nic zajímavýho

Můj den

Dneska jsem se rozhodla že vám popíšu můj den. 


Šla jsem do školy a nějak kolem 7:50 jsem u skříněk potkala spolužačku Beu. Převlékla jsem se a šla v čas na hodinu. 


8:00 angličtina.  Hráli jsme s paní učitelkou angličtiny hru (co měla něco společného s angličtinou), psali něco do sešitu...nebyla to tak zajímavá hodina. 


9:00 byla jsem v hudební výchově, ale pak jsem musela pracovat na projektu...


10:00 český jazyk. Začátek hodiny byl hrozně překvapivý. Ze školy odešel spolužák Ivan! Jak to paní učitelka řekla všude bylo ticho... Působilo hodně děsivě a smutně :(. Řekla bych že za to můžou spolužáci protože ho furt otravovali.  Psali jsme velký zápis :/.


10:45 nějaká přestávka kde se něco dělo... Všichni řvali >:( mě to dělá zle, ale snažila jsem se to vydržet. V hlavě mě napadalo jediné - sprosté slova :( nějaké jsem řekla ale naštěstí v tom hluku nešli slyšet :).


11:00 dokončovali jsme zápis a místo matematiky byl český jazyk. Pak jsme šli na koberec.


11:40 tahle přestávka byla zábavná. S Terkou a Oliverem jsme si hráli na koberci. Takovou naši vymyšlenou hru :D


12:00 poslední hodina!  Pracovali jsme na počítačích a (nekecám) protože nám paní učitelka neměla co zadat normálně jsme hráli na počítači! 

12:30 těsně před obědem. Paní asistentka mě seřvala za to že jsem rozcuchaná!  Je to vůbec možné >:(?!


12:35: (no jo.... Vynechala jsem jak jsem pištěla :D) pojedla jsem. Samozřejmě jsem seděla sama na kraji stolu jako skoro vždy :/


Asi kolem 13:00 šla jsem do družiny. Ale fakt mě naštvalo že k nám přidali jiné děti :(. Nakonec jsme hráli jednu hru.  Raději popíšu jakou :):

Jeden člověk jde za dveře. Pak se ostatní domluví kdo bude "vrah". Zavolají toho za dveřmi ať přijde  Ten vrah ostatní zabíjí když na ně mrkne. Kdo je mrtvý odejde,  nebo prostě hraje mrtvého. Vrah si musí dávat pozor ať ho nevidí ten kdo byl za dveřmi a pak by věděl že je vrah!  Ten kdo byl za dveřmi musí hádat kdo je vrah. Má dva pokusy.

Tak si ji můžete zahrát a doufám že vás bavila. 


Buď 13:30 nebo 14:00. Ale asi 13:30. Byli jsme venku a hrála jsem si se spolužačkou Viki na Transformice. Je to moje nejoblíbenější hra ♥! Pokud to hrajete taky možná mě znáte jsem Feny#1334. Byla jsem Fenomena1, ale změnila jsem si jméno. Hraju to dýl než hpd, podle toho jména jse tady jmenuju :D. Na konci se chtěl přidat ještě spolužák Ondra,  ale to už jsme končili.


14:30 si pro mě přijeli rodiče (bydlím daleko od školy).

Kolem 15:00 jsme přijeli domů. A co dělám do teď? (kolem 15:30) píšu to sem :D! 


Tak snad se vám to líbilo víc než ostatní články. A pokud se vám to bude líbit opravdu moc, tak nějaký den udělám znovu :)! A budu moc ráda za +

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.