomněl na onu trubičku, která vedla z jeho paže. ''Bude tu zítra a tak budete moct být zase spolu.''
Jeff matku obejmul a řekl jí sbohem. Několik dalších dní probíhalo tak, že Jeffa navštěvovala rodina. Pak přišel den, kdy mu měli sundat obvazy. Jeho rodina tam stála, aby viděli, jak vypadal. Zatímco doktoři odstraňovali Jeffovy obvazy z obličeje, všichni seděli na pokraji svých sedadel. Počkali, až bude poslední obvaz z jeho obličeje odstraněn.
''Doufejme v to nejlepší'' řekl doktor. Rychle škubnul za plátno a všichni ostatní koukali Jeffa.
Jeffova matka vykřikla při pohledu na Jeffa. Liu a Jeffův táta zírali na jeho obličej.
''Co je? Co se stalo s mým obličejem?'' Řekl Jeff. Vyskočil z postele a běžel do koupelny. Koukl se do zrcadla a viděl příčinu neštěstí. Jeho tvář. Bylo to... bylo to strašné. Rty měl spálené na temný odstím červěné, jeho obličej měl čistě bílou barvu a jeho vlasy byli spálené od hnědé až po černou. Pomalu si položil ruku na tvář. Byla teď víc "kožovitá". Podíval se zpátky na svou rodinu a pak zpátky do zrcadla.
''Jeffe,'' řekl Liu, ''není to tak hrozné...''
''Není to tak hrozné?'' řekl Jeff, ''Je to perfektní.'' Jeho rodina by překvapena. Jeff se začal nekontrolovatelně smát. Jeho rodiče si všimli, že jeho levé oko a ruka mají záškuby.
''Ehm... Jeffe, jsi v pořádku?''
''V pořádku? Nikdy jsem se necítil tak šťastný. Ha ha ha ha haaaaaaaaaaaa, Podívej se na mě. Tahle tvář se ke mně prefektně hodí.'' Nemohl se přestat smát. Pohladil svou tvář. Pohlédl opět do zrcadla. Co to způsobilo? No, možná si vzpomete, když Jeff a Randy bojovali, něco v Jeffovi prasklo. Jeho rozum praskl. Teď byl ponechán, jako bláznivý stroj na zabíjení, ale to jeho rodiče ještě nevěděli.
''Doktore,'' řekla Jeffova matka, ''Je Jeff v pořádku? Jako v hlavě?''
''O ano, ale toto chování je pro pacienty, kteří brali hodně prášků proti bolesti typické. Pokud se jeho chování do několika týdnů nezmění, přiveďte ho sem a uděláme mu psychologický test.''
''O děkuji doktore.'' Jeffova matka šla k Jeffovi. ''Jeffe, zlatíčko, je čas jít.''
Jeff se podíval pryč od zrcadla a jeho tvář se formovala do šíleného úsměvu. ''Kay mami, ha ha haaaa'' jeho matka ho vzala za rameno a řekla mu, aby se oblékl.
''Tohle je v čem přišel.'' Pravila paní u stolu. Jeffova matka se podívala dolů a viděla černé kalhoty a bílou mikinu s kapucí, kterou měl Jeff na sobě. Nebyla na nich žádná krev a byli složené na sobě. Jeffova matka vzala Jeffa do pokoje a nechala ho, ať se oblékne. Poté odcházeli z nemocnice, aniž by věděli, že je to jejich poslední den života.
Později té noci vzbudil Jeffovu matku nějaký hluk z koupelny. Znělo to, jako by někdo plakal. Pomalu vešla dovnitř, aby zjistila, co se stalo. Když se podívala do koupelny, uviděla něco strašného. Jeff vzal nůž a vyřezal si úsměv na tvářích.
''Jeffe, co to děláš?'' zeptala se jeho matka.
Jeff se podíval na svou matku. ''Nemohl jsem se stále usmívat. Po chvíli to začalo bolet. Teď se můžu smát navždy. Jeffova matka si všimla jeho očí, které byly černě olemované.
''Jeffe, tvoje oči...'' Jeff nemohl oči zavřít.
''Nemohl jsem vidět svou tvář. Začal jsem být unavený a oči se mi začaly zavírat. Vypálil jsem si oční víčka, takže se můžu na sebe vždycky podívat, na můj nový obličej.'' Jeffova matka začala pomalu couvat, když viděla, že se její syn zbláznil. ''Co se děje mami? Nejsem snad krásný?''
''Ano synu'' řekla. ''ano, jsi krásný. J-jen mě nech dojít za tatínkem, aby mohl vidět tvůj obličej.'' Vběhla do ložnice a probudila Jeffova otce ze spánku. ''Miláčku, podej mi zbraň. My...'' zarazila se, když uviděla Jeffa ve dveřích, jak drží nůž.
''Mami, lhala jsi...'' To bylo to poslední, co od Jeffa slyšeli, než se k nim s nožem přiřítil a oba je zabil.
Jeho bratr se probudil, překvapen nějakým hlukem. Neslyšel nic jiného, a tak zavřel oči a snažil se znovu usnout. Když už pomalu začal bdít, dostal pocit, jako kdyby ho někdo sledoval. Vzhlédl a Jeff mu zakryl rukou ústa. Pomalu zvedl nůž připravený k zabití Lia. Liu se snažim sebou mlít sem a tam, ale nedokál uniknout Jeffovu sevření.
"Š š šššš.... " řekl Jeff ''Jen jdi spát.''



Tak u dalšího článku PAPA #VašeVerča

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.