Plňte si své nesplnitelné sny

Book Tag

Ahoj! Vítám vás u dalšího (už druhého) článku v tomto roce. Jak už jste si asi v názvu článku všimli, bude to Book Tag, neboli Knižní Tag. Tak trochu jsem projížděla net, a narazila jsem na otázky, které mě více méně zaujaly, a nejsou úplně klasické, na které odpovídá úplně každý. A tak jsem si řekla - proč na ně taky neodpovědět?



1. Můžeš přestat číst kdekoliv chceš nebo musíš dojít ke konci kapitoly, na konec strany a podobně?

Já jsem zásaditá v tom, že vždycky než knihu odložím a jdu dělat něco jiného, dočtu kapitolu. V životě bych nedokázala skončit a zavřít knížku v půlce věty. Asi jsem divná, ale tak co =D.



2. Jedna kniha nebo všechny najednou?

Když jsem byla mladší četla jsem klidně i šest knih najednou. Ale jak teď už jsem starší, zvykla jsem si číst jednu nebo max. dvě knihy. Jedna je z povinné četby a ta druhá je ta, kterou si vyberu v knihkupectví.



3. Píšeš do knih?

Ne. Když jsem byla mladší tak jsem to dělala (jenom tužkou, a potom jsem to i vygumovala), ale teď se za to stydím. Je mi dost líto těch knih.



4. Kdy jsi začala číst?

Tý jo. Asi v devíti letech? Asi ano. Pamatuji si, jak jsem dotáhla dědu do knihkupectví, a šla si tam vybrat svoji první knížku =D. Neumíte si ale představit tu radost, když mi ji děda koupil k svátku =D. Od té doby čtu (Samozřejmě že sem i před tím četla, ale to byla jenom povinná četba nebo starší knížky.)



5. Jíš nebo piješ během čtení?

Maximálně piji, ale i tak, bojím se, že bych knížku tou vodou polila. Jsem totiž hroznej nešika, a dokáže/u mi spadnout/polejt úplně cokoliv.



6. Čteš dopředu nebo přeskakuješ stránky?

Ne. Tohle pro mě prostě není čtení.



7. Můžeš číst při poslouchání hudby nebo dívání se na televizi?

No... při televizi si klidně čtu (to ale potom nevím vůbec nic z té televize), ale při hudbě si číst opravdu nevydržím.




Tak snad se vám dnešní krátký Book Tag líbil! Není to nic dlouhého, ale i tak doufám, že se vám článek líbil :).

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.