nic zajímavýho

Theyny bláznivé sny a její život - příběh#1

   Byl večer a Thea (jak mě to jméno napadlo XD) šla spát. A najednou se jí zdál sen o tom, jak byla se svojí nejlepší kamarádkou Sanelou (já jsem fakt divná jak tam můžu dát tohle jméno) doma.  Theu napadlo aby šly na procházku ven a Sanela souhlasila.

   ,,Sanelo? Půjdeme do té naší oblíbené cukrárny na zmrzlinu? Mám na ni velkou chuť!"

   ,,Jasně!"

   Holky došly k cukrárně.

   ,,Dvě čokoládové zmrzliny, prosím."

   Sanela ale zjistila že tam nikdo není kdo by jim dal zmrzlinu.

  To je zvláštní vždyť je otevřeno! Zlobila se Sanela. 

   ,,Tak půjdeme prostě jinam :\"

   Procházely právě městem, když si najednou uvědomily že tu kromě nich není žádný člověk! Město bývá vždycky plné lidí! A potom uviděly ještě jednu věc: stály kousek nad zemí. Obě naráz vykřikly ,,no to je snad sen!" protože létaly. Letěly si celým městem a užívaly si to. Thea měla ale tušení že něco není v pořádku. Snažila se na to zapomenout a to se jí také povedlo.

   Přeletěly přes školu a najednou obě viděly že je něco špatně. Ještě jednou se podívaly na školu a uviděly to. Zaplavila je velká vlna strachu,  když zjistily  že se za ní skrývá obří příšera. Ještě více se bály, když zjistily že umí létat. Rychle se snažily uletět, ale příšera je stále doháněla. Už byla skoro u nich.

   ,,Theo pozor!"

   ,,áů!!!"

   Příšera kousla Theu do nohy.

   ,,Můžeš létat?"

   ,,Jo,  ale ta noha strašně bolí!"

   ,,Neboj to je jenom trochu skoro ti nic neudělala, takže budeš brzo v pořádku"

   Příšera je málem rozkousala, ale nějak unikly a nic se jim nestalo. Zdálo se, že je příšera vyčerpaná protože hodně zpomalovala. Tím pádem měly obě holky náskok. Nakonec jí unikly.

   Thea měla nějakým zázrakem nohu úplně zdravou. 

   ,,Sanelo,  já myslím že bychom se měly před tímto nebezpečím schovat. "

  ,,Já taky!"

   Ale nakonec chtěly jít domů. Ale dům tam nebyl! Nic tu nebylo! Byl tu jen vzduch ve kterém létaly. A pak se pořádně rozhlédly a zjistily že jsou ve vesmíru. Divily se že dýchají. Najednou spanykařily.

  ,,Kde je planeta země! Pomoooc!  Všechno zmizelo!" Už dokonce ječela Sanela. Thea ji zkoušela uklidnit ale místo toho začala taky ječet. Po chvilce se uklidnily a řekly si že musí přemýšlet. Pak je napadlo že všechno snědla ta příšera! Bylo to jasné!  Kam by se poděli ostatní lidi! A celý svět! Celá planeta Země! Potom uviděly něco co by je nikdy nenapadlo... POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ! 

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Když pominu fakt, že to asi pokračovat nebude tak. Bych příště naprosto vypustila ty závorky (Thea je navíc naprosto normální jméno. A Sanela jsou nějaké koupelny xD).
Samotna příběhová linka je dosti kostrbatá a navíc je to i kostrbatě napsáno. Zaměřila bych se trochu víc na detaily (nepřeháněj) a možná bych dělala články trochu delší, ať je z toho větší požitek. Říká se "přečteno jedním dechem", to znamená, že příběh byl velice svižný a poutavý, ale tady to použijí ve smyslu, že je to velice krátké a nenáročné, hrozně povrchové. Neříkám, že mé příběh, jsou nějak světoborné, ale zkus si nějaký přečíst (nemusí být nutně můj, přečti si třeba tohle http://xcelestiax.blog.cz/1804/pribeh-do-souteze-1-cast) a zkus nachytat nějakou inspiraci, nebo se podívej na jednotlivé věty u sebe a u druhého příběhu a popřemýšlel, jak to napsat lépe.

Naty a KájaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.